katsomassa elokuvaa

Kokoelmat Venäjällä ja IVY-maissa 14. helmikuuta - 17. helmikuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:36

Kun pitkä ja ankara talvi nukkua elokuvien levitys Venäjällä ja IVY-maat alkoi hitaasti herätä. Osaltaan tämä valittaa muutaman viikon elokuvateattereissa kauan odotettu osumia, että onnistunut houkutella huomiota mahdollisimman laajalle yleisölle. Merkittävä rooli on myös laskivat torstaina jopa ei-viikonlopun Ystävänpäivä. Ja jos muutaman vuoden päästä kaunis puolet ihmiskunnasta on romanttisin päivä vuodessa oli saada miehiä kiehtova "Viisikymmentä sävyjä harmaa" vastenmielinen "viisikymmentä sävyjä tummempi" ja inspiroi toivoa kauan odotettu uloshengityksen alussa lopputekstit elokuvan "Viisikymmentä shades freed", ja ne puolestaan annettiin tilaisuus kostaa, kuin naiset "Deadpool" noin puhelias palkkasoturi , "John Wick" noin voi tappaa tappaja ja "Kingsman: Secret service" kaikkein älykäs agentit tällä kertaa ystäville voisi löytää kompromissi ja valita jotain, että sinulla on jokaisen sielun.

koko kirjo genrejä eniten maalaus istuntoja sai fantastinen elokuva "Alitan: Battle angel", joka on kuin suudelma komea Prinssi puhalsi elämän elokuva-ja ansaitusti otti johtava asema kaavio. Mukauttaminen Japanilainen manga, tyrmäsi yleisön 367,6 miljoonaa ruplaa, ja ottaen huomioon viikko-ohjelmia muodosta esikatselu - ja huomattavan 453 miljoonaa euroa (1 438 150 katsojaa). Lipputulot ensimmäisenä viikonloppuna osoittautui 28% heikompi kuin viime vuoden Isänmaallinen musikaali-draama-Komedia-romanticheskiy nauha ja paljon enemmän, jotta palvelemaan kaikkia henkilöryhmiä nimellä "Ice". Yleisö oli täysin tyytyväisiä siihen, mitä hän näki, mukaan on saatu elokuva Oleg Trofim 470 miljoonaa ruplaa vuonna samana ajanjaksona. Mutta jos joku vertaa lipputulot kotimaisen kuva näyttää edelleen epäoikeudenmukainen, koska muutama trumps tyyppi sitova tasalla tällä kertaa teemana talviolympialaiset, erityisesti taitoluistelu, ja avoimesti ampumisen mainosmateriaali rakkaus linja, jossa on vähintään koostumus kolme ihmistä, ja arjen Alexander "se ei ole elokuva, sitten miljardia" Petrov, voit antaa joitakin muita esimerkkejä.ensi silmäyksellä, lähellä nauha Robert Rodriguez on henki epäonnistui vuonna maailmassa palkata cyberpunk "Ghost in the shell" oppinut alussa 276 miljoonaa euroa (894 413 paikkaa). Heikompi teki viime vuoden lahja loputtomasti viittauksia ja "pääsiäismunia" Steven Spielberg - "Ensimmäinen pelaaja saada valmis", otettu Maaliskuun lopulla, 330 milj. euroa (1 124 229 paikkaa). Se on jo selvää, että "Alitan: Battle angel" voi ylittää lopullisen tehtävät sekä näiden elokuva. Todellinen tavoite näyttää ainakin voittaa virstanpylväs 800 miljoonaa euroa, mikä osoittaa menestys. Masentava tilanne, jossa monet analyytikot olivat odottaneet ennen vuokra-onneksi onnistunut välttämään.

Suojattu yhteys toisen linjan alkuun Komedia "Kaiutinpuhelin". Uusi projekti, johon osallistuvat Kvartetti, joka on ehkä lippulaiva laatu tämän genren keskuudessa venäjän nauhat asennettu yhdistää yleisön kanssa oli 224 miljoonaa euroa (määrä näytti - 793 483 henkilöä), joka on ohittanut jopa kaikkein optimistisia ennusteita. Pysyi takana alkaa tulokset kaikista aiemmista teoksista neljä taiteilijaa, joista paras kuului aiemmin: "mitä miehet puhuvat 3. Jatkuu" - 205 milj. euroa (686 973 viewer). Korkein bruttoutusmenettelyksi vielä on "mitä muuta miestä", alkoi auton loppuvuodesta 2011 ja päätökseen se 565 miljoonaa euroa (2 339 321 viewer).Kolmas asema varannut romanttinen Komedia "Illalliset" - ainoa uutuus, joka parhaiten vastaa alkamispäivä palkata. Nauha on antanut sen luojat kanssa hyvä vinkki, kerääminen ensimmäinen viikonloppu 64 miljoonaa ruplaa (249 030 katsojaa). Edellisen työn Ohjaaja Kirill Pletnev "Ilman minua" viime vuonna, oppinut 43 miljoonaa euroa (166 335 katsojaa), mutta sitten se oli vakavaa draamaa, kun taas nyt Komedia tarkoituksena oli saavuttaa laaja yleisö katsojia, virittää ulos loma-teemalla.

