katsomassa elokuvaa

Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 11 - 14. huhtikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:47

Missään ei ole sellaista hiljaisuutta kuin elokuva Venäjällä ja IVY. Avaruudessa kukaan ei kuule huutoasi, sanot? Sitten kuunnella näppäilyä lompakot lipputulot. Mikään ei ole kuullut? Mikä on sääli. Kuitenkin, älä masennu, koska me kaikki tiedämme mikä meitä odottaa lopussa. huhtikuuta. Ja se ei ole noin kilometrin jono, kunnes istunto, ei siitä joet kyynelten virtaavan silmissä faneja, joilla on kauhea spoileralert niille, jotka osti lipun vain huomenna, mutta noin yksi erityinen elokuva. Siihen asti, voit selvittää, mitä on varattuna meille tällä viikolla ja edellinen. "Menu", tietenkin, niukasti, mutta bezrybe "riittää!". Lisäksi, siellä on jotain nauttia ja "herkkusuut".
1. "Hellboy" (uusi) - 144 589 385 ruplaa.

katsojia: 500 696Tämä on tärkein uutuus viikonlopun ja alun perin mahdollinen voittaja. Kuitenkin johtava asema oli voitettava, koska tulva perhe yleisön creature from hell (okei, Kyllä, se on Dark horse Comics) lauantaina ja sunnuntaina piti tyytyä toisen sijan kaavioita, takana toinen sarjakuva sankari, totuus on jo pois mill DC. Tietenkin, tässä artikkelissa esitetyt tiedot elokuva on indikaattori, vain Venäjällä. Koska IVY-Pankki nauha Neil Marshall on 10-15 miljoonaa ruplaa enemmän. Mutta on syytä huomata, että odotukset hänen oli paljon suurempi. Jakelija MEGOGO hartaasti totesi, että "Hellboy" osaa ottaa kotimaan lipputulot yli miljardi (tietenkin, ruplaa). Sitähän se tarkoittaa - ei ole kehittynyt, ei ole kehittynyt. Kuitenkin, se on epätodennäköistä, että Studio on järkyttynyt, koska hänen on parasta alkaa tulos kaikkien aikojen ja kansojen. Yleiset velvollisuudet on vielä "killer Henkivartija" (268 miljoonaa euroa).

Muista, että infernal supersankari ei ole ensimmäinen kerta, kun näkyy näytössä. Edellinen inkarnaatio oli paljastettiin vuonna 2004 ja 2008. Ja jos johdanto-osan romaaneja, Guillermo Del Toro on jättänyt jälkeensä, sitten "Hellboy II: Kultainen armeija" (190 miljoonaa euroa) laskee ensi viikonloppuna. On huomattava, että tällä hetkellä, "Hellboy" oli panned kriitikot, ylivoimainen enemmistö yleisöstä, ja sai ankara rating "18 " ja älä Harbor paljon toivoa positiivista hellemekko. Ystäville verta, irronneet ruumiinosat, pelottavia hirviöitä (ja joskus computer graphics), Milla Jovovich, "rikkautta" venäjän kieli "trash" ja yksinkertainen "hauskaa" ja ne, jotka ovat kyllästyneet standardin mukauttaminen sarjakuvia, ehdottomasti katsomisen arvoinen. Toiset, mukaan lukien fanit alkuperäinen sarja, se on erittäin suositeltavaa pidättäytymään katsomassa, tai tehdä se kokonaan irti muusta maailmasta ja hänen oma mieli.

viime Vuonna myös merkittävästi pienempi kuin odotettavissa alkoi "Rempeydzh". Sitten alkaa 182 miljoonaa muuttui lopullinen 387. Jos suoritat projektin Marshall-tämä tietenkin, se on parasta odottaa noin 300 miljoonaa euroa. Itse asiassa, lopullinen määrä voi olla paljon pienempi. Mutta yhdysvalloissa se on edelleen paras tulos keskuudessa muita kansainvälisiä kantaesityksiä . Hellboy on jotain olla ylpeitä.

2. "Shazam!" - 132 205 547 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 544 108 121 ruplan. Määrä katsojia: 2 020 932.Puolet yhteensä kokoelmat ja kaksi miljoonaa lippua on myyty. Ei jokainen näytön mukauttaminen DC comics voi ylpeillä. Ja ei kauan sitten, vähän tunnettu maassamme, Shazam on jo jäänyt heidän kollegansa, ihmenainen, Teräsmies ja pari kilpailijoiden CME edessä Thor ja Kapteeni Amerikka (jälkimmäinen jopa kahdesti). Seuraavat kinokontrol odottavat niiden tuhoamista, on "Dark knight 2: legenda jatkuu", joka valmistui trilogian kanssa, 568 miljoonaa euroa. Ei tarvitse muistuttaa, että jakelija Karo Premier tarjoaa tietoja vain venäjä ja Valko-Venäjä. Muuten olisi lyöty, ja Batman.

