katsomassa elokuvaa

KinoNews.ru - käyttöohjeet

Date: 2020-07-11 03:40

jos olet yllättäen tuli Kinonews, tämä nopea opas vinkkejä siitä selviytyminen tässä maassa on auttaa sinua. Jos noudatat neuvoja tässä kirjasessa, oli vaikeassa tilanteessa, lähettää kuvauksen ongelmasta tahansa sähköpostiosoitteet toimituksessa lueteltu Yhteystiedot-osiosta. Sinua autetaan.

Historian tahansa asia, onko maa, penisilliini, tai iPhone, on sen alussa. Kinokunia ei ole poikkeus. Kauan sitten, samoihin aikoihin, kun venäjän maajoukkue osoitti maailmalle, että hän voi myös pelata jalkapalloa, jääkiekko joukkue otti kultaa Vancouverissa, ja kansainvälinen toimisto siirtyi elektronisia lippuja, kolme ei aivan tavallisia ihmisiä kokoontui tylsä tavallinen työ. Ja se vei heidät yhdessä heidän esimiehensä, ja he kapinoivat vastaan vakiintunutta järjestystä, ja vasemmalle, jos haluat luoda oman maailmansa, ja oli nimeltään hän Kinokunia, joka käännetty kinoloska tarkoitti - "movie news". Ja oli erotettu tehtävistään oikeus-ja kykyjään. Vanhin isät, Andrew, otti nimen Andrew, joka tarkoittaa "kauhea", ja tehdä se ideologia uuden valtion, tulevat osaksi mielissä kansalaisten ajatuksissaan. Keskikokoinen, nimeltä Vlad, otti nimen Musta tarkoittaa "jalo", ja tehdä sen kanssa talous - kaiken sen jälkeen, minkä tahansa valtion on välttämätöntä, että jotain on olemassa, esimerkiksi rahaa rikkaita ihmisiä naapurimaista. Se on tärkeää ruokkia itseäsi maukas suupala kaikenlaisia investointeja. Kolmas perämies, nimeltään Volodja, ei rakkautta, huomiota, joten hän otti nimen VladLog, eli "näkymätön", ja alkoi hiljaa infrastruktuurin rakentaminen valtion. Jälkeen kaikki, mitä parempi maa, tiet ja Verkosto, houkuttelevampi se on, että uudet maahanmuuttajat.

Koska sitten kymmenen vuotta on kulunut. Perusti trio isät valtio on lakannut olemasta kääpiö ja murskattu naapurit ja otti paikkansa poliittisella kartalla sinun koskaan tarvitse. Maassa oli yrittäjiä, joilla on ideoita ja hankkeita. Olivat paikalliset viranomaiset (itse -) kontrolli, avasi maailman-kuuluisa kokit yritys "Ja mitä meillä on tänään herkullista?" hotelli "rentoutumishuone", kuvattiin TV-sarja "SWKN" paikallisten toimijoiden keskeiset roolit, voittanut lukuisia palkintoja ympäri maailmaa, voitti sydämet fanit tietovisa "arvaa elokuva", talk show "Chat lainausmerkit???", blogi "Pictures of life" ja music chart "soittaa Tänään". Siellä on uusi uskonto, jonka perustaja, nimeltään Balian, on tehnyt ymmärrystä rooli elokuva tavallisten ihmisten elämään - ja joka löysi paljon kannattajia. Kinonews tavalliset ihmiset tekevät tavallisia asioita - sato arviointeja, tuottaa arvosteluja, sulatetaan kieltää, estää DOS hyökkäyksiä s ja taisteli ratsioita vastaan, tukahdutti kapinan Skynet-armeijan sotilasta.

Ja kuten jokainen valtio on omat säännöt - kirjoitetut ja kirjoittamattomat, heidän kastiin ja luokka. Jos olet matkailija, joka on menossa tässä hieno maa, suosittelemme sinua lukemaan tämän muistio, jotta ei saada tahmea tilanne.