Ei paljon pelkää voimakas tulokkaita Trilleri "Klaustrofobinen", menettää vain 48 prosenttia maksuista edellisen viikon tällaisia elokuvia on hyvä indikaattori. Ja jos viimeinen kerta, kun hankkeen Adam Robitel menettänyt loukkaavaa johtaja kolme miljoonaa vuokraus, tämä tehtiin kostoksi. 57 miljoonaa ruplaa toi yhteensä palkkiot jopa 206 miljoonaa euroa (815 444 katsojaa). Tämä genre on myös, liioittelematta, erinomainen tulos.pysty kestämään painetta kilpailijoiden, hajosi 51 prosenttia "LEGO. Elokuva 2", kerää vain toinen viikonloppu vielä 55 miljoonaa ruplaa. Yhteensä 186 miljoonaa euroa (820 067 katsojaa) ovat edelleen pahin maailmankaikkeuden suunnittelija. Viimeisintä kehitystä, joka voi saavuttaa sarjakuva, tulee voiton "LEGO Ninjago Elokuva" sen 204 miljoonaa euroa (955 410 yleisö) ja alkuperäinen nauha "LEGO. Elokuva" täydellinen vuokra 224 miljoonaa euroa (979 537 katsojaa). Siitä enemmän saapuminen tällä viikolla suuren animoitu osuma, voi vain uneksia. Nähdä niitä, suhteellisen pieni määrä, olisi järkyttynyt, vaikka päähenkilö edessä joustava Emmet, uusimmat ajatus on: "Ja niin me kaikki hyvin?". Kiirettä nauttia hetkestä, on mahdollista, että sarjakuvia tämän linjan leluja emme koskaan näe. RIP.Osoittaa ihmeitä kestävyyttä "Vihreä kirja" upposi vain 30 prosenttia ja sijaitsee kuudennella sijalla. Neljäs viikonloppu toi tragikomedia, Peter Farrelly 45 miljoonaa ruplaa, ja yhdessä ne antavat 352 miljoonaa euroa (1 193 014 katsojaa). Kerroin suhteessa alkuperäiseen tulos oli enemmän kuin viisi, ja mikä on lopullinen maksut melko vaikea kuvitella.

Seitsemäs sija, menetti 72.5 prosenttia Komedia yhteinen tuotanto Venäjä ja Kiina, "Miten minusta tuli venäjän", jonka kertymä kasvoi vain 19,8 miljoonaa euroa. Budjetti on viisi miljoonaa dollaria elokuva onnistui keräämään 111 milj. euroa (447 614 katsojaa), kuitenkin, on enemmän kuin 1,2 miljoonaa dollaria valmistettu Kiinassa. No, 1:0, Kiina, yrittää uudelleen syksyllä.Tulokset loput kolme paikkaa kärkikymmenikköön kuuluvat luokkaan - "kot naplakal". Kuitenkin, kuten kyyneleet eivät kieltäytyä hyvät puolet väestöstä. Kotimainen Trilleri "Kuilu", sai 7,27 miljoonaa euroa, oli kahdeksas, joka julkaistiin sen jälkeen ei niin kauan sitten, "Dawn" on jo tullut toinen epäonnistuminen kolme viikkoa. Yhdeksäs istui odottamassa hänen eläkkeelle ylhäältä, "Mummo easy virtue 2. Vanhusten Avengers". Saada enemmän 7.19 miljoonaa neljännellä viikolla, Komedia Marius Weisberg on jo portfolio 453 miljoonaa ruplaa (1 904 269 katsojat) , joka on 105 milj. euroa enemmän kuin alkuperäinen nauha. Ei sulje pois mahdollisuutta, että pian voimme odottaa kolmas tulossa isoäiti kaikissa teattereissa maassa.

pyöristetty pois top 10 ensimmäistä kertaa kiinni biopic ", van Gogh. Kynnyksellä ikuisuuden", joka otti toisen 7 milj. euroa kohtalainen lasku 50 prosenttia. Vain ottaen huomioon elokuvan Willem Defoe 26 miljoonaa ruplaa (91 048 katsojaa). Tuloksista muita maalauksia, joista säästöjä osuma kaavioita ei ole tarpeeksi, on huomattava, sotilaallinen draama "T-34", jotka olivat miehittää kolmanneksi luettelossa korkeimman katsotuin elokuvia sulaa yhtä nopeasti kuin likainen lumi auringossa. Elokuva Aleksei Sidorov tuotettu viime viikonloppuna, vähän alle kaksi miljoonaa euroa. Ero "Pirates of the Caribbean 5: Dead men eivät puhu" on vähentynyt 13 miljoonaa ruplaa. Jos loma kahdeksannen viikon aikana, elokuva ei lisätä istuntoja, kiertää kapteeni Jack Sparrow ei ole mahdollista koskaan. Yhteensä palkkiot kymmenen sen seitsemäs viikonloppu oli lähes 857 miljoonaa euroa, mikä on 54 prosenttia enemmän kuin viikko sitten.kasvu on Odotettavissa ja seuraavana viikonloppuna, kun huomattavan viivytystä sen jälkeen, kun maailman ensi-ilta on käynnistymässä viimeinen osa animaatio-trilogian "How to train your dragon 3". Ennen myynti on tarkoitus aloittaa ainakin ole huonompi kuin edellinen sarja, alkaa vuokra 442 miljoonaa euroa. Ei ole epäilystäkään siitä, että sarjakuva on ensimmäinen julkaisu vuonna 2019, rupla tuli miljardööri. Lisäksi adventures of Hikotus ja hampaaton huomiota venäjän yleisö esitellään elämäkerrallinen elokuva Adam McKay "Power", väittäen, että voitto kahdeksaan luokkaan tulevan seremonia "Oscar" draama "30 hullu haluaa", kauhuelokuva "omen: Uudestisyntyminen", historiallinen elokuva Igor Zaitsev "Tobol" ja muut.

Kokoelmia Venäjän ja IVY 21. helmikuuta - 24. helmikuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-4 - 7. huhtikuuta 2019 | Paras elokuvia merivoimien taisteluissa | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa I) | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. tammikuuta 2019 | Sarjan 2019. Suurin pettymys (Osa 1) | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla | Paras TV-ohjelmia noin tilaa | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1)

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogony tiede ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.