katsomassa elokuvaa

Kirja vs. Elokuva. Kuka voittaa?

Date: 2020-07-11 03:33

ikimuistoisista ajoista Lähtien, ihmiskunta on piirretty art. Historian kulkua, sekä dokumentti tiedämme, että jopa antiikin ihmiset osoittivat alkuja luovuutta. Puhua siitä, luolamaalauksia, ja myöhemmin - primitiivinen kuva homo sapiens ja eläinten savitauluja ja muita esineitä. Kuten vuosisatoja kulunut, ihmiskunta on kehittynyt ja sen mukana taide. Piirustukset ovat edelleen olemassa, ne lisätään puhe ja kirjoittaminen, ja hämmästyttävä musiikkia ääniä. Jossain välissä syntyi ensimmäinen alkeet tekniikka, ja myöhemmin käsityö-ja teollisuus. No, tämän jälkeen, pysyi lähellä tärkeimpiä taiteen 20. ja 21. vuosisadalla. Kiitos symbioosi teknologia ja luovuus, tarinat sivuilla kirjoja, oli mahdollisuus saada uudestisyntyminen. Muodossa selluloidi, digitaalinen, ja lopulta 3D-versio, joka voi olla ei ole helppo kuvitella ja nähdä, kuulla, ja lopulta jopa koskettaa sitä. Tämä seos antoi nousu ja kiistan aiheena: mikä on parempi: alkuperäinen kirjallisuuden tai hänen inkarnaatio ruudulla? Joukkue työtä vastaan, onko yksi vai useita tekijöitä? Tämä artikkeli on yritys ymmärtää tätä.

Ennen kuin jäsentämiseen välillä "hyviä" ja "huonot" totean yhteistä. Rakenne, juoni, hahmot, ja jopa vuoropuhelua on taipumus jäädä paikoilleen. Usein, kuitenkin, ne voivat muuttua tai ne voivat vaihtaa paikkaa, mutta ne ovat läsnä joka tapauksessa. Älä unohda poikkeuksia. Kun elokuvantekijät, kaavalla "selitys", luoda täysin eri tulokseen, että alkuperäinen on yhteistä vain nimi. Siellä on kattava määritelmä - kirjoissa tarina elokuvia talousarvioon. Se täydellisesti heijastaa ydin vastakkainasettelua. Usein on kuitenkin poikkeuksia. Mutta suurin osa kirjoista yleensä voittaa useammin kuin niiden kilpailija, keksi Lumiere veljekset.Nyt, että Esipuhe on kaikki selvää, voit turvallisesti siirtyä argumentteja. Joten kirjoja: rasva plus, puhuu niiden hyväksi, mielikuvitusta. Jokainen ihminen on, keksii, kuvittelee, tahtoo, käyttäen tarina-vain pohjana unia. Hänen reader oma versio kaukaisten galaksien ja kirkas kaksintaistelut aina ja tällä kertaa jyrkempi kuin mikään toteutumista, kuten näytöllä. Lisäksi, näkymä maailman ja sen hahmot voidaan muuttaa ad infinitum, vaikka ruudulla näemme, on aina toinen tapa. Joka vuosi elokuva voittaa kaikki uusia esteitä, mutta tekniikka (vielä) on vielä rajoituksia. Kun inspiraatio on todella rajaton.

Toinen argumentti kirjoja - ilman aikajanalla. Kirja historian kannalta aika - amorfinen tarina. Se voi loputtomiin venyttää, ja voit niellä huomaamatta. Merkkiä vastaanotettu kiitos kirjailija enemmän aikaa elää täysin eri lakeja, toisin kuin elokuva versio, jossa jokainen minuutti on kallis, ja katsoja ymmärtää selvästi, kun niiden on-screen elämä on ohi. Ero tulee erityisen merkillepantavaa, kun se tulee ikonin ja massiivinen toimii. Usein tämä sisältää sellaiset raskaan sarjan kuten Tolstoi, Tolkien tai Rowling. Yrittää sovittaa työnsä muutaman tunnin - sukua koulun antologia on lyhennetty painos.Kolmas ja ehkä plus uusin toimii luotu paperi - kehitystä. Lukeminen ei ole vain upottamalla uuden maailman. Tämä kehitys mielessä, ensinnäkin, huomiota, sanasto -, lukutaito ja ihmisenä Yleensä. Kirjojen lukeminen on kuin keskustelua, jossa koulutettu mies, joka on nähnyt paljon ja nyt osakkeet hänen kokemuksensa ottaen värejä ja sävyjä. Etuja, ei ole epäilystäkään, merkittävä. Mutta kuten tiedätte, vastaan romu on edelleen vastaanotto - toisen romu.

Elokuva ensinnäkin se voi ylpeillä määrä. Lisäksi vaikutukset käsitys voi vaikuttaa useita kamerakulmia, kuvaamisen ja aineiston esittely, joka riippuu maailmaa (virtuaalinen, todellinen, tilaa). Lukea jotain joku, voit tuskin kuvitella erilaisia virtaus-ja kulma. Kun tarkastelet elokuva, yleisö selvästi näkee ja ymmärtää, mitä on ennen häntä ja miten hahmo ei muutu missään olosuhteissa. Lisäksi siellä on toinen taso, vaikutus - audio-tuki, joka on tehokas työkalu. Kaikki hänen kirjansa on vailla periaatteessa. Musiikki on kuin taikaa. Sitä ei voi nähdä, mutta se voi satuttaa tunteita. Ja he aina pelata elintärkeä rooli.Ja lopuksi tärkein valttikortti elokuvan vastaan kirjat ovat todellisia, eläviä näyttelijöitä, voi välittää tunnetila on kirkkaampi kuin merkkiä kirjan, koska emme esitä niitä, ja miettiä. Viihde teollisuus (joka sisältää molemmat osapuolet konfliktin) oli ja se perustuu tunteita. Tunteet on keskeinen osa ihmisyyttä. Piirre alla tai kautta (riippuen yhteydessä) minkä tahansa elinkaaren ajan. Sillä ei ole väliä, onko hän oli todellinen tai kuvitteellinen.

Ottaen huomioon kaikki nämä argumentit "for" ja "vastaan", voit lukea seuraavat tuomio: voittaja voidaan valita. Taidetta kuin luonto kammoaa suorat linjat ja pyrimme aina mahdollisimman monimuotoisuuden muoto, sisältö ja merkitys. Lopullinen päätös riippuu vahvasti henkilökohtaisten mieltymysten yksi henkilö (lukija/katsoja) ja sen vääristynyt tavalla tai toisella näkemys maailmasta. Siksi on loogista päätellä, että pariteetti. Anna jokainen päättää itse, mitä hän mieluummin, mutta tämä materiaali voi vain työntää yksi tai toinen luokka.

P. S Alla ovat kirjoja, jotka kuvattiin, mukaan kirjailija, ja mahdollisimman lähellä lähdettä.

"Ensimmäinen pelaaja saada valmis", Ernest Cline.
"Generation P" Victor Pelevin
"taru sormusten Herrasta" - J. R. R. R.

Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1) | Paras elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2018 | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 1 | Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa | katsomassa elokuvaa | Galaksi on vaarassa. Potkut, mitä Johtaja "Guardians of the Galaxy" | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Paras video pelit. marraskuuta 2018

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus tehtävä täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.