Joukossa muita malleja tuotemerkillä Laajennettu DC universe toisella viikolla "Shazam!" kärsi vähiten vahinkoa (60 prosenttia), joka on jo ei, ja saavutus. Osa katsomassa jopa sanoi, että tämä kuva on parempi kuin edellinen kuusi. Miksi aika pieni pisara tuntuu aika luonnolliselta. Vertailun, "Captain marvel" on laskenut 67 prosenttia. Tässä tapauksessa se on järkevää uskoa, että voittaminen hihna 650 miljoonaa euroa. Ennen saapumista tärkein kilpailija Kinomax voi helposti täyttää kaksi viikonloppua.

3. "Pet Sematary" - 85 772 736 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 332 507 283 ruplaa. Määrä katsojia: 1 297 199.Onko Lemmikkejä maamme ovat niin ihastunut, tai Stephen king, tai kauhuelokuvia en huomannut, vaikka ne ovat nyt pullollaan, mutta "pet Sematary" on onnistunut menettää vain 55 prosenttia, joka viime viikonloppuna. Kauhu on yleensä niin kestävyys ei ole miellyttää niiden tekijät, mutta luultavasti suuri vahvuus lähde ja sen kirjoittaja. Nauha Kevin Kolsh ja Dennis Widmyer hyppäsi yli "Loitsu" (326 miljoonaa euroa) ja "hiljainen tila" (337 milj. euroa). Tulokset alueella 400 miljoonaa on yksi parhaista genre ja kolmas kirjailija, jonka teoksia on tehty seulonta.

4. "Tonttu" (uusi) - 59 764 961 ruplaa.

katsojia: 257 465.Melko vaatimaton budjetti on 150 miljoonaa aloita läpi näytöt kotimainen fantasia. Genre ei ole suosituin siinä mielessä, että se on harvinainen jotain, joka menee vuokraan, mutta se pystyy "ampua". Osoittautui, että "Viimeinen sankari" lokakuussa 2017 (1,732 miljardin kulut yhteensä). Anna tällä kertaa olennot/ihmiset/epäpuhdas päätti rajoittaa (kaikki painoa vain Maalivahti kotiin), mutta ainakin joku Kyllä näyttää, kun kaikki. Nyt "Tonttu" näyttää siltä, että toinen käteistä vika kuitenkin helpottaa tilannetta voi tulevan toukokuun vapaapäiviä. Mikä tärkeintä, elää jopa niitä.

5. "Dumbo" - 50 373 189 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 493 536 642 rupla. Määrä katsojia: 2 090 859.Kaksi viikkoa alkamisen jälkeen palkata disney-satu nyt muistamaan käsite "kestävyys" (miinus 50 prosenttia). Matkan varrella, kotimainen yleisö totesi, että flying elephant katsella häntä paljon mielenkiintoisempaa kuin laulaa Maija Poppanen, mutta etusijalla on edelleen menetetty kenkiä, outo tytöt ja Hatuntekijän eivät ole maaginen velhoja, hyvä konna, vaarallinen viidakko ja rakkaus hirviöitä. Virstanpylväs 500 miljoonaa jää taakse lähipäivinä. Se pysyy kolmas tulos. Teoksia Tim Burton enemmän onnistunut saamaan pysähtyi askeleen päässä miljardia "House of vieraita lapsia Miss peregrine" (995 miljoonaa euroa) ja "Alice in Wonderland" (1,253 miljardia euroa).

6. "MIA ja valkoinen leijona" (uusi) - 12 943 630 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 18 474 162 ruplan. Määrä yleisöä: 74 904.Viikon kuluttua muoto esikatselu draama muutti koko alku. Ja teki se keskinkertainen. Valittaa, tässä tapauksessa, on mahdollista, että suuri määrä perhe-elokuvia, jotka tulevat ulos lähes joka viikko. Paljon järkevämpää vapauttaa "MIA ja valkoinen leijona" tammi-helmikuussa, tai syksyllä, kun tällaisia elokuvia ovat melko harvinaisia. Elokuva on yhteinen tuotanto Ranskassa, Saksassa ja Etelä-Afrikassa otettiin hyvin vastaan kriitikot ja ensimmäinen yleisö, joka toivottavasti kohtalainen laskevan lähitulevaisuudessa.

7. "Puuttuva linkki" - 11 281 997 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 33 074 883. Määrä katsojia: 150 840.Ikuinen taistelu katsojat rakastavat kinokomedii ja sarjakuvia tänä vuonna, kun taas toinen johtaa. Pieni panos tähän ja teki uuden projektin Studio Laika, menetti 37 prosenttia alkaen lähtö. Kuitenkin nukke-animaatio-tämä on edelleen yksi heikoimmista indikaattoreita. Vuonna 2016, "Kubo. Legend of the samurai" laski 75 prosenttia, vaikka sen koko lipputulot olivat yhteensä 61 milj. euroa, joka tällä kertaa saavuttamiseksi ei ole mahdollista.

