katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY-10 - 13 Oct. "Jokeri" pois kilpailusta!

Date: 2020-07-11 03:06

niille, jotka ovat mielettömän rakastunut elokuvan, jotka päivää ja yötä katsomassa kaikki, että maailmassa tapahtuu elokuva-alan, joka tietää, mitä korkein bruttoutusmenettelyksi elokuva inflaatiokorjattu - se ei ole "Avengers 4: Finaali", ja julkaisi kahdeksankymmentä vuotta sitten, "tuulen viemää", ei ole salaisuus, kuinka paljon alkupuoliskolla syksyllä - kuollut aika elokuvia. Kyllä, syys-lokakuussa useita mielenkiintoisia kuvia, ehkä jopa paras vuosi, mutta nyt se ei ole laatu vaan määrä. Tarkoitan, kuinka paljon on tyhjä lompakot yleisö teatteri-ohjelmistoon.

Kuitenkin, jälleen kerran olemme todistamassa syntyminen ns "musta hevonen" muodossa, esimerkiksi elokuvan "painovoima", "Marsin" tai "Se". Ei ollut poikkeus ja 2019. Ja nyt, rakkaat lukijat, kaada itsellesi Kupin herkullista teetä, joka lämmittää sinua tänä syksynä illalla, istua takaisin ja saada valmis muutamassa minuutissa oppia truth about uusi sankari, voittoisa kiivetä huipulle kaavion.

1. Jokeri - 421 182 319 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 322 1 074 997 ruplaa. Määrä katsojaa: 4 674 254.Sen jälkeen on hyvä aloittaa 660 miljoonaa ruplaa, a Warner Br. tuloksena viides tulos historian epätyypillinen Kinomaks tehtaan DC koskaan ajatellut luopua, menettää vain 36 prosenttia. Jakelun tällainen vastus on harvinainen ilmiö, varsinkin kun se tulee sarjakuva elokuvia. Vertailun vuoksi, kaikki kuvan marvel Cinematic Universe on menettänyt yli 40 prosenttia luvuista ensimmäisenä viikonloppuna. Laajennettu DC Universe, asiat ovat vielä huonommin - kaikki nauhat kuljettaa vahingot yli 60 prosenttia.

kuin toinen viikonloppu, täällä emme puhu Studio saavutuksia, vaikka heillä on paikka olla, ja kaikki teattereissa Venäjällä ja IVY-maissa Yleensä. Lisää tässä vaiheessa vuokraa kerätään, vain neljä hanketta on "moving up" (655 miljoonaa euroa), "lion King" (517 milj. euroa), "saapasjalkakissa" (472 milj. euroa) ja "Viimeinen sankari" (460 milj. euroa). Ja he kaikki tulivat ulos lomien aikana ja oli pehmeämpi yleisö luokitus. Saatavilla elokuva Todd Phillips 1,322 miljardia ruplaa edellyttäen, että "Jokeri" fifty-viides asema luettelossa korkein bruttoutusmenettelyksi elokuvia. Oikeudenmukaisuus, sinun täytyy määrittää, että maksut tässä tapauksessa on esitetty vain venäjällä ja Valko-Venäjällä. Ottaen huomioon muut IVY-maissa, suosittu konna on noin 1,4 miljardia ruplaa. Niistä tulkintoja DC comics useimmat määrä on taas vain "suicide Squad", jonka kertymistä muodossa 1,613 miljardia todennäköisesti ohittanut ensi viikon lopulla.

Jotkut analyytikot nyt edes alkaa puhua vakavasti valloittavat virstanpylväs kaksi miljardia ruplaa. Tämä hihna ei tällä hetkellä ole vastustanut paineessa yksitoista hanketta, joista "Jokeri" on lähempänä, ehkä, "myrkky", tarina samalla tavalla kuin elokuva Phillips, yksi tärkeimmistä roistoja elämässä tietyn supersankari. Jos tämä yhtäkkiä tapahtuu, niin voit turvallisesti soittaa väärintekijät palkata tärkein tunne 2019.

Merkittävää on se, - ennen vapauttamista "Jokeri" ennusti vain 400-500 miljoonaa ruplaa alussa. Merkittävä rooli korkeammat numerot oli upea hellemekko nauha. Nähtyään elokuvan, monet katsojat ehdottaa niiden ystäviä kerralla, päästä ulos elokuva ja valitse voit tehdä tämän, se on elokuvan psykopaattinen pelle, ja lisäksi innokas menemään katselu useita kertoja. Oli positiivinen vaikutus ja Internet-hype elokuva, mikä osa utelias voi ostaa lippu katsomaan, esimerkiksi, vastata yhteen kysymykseen: "mitä siellä tapahtuu?". Älä unohda myös siitä tärkein palkinnon Venetsian elokuvajuhlilla sai kuvan pari viikkoa sitten.