Tarkistuslista.
1. Admin on aina oikeassa.
2. Jos admin ei ole oikein, ks. s. 1.
3. Siirryn tuntematon käyttäjä, näyttää joitakin kohteliaisuus. Ota yhteyttä kunnioittava "sinä", tai määritelty käyttäjän nick. Jos käyttäjä tykkää "säkissä", hän siitä kertoo, ja tarjoaa enemmän epävirallinen viestintä.
4. Eivät vääristä käyttäjän nick oman harkintansa mukaan, älä lyhennä ja älä muuta sitä. Tämä voi loukata käyttäjän ja aiheuttaa kuoleman.
5. Jos haluat aloittaa yhdistävät, varo, mitä sanot. Kommunikoida kunnolla, älä käytä kirosanoja ja loukkaavaa kieltä, seuraa välimerkki. Jos Kinanjuille kieli ei ole sinun äitisi, älä huoli - voit ymmärtää ja antaa anteeksi.
6. Jos haluat luoda säiettä foorumi kysymys, varmista, että tämä teema ei vieläkään. Ennen Kinonews siellä oli paljon matkustajia, todennäköisesti joku on jo kysynyt kysymyksiä kysytään. Jos et ole vielä löytänyt aiheeseen kysymyksiä, kuten sinun, tarkista takaisin pari kertaa.
7. Käyttäjät ovat erilaisia. Enemmän tästä löytyy luokitusta, mutta jos haluat nopeasti ymmärtää, kuka olet tekemisissä, valitse käyttäjän kuvake, katsoa viimeisen 15-20 sen uudelleen. Tämä auttaa sinua ymmärtämään, onko voit puhua kyseisen henkilön kanssa tai parempi siirtää. Monet käyttäjät harjoittaa polemiikkia kiistelyyn.
8. Jos olet häiritsee mainoksia, ei pelaa elokuvatrailereita tai joilla on muita teknisiä ongelmia, tarkista selaimen plugins ja anti-virus ohjelmisto. Todennäköisesti ongelma laitteeseen ja ei ole verkkosivuilla. Jos sinua usko oikea, kuvaile ongelma yksityiskohtaisesti jaksossa foorumi tai henkilökohtaisen viestin admin VladLog.
9. Jos haluat antoisa ja mielenkiintoinen keskustelu, seuraavan sanan käyttö ei ole suositeltavaa: "Sotilaallinen", "marvel", "DC", "Affleck", "Kaki". Muuten keskustelu varmasti tapahtua, mutta tuottavaa se ei todennäköisesti onnistu.
10. Kun rekisteröitymättä portaalissa ei tarvitse laittaa avatar asioita, jotka voivat loukata muiden käyttäjien, kuten Natsi-iskulauseita tai sukuelinten koira. Vaikka vitsi - jos olet tietoinen nykyisen trendejä Hollywoodissa, sinun täytyy ymmärtää, että tällaisia vitsejä voi johtaa mitään, jopa estää tilisi. Tai ammunta, kun kolminkertainen soittaa matolle isät. Kuitenkin, jos olet viehättävä tyttö, ammunta korvataan ylimääräisiä haastatteluja tete-a-tete.
11. Rekisteröinti portaalissa tarkoittaa, että olet 18-vuotias, olet saavuttanut täysi-ikäisyyden. Se hienovaraisesti vihjasi numerot oikeassa yläkulmassa, kirjoitettu verellä, jotka ovat 18-vuotiaita ei.
12. Hyväksi mainonta sopimuksia, jonka vuoksi on portaali, sen muotoilu muuttuu hieman aika ajoin. Jos olet käveli alas-välilehti ja tunnistanut suosikki portaali, ehkä, vain aika toinen päivitys.
13. Ylläpitäjät ovat aina saatavilla ehdotuksia ja toiveita. Vielä enemmän ne ovat saatavilla, jos olet valmis tekemään jotain hyödyllistä oman portaalin, tai näyttää jotenkin luovuuttaan.
14. Laittamalla luokitus elokuvia, TV-ohjelmia ja pelejä, varokaa. Turvajärjestelmä Kinonews ei anna sinun muuttaa niitä noin vain - tätä oikeutta on ansaittava kovalla työllä.

