katsomassa elokuvaa

Kinosalona romuttuneet toivoo,

Date: 2020-07-11 02:59

14. kesäkuuta 2019 - merkittävä päivämäärä faneille suosittu sarjakuva mukautukset. Tänä päivänä Warner Bros. ja DC-Elokuvien tarkoitus vapauttaa toisen sarjan elokuva "justice League", joka, kuten on suunniteltu, jos ei jopa pisteet kilpailu, jossa Marvel, niin ainakin vahvistaa menestys kynoselen DC. Ja sellainen menestys on täysin väistämätöntä, johto studios ja valvoi elokuva mukauttaminen sarjakuva vaimo Snyderin ei ollut epäilystäkään. Valitettavasti paljon jäi vain suunnitelmia.

aluksi, kuten aina, hieman historiaa. Vuonna 2008, kun Marvel studios valmistautuu esittämään katsojille sen ensimmäinen kokeilu tällä alalla - elokuva "Iron man" valta-asema DC ruuduilla ei ole epäilystäkään. Se julkaistiin jo vuonna elokuva Christopher Nolan on "Batman begins", joka asettaa uuden suunnan genre, se oli ennen "the Dark knight", joka ylittää merkki miljardi dollaria ja saavat ehdokkuuden oscar-palkinnon edesmennyt Heath Ledger.

Pian julkaisun jälkeen elokuvan "the Dark knight 2: legenda jatkuu", on huomattavasti huonompi kuin edeltäjänsä, mutta silti tuotti miljardi suurmestari, alkoi ammunta "Man of steel". Ja vuoden 2013 alussa se oli ilmoittanut, että rooli tulee suorittaa Batman Ben Affleck, vain hyväili erilaisten ammatillisten yhdistysten elokuva "Käyttö Argo" ja julkaisi vuonna korkein League of Hollywood. Kunnianhimoiset suunnitelmat olivat vahvistaneet yksityiskohtainen luettelo elokuvia tulevina vuosina oli läsnä valkokankaat koko joukko kuuluisia supersankareita.- Näytti siltä, että Marvel, joka johtuu virheistä hallinta oli menettänyt oikeudet hänen suosituin merkkiä, mukaan lukien spider-Man, Fantastic four, X-Men ja muut, vain mitään vastustaa tätä painetta.

mitä tapahtui seuraavaksi on tiedossa jokaisen elokuvan rakastaja. Nauti "justice League 2".

Sarja. Suurin pettymys 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-10 - 13 Oct. "Jokeri" pois kilpailusta! | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Traileri "Vesimies". Mitä tuo oli?! | Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019 | Oscar-2019: Veto musta | Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-24 - 27. lokakuuta 2019 | Paras video pelit. marraskuuta 2018 | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira kehitys opit ja tekninen instituutti, perus organisaatio täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.