2. Everest - 193 786 453 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 506 845 675 ruplaa. Määrä katsojia: 2 246 316.Jopa vähemmän vahinkoa (24%), onnistui päästä eroon uusi sarjakuva animaatio Studio DreamWorks. Tänä vuonna, heille se on toinen osuma peräkkäin jälkeen "How to train your dragon 3", oppinut 1,835 miljardia ruplaa. Yhteensä 700-800 miljoonaa on kiistaton menestys, että ei ole niin paljon huonompi elokuva "Peikot", julkaistiin siiven alle Studio kolme vuotta aiemmin. Se vain jää jälleen kerran, varmista, että DreamWorks sarjakuvia Venäjällä rakastaa enemmän kuin Pixar. Älä usko? Sitten muistaa, että lopullinen tulos "toy Story 4", joka jää taakse.

Huolimatta siitä, että tämä ei ole ensimmäinen julkaisu koko vuoden aiheesta Bigfoot, julkinen ei vieläkään ole kyllästynyt näiden myyttisiä olentoja. Joten viime syksynä, on saavuttanut valtavan katsoja tukea animaatio projekti Warner. "Smallfoot" masteroitu hyvä 645 miljoonaa euroa (3 098 058 lippu myyty). Lähestyvää koulun loma-aikoina, ei ole epäilystäkään, että tämä määrä on pian vallannut.

3. "Kaksoset" (uusi) - 175 945 989 ruplaa.

katsojia: 420 602.menestys kaksi johtajat viikolla täysin tasaantunut suhteellinen epäonnistuminen uusia palkata. Yksi niistä on uusi työ ang Lee - suhteellisen alhaiset odotukset oli mahdollisuus kerätä jopa vähemmän. Ei paljon auta osallistuminen hankkeeseen mega-suosittu maassamme, will Smith, joille tämä vuosikymmen on pahempi alkoi heidän liikkuvan tiellä vain "Aavemainen kauneus" ja "Rakkauden aika". Ensimmäisessä tapauksessa puhumme draama, jonka suosio genre aikaa ei ole tarpeen, ja toinen näyttelijä rooli oli minimoitu ja lähes ei käytetä edistäminen elokuva. Edellisen Johtajan työtä - "Life of PI" - mennyt paljon paremmin. Noin miljardi. Syitä tähän lattea alku, on olemassa useita:

1)jäykkä kilpailu. Kukaan ei aluksi voinut kuvitella, että Jokeri olisi niin suosittu kotimainen yleisö.
2)tarttuva promo videoita ja tuoreita julisteita;
3)negatiivinen reaktio Länsi kriitikot.
4)kohtuuton käyttö Smith kuin muutama merkki. Kuten näette, varastossa "kaksi-for-yksi" ei ole aina onnistunut markkinointi.
5)etenemistä vyön jotain teknisesti uraauurtava, ja ei niin mielenkiintoisia kuvamateriaali reipas tarina.

4. "Tytöt ovat erilaisia" (uusi) - 53 127 406 ruplaa.

katsojia: 202 587.viimeiset yhdeksän vuotta, Sarik Andreasyan iloinen, että joku vuotuiset päästöt niiden luomuksia. Mutta suurin heikkous yleisö ravitsevat, tietenkin, hänen komedioita. Ole poikkeus tänä vuonna, kuitenkin, kaikki lainat luottamus Johtaja on ollut kuivunut, ja hänen uusi työ antoi lähes pahin aloittaa uransa, jättäen hakkaa pohjaan single "Love in the city of angels". Ei paras arvosteluja sen ensimmäinen kävijöiden istuntojen mahdollisuudet ovat, voittaa sata miljoonaa lopussa vuokra on alhainen, kuten aina. Viisi vuotta sitten, toinen Komedia vuonna naamioida "urheilussa vain tytöt" - leikata pois käteistä piirakka ensi viikonloppuna lähes 95 miljoonaa ruplaa. Niille, jotka ovat hieman surullinen, tällainen pieni numeroita, Andreasyan valmis toinen luonnos, joka julkaistaan parin viikon päästä, ja se näkyy selvästi paljon parempi. Hänen nimensä on "Robo".

5. "Sateinen päivä new Yorkissa" (uusi) - 28 827 830 ruplaa.

katsojia: 85 552.en Onnistunut saamaan käsiinsä hänen armeija faneja Venäjällä ja IVY-maissa ja woody Allen, jonka suuria hittejä ei ole, mutta samalla osoittaa, vakaa koti-asunnot välillä 10-30 miljoonaa euroa (tietenkin, ei ilman joitakin ainutlaatuisia tapauksia). Yleisö reagoi "Sateinen päivä new Yorkissa" erittäin positiivisia ja, näin ollen, useita viikkoja, elokuva tuo ei ole tuloja maahantuojalta.

