katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY-07 - 11. marraskuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:09

Kun useita korkean profiilin ensi-iltaa, mutta samalla ennätys kannalta lipputulot Mma, teatterit päätti ottaa lyhyen kahden viikon tauko, vapauttamalla vapauttaa hieman pienempi kaliiperi. Kuitenkin, lähes kaikki analyytikot ennustivat voitto kanssa pieni etu elokuva "Doctor Sleep", joka ei ole vielä tapahtunut. Tehtyään hyvä harppaus lauantaina ja sunnuntaina, "Addams Family" kostamaan pelasi viiveellä ja säilyttää ensimmäisen sijan jo toista viikkoa peräkkäin. Mutta tämä ja monet muut lue lisää teille, rakkaat lukijat, opimme ensi.1. "Addams family" - 152 101 168 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 702 763 227 ruplaa. Määrä katsojia: 2 992 206.Ei niin paljon, lopussa koulun loma-aikoina menettänyt animaatioelokuva noin normaali ja onnellinen perhe, kamppailee "hullu" naapureita. Tänä vuonna, joukossa enemmän sarjakuvia kerätään vain kolme tiedotteet, ja yksi heistä on pian jätti jälkeensä. Kuten ennusti aiemmin viikolla, "Addams Family" on helppo siirtää 800-miljoonaa markkaa. Ei ole mitään, mutta kiitosta jakelija mainonta yritys, jonka kautta noin Addams elokuvassa ei kuullut vain laiska. Tämä auttoi, ei vain eksy joukossa muita perhe-hankkeita, mutta myös tulla yksi niistä, jotka ajaa ssa teattereihin syksyllä.

2. "Tohtori Uni" (uusi) - 130 288 777 ruplaa.

katsojia: 460 560.Melko keskinkertainen alku elokuvia perustuu Stephen king-romaaneja, mutta vankka sen tyylilaji, elokuva osoitti, Mike Flanagan. Vaikka pääasiassa positiivisia arvosteluja voi tarjota nauha, minkäänlaista vastarintaa seuraavan viikon. Päätellen melko alhainen katsojan aktiivisuus ja heikko aika istunto, Warner. ei yleisesti liity yleisö. Promo kampanja elokuvan suurin osa oli rakennettu nostalgiaa "Valot" ja keskittyä siihen, mikä on jatko-kultti elokuvia Kubrick, unohtaen loput teistä, jotka eivät tunne maailmankaikkeuden kanssa "maaginen" ihmisiä.

3. "Pahatar 2: mistress of the dark" - 108 923 240 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 151 2 040 328 ruplaa. Määrä katsojaa: 8 317 135.Liittyi viikonloppuna eliitti klubi dvuhmillimetrovy ja tuli yhdestoista jäsen, (oikeastaan kahdestoista), satu-fantasia siitä, Pahatar. On syytä huomata, että kuukausi sitten, noin niin valtava menestys, kukaan ei voinut kuvitella. "Lady of darkness" ei ole suuren yleisön odotukset olleet erittäin suosittuja perävaunut, alkuperäinen nauha kunnioitusta pysyi, ei kaikki, kilpailun vuokra osoittautui kunnon. Todennäköisesti silti ollut merkittävä rooli rakkautta yleisö tällaisia hankkeita, koska niiden pieni määrä, ja esiintyjä pääosissa angelina Jolie, joka valkokankaat nähdä - harvinaisuus. Onko elokuva Joaquim Ronning kiivetä kymmenes asema tällä hetkellä, "the Secret life of Pets", näytämme aikaa.

4. "Terminator: Dark destiny" - 86 420 583 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 474 535 596 ruplaa. Määrä katsojia: 1 659 852.Jopa enemmän kuin edeltäjänsä tässä vaiheessa on menettänyt seuraava sarja franchising, jossa johtaa päähenkilöt ja sitten lykätä tuomion päivä. Ja se ei ole kovin erinomainen aloittaa edellisenä viikonloppuna. Valitettavasti, lipputulot "Tumma kohtalo" ei ole edes puolet lipputulot "Genesis". Syyt tällaisen katastrofin, voit kaivaa niin kauan kuin haluat, kuitenkin, löytää täsmällistä vastausta on edelleen vaikeaa. Todellakin, tässä tapauksessa kuudes elokuva takaisin-näppäintä esiintyjät tärkeimmistä tehtävistä itse, James Cameron oli käsi luomisessa hanke, julkaisu nauhat pidetään hyvä liikkuvan ikkunan. Päätellen arvosteluja, katsoin, ei voi syyttää ja kyseenalainen juonenkäänteitä, ja painotetaan naishahmoja, ja skenaario notko, jossa kyllästynyt yleisö. Älä unohda myös siitä maaliin edellisessä osassa.