Luokittelu asukkaiden portaali:
1. Ylläpitäjät.
Tyypillisiä edustajia: Andrew Black, VladLog.
Ylläpitäjät on isät Kinomuzyki. Heidän tahtonsa on laki, heidän toiveitaan täyttyvät välittömästi ja tiukasti. Jos olet tilannut kaksi ylläpitäjä, sinun täytyy toteuttaa niitä tulevassa järjestyksessä. Mitään vastustusta ei mitään ylläpitäjät on rangaistava kuolemalla läpi pakko katsella kaikki vuodenaikaa tv-sarja "House 2".
2. Elokuva-Akatemia.
Akatemia on hallitsevan kastin Kinonews, sen ydin, sen sisältöä. Jokainen Kinoakademiki asiantunteva alalla elokuva, ja elokuva on heidän tärkein etuoikeus, ja harrastus.
a) tämän Luvun.
Tyypillisiä edustajia: GeorgeXI, SF Freddy, brune.
Johtaja Akatemian lisäksi hänen tehtäviinsä liittyviä koordinointi-Akatemia, auttaa ylläpitäjät pitämään yllä järjestystä portaalissa.
b) Paimenet.
Tyypillisiä edustajia: Angelina, Mono, Stefa.
Paimenet kaikki vapaa-aikaa omistautua portaali. He kirjoittavat artikkeleita, jotka viihdyttää käyttäjät ovat mukana kaikki muut toimet, joiden tarkoituksena on kääntää tavallinen päivä tulee todellinen juhla. Ja tietenkin he rakastavat-elokuva.
C) Tutkijat.
Tyypillisiä edustajia: Constance, Hasanov, OlegD.
Tutkijat näyttävät päällä aika ajoin, mutta pääasiassa voidakseen Ilmaista mielipiteensä tietyn elokuvan tai suositella jotain ystävillesi. Heillä ei ole aikaa pitää hauskaa - sen jälkeen, kun kaikki, heidän elämänsä on yhä satoja tuhansia katsomattomia elokuvia!
3. Kriitikot.
Kriitikot - on kastiin, joka on jotenkin ehdokkaat jäsenyys-Akatemia. Itse asiassa, ainoa ero on, että syystä tai toisesta heillä ei ole virallista asemaa. Niiden luokittelu päällekkäinen luokittelu Akatemia.
a) Paimenet.
Tyypillisiä edustajia: Maiki, S3S, John23
b) Tutkijoita.
Tyypillisiä edustajia: drakula, PROFE7OR, Dean24
4. Legendoja.
Legends on muutama asukkaat Kinonews, joiden osuus maan kehitystä muuttunut ikuisesti. Ei välttämättä parempi. Jokainen legends on muistomerkki walk of Fame pihalla Oleskelun henkilökunta. Darkwhite asennettu 87 monumentteja.
a) Voimassa.
Epätyypillinen (legenda voi olla tyypillistä!) edustajat: darkwhite, HuntGod, Zepp.
Legendoja, jotka ovat vielä asukkaiden Kinomuzyki.
b) Lähti
Epätyypillinen (legenda voi olla tyypillistä!) edustajat: Balian, Lusi, 86 kielletty tilit darkwhite.
Legenda, joka jäi eläkkeelle Kinokunia hänen tahtonsa mukaan tai tuhonnut ylläpitäjät.
5. Käyttäjille.
Käyttäjät ovat suurin osa asukkaiden portaali, ja ei harmaa.
a) HYIP.
Tyypillisiä edustajia: ALAMO, Lelouch, Pomo
Hyperaktiivinen käyttäjät provokaattorit, jotka pystyvät mitään vakavaa keskustelua, jotta farssi. Erittäin vaarallista. Aloittelijoille - välttää!
b) Cicadas.
Tyypillisiä edustajia: Paraselene, xen04158602, 123456789.
Tavalliset ihmiset, sama rakastava terve viestintä ja elokuva. Maksaa portaalin paljon aikaa, mutta älä unohda, että lisäksi hänen elämänsä, siellä on paljon ihania juttuja.
C) Käyttäjille.
Tyypillisiä edustajia: lisko, Herra Smit97, Impulse101.
Vanhat asukkaat portaalin ulkopuolella Kinonews, mutta ajoittain palaavat maahan lomalla tai työmatkalla. Joskus osallistua toimintaan portaalin, mutta heidän sydämensä, missä heidän perheensä, heidän etujaan ja jossa ei ole buzz PC-prosessorit tai hehku älypuhelin näytöt.
g) Tulokkaita.
Tyypillisiä edustajia:
Vain sinä, rakas vieras, toimet täytyy päättää, kuka olet. Ei yksi luokittelija ei ratkaise tämän sinulle.

Portaali "movie news" kääntyi kymmenen vuotta vanha. Kymmenen on paljon verkko-resurssi, joka asuu kustannuksella huolellisuutta, kolme ihmistä (perustuu lukuisia vapaaehtoisia). Se on noista sielun investoida täällä enemmän ja aineellisia resursseja, lisäksi puhumme elokuva ratkaisee paljon organisatorisia kysymyksiä. Monet haluaa on tehty ja paljon enemmän tehdään. Haluamme myös rakkaan vain yksi resurssi. Puute pysähtyneisyyden. Koska se putosi ja Rooman Valtakunta, ja Mongolien-tataari ikeen, ja Neuvostoliitto. Menestystä ja vaurautta, portaali "movie news"!

periculum in mora.

2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | Sarja. Uusi Mma-2018. I osa | Paras video pelejä keväällä 2020 | Ensimmäinen traileri "Captain marvel". Hän vain ei tiedä, Martha | Kokoelmia Venäjän ja IVY-14 - 17. Maaliskuuta 2019 | Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Paras elokuvia merivoimien taisteluissa | Parhaat ulkomaiset sota-elokuvat | Kinganon. Elokuvat alkupuoliskolla. joulukuuta 2019 | Paras elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin vinttikoira kehitys opit ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.