6. "Tähdet" - 16 057 591 rupla.

Yhteensä palkkiot: 339 677 930 ruplaa. Määrä katsojia: 1 201 415.Vakava 71-prosenttiosuus vahinkoa kärsinyt fantastinen elokuva, jossa brad pitt on johtava rooli "tähdet". Uusi "Interstellar" elokuvateatterit eivät ole saaneet, mutta lopullinen maksut "moon" ylitti neljä kertaa. Uran näyttelijä ei niin paljon elokuvia on tienannut enemmän. Yksi näistä on "Troy" vuonna 2004 (355 miljoonaa euroa).

7. "Sankari" - 8 923 580 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 174 737 580 ruplaa. Määrä katsojia: 711 557.Ei oikeuta sen nimi kotimainen toiminta, joka sisältää kuten tähdet kuten Alexander Petrov, Svetlana Khodchenkova ja Vladimir Mashkov. On huomattava, että kunkin kolmen yrittänyt kätensä Hollywoodissa vaihtelevalla menestyksellä. Elokuvan budjetti on noin 250 miljoonaa ruplaa. On selvää, että sijoitetut varat maksaa takaisin epäonnistui. Ja on vaikea sanoa, mitä oli odotettavissa luojat elokuva, sijoittaa niin valtavia varoja. Ole aina sama Petrov miljardeja käteisenä tuoda. Johtaja "Sankari" tuli Karen Oganesyan, joka oli enemmän kerätään vain Komedia "Ilman rajoja" ja kokoelma temaattisia novelleja "Äiti."

8. "Mystery of The seal of the dragon" - 394 7 900 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 361 006 288 ruplaa.Menettää viimeisellä viikolla toinen 64 prosenttia, on lähestymässä lähtöä kymmenen jatkaa, kun tuli osuma "Wii". On vaikea muistaa samanlainen tilanne, kun jatko-osa, kun suuret palkkiot 1,2 miljardia alkuperäisen ansaita kolme kertaa vähemmän. Ja jopa "Alice in Wonderland" nyt hikka hermostuneesti sivussa. Ei auttanut "Salainen sinetti dragon" vaikka osallistuminen suosittu venäjän Jackie Chan ja Arnold Schwarzenegger. Hintaan 49 miljoonaa dollaria nauha laskee vain 8. On triquel luultavasti pitäisi olla unohdettu. On epätodennäköistä, että matka Intiaan tuo paljon enemmän kuin Kiinassa.

9. "Tassu partio: Megascience ja hohtaa ja Loistaa" (uusi) - 7 807 000 ruplaa.

katsojia: 39 452.

Ja tässä on seuraavan luonnoksen alkuun vaikeuksia asunnot ei ole kokemusta, koska jokainen uusi sarja näyttää aina resonoi lasten kanssa. Tänä vuonna nämä special edition suunnitteilla noin kymmenen. Seuraava ilmoitti 31. lokakuuta.

10. "Sisko" - 4 922 178 ruplaa.

Yhteensä-palkkiot - 21 958 998 ruplaa. Määrä katsojia: 128 224.lähdettyään viime viikolla kaavio draama yhtäkkiä palasi hänelle tänä viikonloppuna, jossa kasvua oli 20 prosenttia. Todennäköisesti ei viimeinen rooli oli soitti näytti hyvä reaktio. On mahdollista, että "Sisko", järjestää yhteisiä matkoja elokuva, opiskelijat ja opettajat, jotka on usein harjoitetaan maassamme.

Vain huomioon top-10 916 miljoonaa ruplaa, mikä on 13 prosenttia antoi tulokset viikko sitten. Ensi viikonloppuna yritän olla tuotto kuin edellinen, valmistelee yleisö ensi lipputulot osuma "Maleficent 2: mistress of the dark". Myös yleisö esitellään elämäkerrallinen elokuva, "Judy", Komedia "Vihreämpää ruohoa" ja niin edelleen. Nämä ja muut tiedotteet voidaan osittain osiossa "Paras elokuvia jälkipuoliskolla lokakuun."

tässä tarkastelussa neljäkymmentä-ensimmäisen viikonlopun aikana tuli loppu. Kommentteja ja ehdotuksia siitä, muodossa artikkelin kommentteja ja jakaa vaikutelmia sivuja "onnekas", joka on kaavio, ja vain nauttia hyvä elokuva. Nähdään pian.

Kinganon. Elokuvia toinen puoli päivästä tammikuuta 2020 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla Maaliskuun 2019 | Paras elokuvia Joulun ja uudenvuoden | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019 | Paras elokuvia merivoimien taisteluissa | Epämiellyttävä kysymyksiä elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Elokuvat 2018: Avain herkkuja | Paras elokuvia toinen puoli tammikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus delegointi täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.