katsomassa elokuvaa

Klikkaa Mikki hiiri

Date: 2020-07-11 03:41

seuraavana päivänä sen jälkeen, kun viimeistely hankinnan Studio 20th Century Fox-opas Walt Disney alkoi "optimointi" sulautuneen yhtiön, toisin sanoen, suuri puhdistus. Menettivät työpaikkansa, monet johtavat virkamiehet Kettu, joka eilen tuntui täysin horjumaton. Ja tämä on vasta alkua, koska mukaan virallisesti ilmoittanut suunnitelmista, uudet omistajat aikovat vähentää kustannuksia kaksi miljardia dollaria vuoteen 2021 mennessä.

Lähes välittömästi lähetettiin eron pään liikkuvan osastojen 20th Century Fox. Niin, vastuussa sisämarkkinoiden Chris Aronson sai ilmoituksen, että hän on antanut tasan 60 päivää siirtää kaikki tapaukset, ja hänen palvelujaan ei tarvita. Että tämä "yllätys" oli täysin odottamaton, osoittaa jäähyväiset lausuma Aronson, joka on velvollisuus kiitosta ja palautetta, pakollinen siinä tapauksessa, kun osapuolet erosivat sopuisasti, olivat sanat "pettymys".

Joukossa "mennyt mukaan veitsi" oli myös varatoimitusjohtaja viestintäjohtaja Dan Berger, Executive Vice President, oikeudellisten Asioiden valiokunnan ja varatoimitusjohtaja Osaston vaiheessa tuotantoja Bob Cohen, Toimitusjohtaja, tuote strategia ja kehittäminen, kuluttajien liiketoimintaa, Mike Dunn, johtaja strateginen suunnittelu Julie Reger, CTO Hanno Basso; ja varatoimitusjohtaja mainonta Osasto Michelle Marx. Mennyt Puhemies Kahdennenkymmenennen Televisio. Greg Meidel, jonka jälkeen pomo Fox Consumer productsin Jim Feldin. Lisäksi tulee jatkaa työtä, johtaja 20th Century Fox Elokuva Stacy Snyder.

oli Varsin odottamaton sulkeminen Studio Fox 2000, joka julkaistiin kuten elokuvissa "Life of PI", "Vika our stars", "Paholainen pukeutuu "Prada" ja muut. Sen pysyvä Puheenjohtaja Elizabeth Hän myös kysyi matkalla ulos asioita.

"vietimme viime vuonna tutkia uusia mahdollisuuksia ja synergiaa syntyy yhdistämällä kaksi legendaarinen yritykset. Johtajat sekä järjestöt työskennellyt tiiviisti toisiaan ymmärtää, miten parhaiten kehittää tätä potentiaalia ja käyttää innovaatioita varmistaakseen pitkän aikavälin kasvun. Olemme varmoja, meidän integraatio strategia ja kyky tehokkaasti toteuttaa ja kannustaa uusia mahdollisuuksia," lukee Muistion osoitettu henkilöstön Fox ymmällään.

kuinka Moni heistä menettävät työpaikkansa vuonna kolmen seuraavan kuuden kuukauden aikana, (eli tällä kaudella se on tarkoitus saattaa päätökseen optimointi), on vielä tuntematon. Markkina-analyytikot eivät sulje pois, että puhumme tuhansia työpaikkoja. Ja ehtoja ei liian nopeasti kasvavilla markkinoilla niin monia ammattilaisia on vaikea löytää asianmukainen korvaushoito.

lyhyesti sanottuna, analogisesti Thanos, joka keräsi hänen käsine Infinity Kiviä yksi ratkaiseva valitse, ehdottaa itse.

Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 2 | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Sarja. Uusia kohteita. elokuuta 2018 | Paluu tuhlaajapoika Gunn | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2) | Paras video pelejä keväällä 2020 | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 11 - 14. huhtikuuta 2019 | Mitä vikaa traileri elokuvan "the Joker"

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys tiede ja tekninen instituutti, perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.