5. "Teksti" - 46 569 669 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 315 543 060 ruplaa. Määrä katsojia: 1 174 112.pian viiden parhaan joukossa kotimaiset julkaisut 2019 draama Klim shypenko, näyttää edelleen erinomainen kestävyys (alas 42 prosenttia). Yhteensä tulos tahti voi olla eri lähestymistapoja merkitä 400 miljoonaa euroa. Talousarvio elokuva oli eri arvioiden mukaan 70-90 miljoonaa ruplaa, ja siksi hanke on jo pitkään ollut mahdollista laskea takaisin useita kertoja, mitä voidaan sanoa valtaosa muiden venäjän elokuvia. Näyttelijä - Alexander Petrov on seuraava käteistä onnea. Ivan Yankovsky - kassakone nauha uran Christine Asmus on yksi.

6. "Breaking bad" (uusi) - 41 579 214 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 41 942 565 ruplaa. Määrä katsojia: 131 635.Vain yksi uutuuksia viikolla, ei ottaen odotettua huonompi, tuli tragi-Komedia, jossa johnny Depp. Ei kannata olla rehellinen, näyttelijä maassamme rakastan, joten jopa kaikkein keskinkertainen hankkeet voivat kerätä hyvä kassa. Osalta jälkimmäinen, kuten elokuva ansaitsi $ 42 miljoonaa euroa, oli paras alku jakelija Näytteilleasettaja.

7. "Yhdeksäs" (uusi) - 37 210 759 ruplaa.

katsojia: 139 354.Uskomatonta, mutta totta! Ei nauha Nikolai Khomeriki oli viettänyt lähes 454 miljoonaa ruplaa. Kun se epäonnistui, sen ensimmäisenä viikonloppuna kerätä jopa kymmenesosa budjetista. Alustava palaute osoittaa, eivät ole kaikkein optimistinen, ja siksi todennäköisesti pelata heikko alku tulevaisuudessa, ei. Ajattelin, että luojia elokuva, menojen valtavia summia mysteeri Trilleri ja järjestää työnsä, hyvä markkinointi, on edelleen mysteeri.

8. Jokeri - 23 538 963 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 1 916 932 146 ruplaa. Määrä katsojaa: 6 975 441.Jälleen kerran kärsi vain vähäisiä tappioita 51 prosenttia, joka keräsi maanantaina Venäjällä ja IVY, miljardia ruplaa Kinomax Warner. Epävirallisten lähteiden mukaan Kazakstanissa yksin elokuva Todd Phillips huomioon noin sata miljoonaa euroa. Kuitenkin virallisesti "Jokeri" himoitun hihna ei riitä lähes viisikymmentä miljoonaa euroa. Tämä johtuu siitä, että jakelija nauha - Karo Prime tarjoaa vain tietoja, Valko-venäjä ja Venäjä. Muuten, viime voittaja Venetsian elokuvajuhlilla kuudentena peräkkäisenä viikolla ei lähde alkuun kymmenen, ja on mahdollisuus pysyä siellä tulevana viikonloppuna. Viimeksi tähän pystyi kuva Quentin Tarantino "Once upon a time in Hollywood".

9. "Uskollisuus" - 21 849 478 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 80 777 567 ruplaa. Määrä katsojia: 287 559.Kohtalainen 42-prosenttia vahinko oli pois tämän viikonlopun draama, Nigina Sayfullaeva. Matkan varrella lisännyt mahdollisuuksia ottaa sata miljoonaa ruplaa loppuun mennessä, vuokraus, joka voi sallia hankkeen tuoda niiden luojat voittoa.

10. "Zombilend: Ohjaus shot" - 12 604 739 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 281 781 894 ruplaa. Määrä katsojia: 1 122 131.Sulkeminen kaavion edelleen voimia jo töissä kauhu Komedia. Joukossa zombie elokuvia paljon tehokkaampi oli vuokra-Venäjä ja IVY-maat, kolme sarjaa franchising "Resident evil", "maailmojen sota Z", mutta ne myytiin kuin suuren budjetin myyntihittejä.

Vain tilille top 10 661 miljoonaa ruplaa, mikä on 47% vähemmän kuin edellisenä viikonloppuna.Verrattuna edellisen kuukauden - ei ole merkittävin tulos, mutta suhteessa syksyllä vuokra - hyvin kohtuullinen. Noin samalla tasolla lipputulot voi olla tulevana viikonloppuna. Selkeä markkinajohtaja on vaikea määritellä, mutta analyytikot suosia draama "Ford vs Ferrari". Myös yleisö esitellään kumota hit nolla "Charlien Enkelit", sota elokuva "puolivälissä", Komedia "the Kid", draama "Hyvä valehtelija" ja paljon muuta. Nämä ja muut hankkeet voivat olla osittain löytyy kohta "Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. marraskuuta 2019".

tässä tarkastelussa neljäkymmentä-kolmas viikonloppu vuosi on päättynyt. Kommentteja ja ehdotuksia siitä, muodossa artikkelin kommentteja ja jakaa vaikutelmia sivuja "onnekas", joka on kaavio, ja vain nauttia hyvä elokuva. Nähdään pian.

Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 2) | Paras video pelejä tammi-helmikuussa 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-10 - 13 Oct. "Jokeri" pois kilpailusta! | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Versio Snyderin tai yksi vaarallinen ennakkotapaus | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Epämiellyttävä kysymyksiä elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Star wars 9. Lopullinen, joka ei | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 2

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys tiede ja tekninen , perus organisaatio suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.