8. "Tassu partio: Megascience" - 10 964 329 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 28 153 068 ruplaa. Määrä katsojia: 155 806.

Erityinen episodi animaatiosarja viikkoa aiemmin, yllättynyt hänen hyvä alku, että hän on jo lisätty kunnollinen määrä istuntoja, ja nyt vaikuttaa pienin pudotus top 20. Alin on ja keskimääräinen lipun hinta (185 ruplaa), lukuun ottamatta teatteri-sarjassa "Sarjakuva elokuva". Näyttää siltä, että lasten keskuudessa paljon faneja pennut-supersankareita. No, mitä vanhemmat voivat fanatet päässä CME, ja niiden merkkiä ei?

9. "Balkanin frontier" - 761 8 040 ruplaa.

Yhteensä palkkiot: 312 289 997 ruplaa. Määrä katsojaa: 1 993 258 ruplaa.Viimeinen raja on kymmenen tehtiin tositapahtumiin perustuva elokuva Andrei Volgin. Saavutukset sotilaallisen draamaa muissa maissa tiedetään vähän, niin se on vielä mahdollista edelleen harkita käteistä vika. Muistutamme, että budjetti oli $ 230 miljoonaa euroa. Vuokra, todennäköisesti, päättyy summa on 320 miljoonaa euroa.

10. "High society" (uusi) - 6 907 440 ruplaa.

katsojia: 20 112.Huipennuksena varten elokuvissakävijät ja äärimmäisen kymmenen tuli itsenäinen draamaa Claire Denis. Houkutella osa yleisöstä on melko pystyy etuliite "tilaa". Ensimmäinen arviointi yleisöltä ei ole erinomainen, mikä voi vaikuttaa tulevaisuudessa. Mutta elokuva ei koskaan väittänyt olevansa tehokas box-office. Lisäksi tämän kaavion "High society" tuli korkein keskimääräinen lipun hinta, joilla korvataan tämä "How to train your dragon 3".

mielenkiintoisia tapahtumia ulkopuolella top-10 juhlia paluuta vuokra-sen neljäskymmenes vuosipäivä draama "Apocalypse now." Hän onnistui ansaita noin viisi miljoonaa, ja määrä kurkistaa oli hieman yli 14 tuhatta ihmistä. Mutta ei siinä vielä kaikki. Ihmeitä pre-myynti ovat tekemässä "Avengers 4: Finaali", joka tuolloin kirjallisesti, on onnistunut ansaita jo 62,3 miljoonaa euroa, toinen vain sellaisia hittejä, kuten "Star wars: Episodi 7 - Awakening Voimat" (104 miljoonaa euroa) ja "Avengers 3: infinity War" (123 milj. euroa). Kuitenkin, lipputulot kirjaa ensimmäisenä viikonloppuna pitäisi odottaa, mutta se ei tarkoita, että ilman niitä ei maksa lainkaan. Joten, ensimmäisenä päivänä lipunmyynti 43 miljoonaa euroa, taata eniten rahaa maanantaina koko historian kotimaan jakelu, on mahdollisuudet toivoa mahdollisimman onnistunut ensimmäinen päivä. Saatu 43 miljoonaa euroa vuonna vain yksi päivä ylittää kaikki elokuva mukauttaminen sarjakuvan, paitsi "Deadpool" (45 miljoonaa), "Avengers 2: ikä Ultronin" (51 miljoonaa euroa) ja aiemmin mainittu "War of infinity." Ja aloittaa siellä on vielä paljon aikaa.

Vain huomioon kymmeniä 523 miljoonaa ruplaa, mikä on 28 prosenttia huonompi kuin edellisenä viikonloppuna. Ja se on teknisesti yksi heikoimmista tuloksista vuonna. Heikompi vain viides viikko ja sen 516 miljoonaa euroa. Yritä olla hieman paremmin ensi viikonloppuna, kun katsojat voivat nähdä Komedia "Miljardi", romantiikkaa, kauhu elokuva "Curse of itku", elämäkerrallinen elokuva "Nureyev. Valkoinen Korppi" ja paljon muuta. Lue lisää uutuuksia huhtikuun jälkipuoliskolla, voit nähdä artikkeli "Paras elokuvia toinen puoli huhtikuu 2019".

tässä tarkastelussa viidestoista viikonlopun aikana on tullut päätökseen. Kommentteja ja ehdotuksia siitä, muodossa artikkelin kommentteja, ota jakaa teidän vaikutelmia "onnekkaista", joka sai alkuun, ja kuten hyvän elokuvan. Nähdään ensi viikolla.

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.