katsomassa elokuvaa

Kinganon. Elokuvia toinen puoli päivästä tammikuuta 2020

Date: 2020-07-11 03:15

Ensimmäisellä puoliskolla. tammikuuta uusi vuosi leimasi tärkeä elokuva-alan tapahtumia ensimmäinen paikka, palkinto "Golden globe 2020", esittely luettelo ehdokkaat "Oscar 2020" ja palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Murehtia mahdollisia voittajia ja kiistellä riittävyyttä palkintojen me, yleisö, voi alkupuoliskolla helmikuun, mutta nyt se on vain vähitellen tehdä työskentelyrytmi jälkeen pitkä loma ja nauttia paras, mukaan meidän Akatemia, elokuvia toinen puoli. tammikuuta.Mayak (2019) (Kanada, USA)

Kesto: 109 minuutin16 Jan venäjän näytöt ulos kauan odotettu monet elokuva Robert Eggers "Majak". Musta-ja-valkoinen kalvo kiinni huomiota mahdollisen katsoja koskaan koska ensimmäinen mainosmateriaali. Tarina kaksi majakkamiestä syrjäisellä saarella. Yksi on vanha, kokenut merimies. Toinen on nuori metsuri, päätti muuttaa ammattiaan. Ja nyt kohtalo tuo heidät yhteen tontin keskellä merta. Ja yksinäisyys hahmot ovat todennäköisesti pysty piristämään vain läsnäolo toisiaan ja litraa alkoholia.

Elokuva on kallistuu tunnelma toivottomuutta, pelkoa ja eristämistä on mahdollista, että hulluutta. Kuten edellä op näyttelijä roolissa merenneito, ei varsinaisesti vihjaa mukauttaminen Andersenin satuja. Pikemminkin juoni on kudottu motiiveja Lovecraftian "myyttejä" ja legendoja merimiehet. Joka tapauksessa, Johtaja "Noitia" ei petä. Operaattori Jarin Blaschke on jo ollut ehdolla palkinnon "BAFTA" hänen työstään elokuva. Pääosissa Willem Dafoe, Robert Pattinson, Valeria Karaman.

"Proxima" (2019) (Ranska, Saksa)

Kesto: 107 min.Myös liikkuvan ulos Ranskalais-saksalainen draama, jossa Eva green on johtava rooli. Hän näyttelee astronautti, joka on Venäjä valmistautuu lentää avaruuteen. Lisäksi fyysiset testit kehon, täällä taas sekoitetaan ja emotionaalisia tunteita. Päähenkilö on osa hänen tyttärensä. Elokuva sai ensi-iltansa 7. syyskuuta 2019 film festival Torontossa. Faneille tilaa lento-ja henkilökohtaisesti Eva green kuva suositella katseltavaksi! Elokuvassa tammikuun 16!

"pahiksia ikuisesti" (2020) (USA, Meksiko)

Kesto: 123 min Budjetti: 90 000 000 $17 vuotta julkaisun jälkeen toisen osan seikkailuista kaksi poliisia, kumppaneiden elokuva näytöt ulos toisen jatko suosittu franchising nimeltään "pahiksia ikuisesti." Marcus lopulta tekee, mitä hän lupasi viimeisen osan hän jättää poliisille ja menee yksityisetsiviä. Ja Mike jatkaa kaupungin osaksi sirpaleita, jolloin vuoret ruumiita kirjava rikollisia, tuo valkoinen lämpöä kapteeni Howard. Totuus on nyt alisteinen sen pieni joukkue. Mutta kun Mike tulee päämäärä, ainoa, joka voi auttaa häntä löytämään metsästäjä itse on Marcus. Ja täällä vanhoja ystäviä yhdistää torjua röyhkeä. Niiden roolit takaisin will Smith, Martin Lawrence, Joe Pantoliano, liittyi Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig ja Charles Melton. Tuottajan johdolla taas, istuu Jerry Bruckheimer. Mutta Ohjaajan tuoli otti tandem Adil El Arbi ja Bilal syksyllä. Elokuvateattereissa 23. tammikuuta.

"Shaun Sheep: Farmageddon" (2019) (USA, UK, Ranska)

Kesto: 86 minLiikkuvan ulos jatko-nukke animaatio "Shaun Sheep" kanssa kiehtova subtitle "Farmageddon". Sarjakuva luotiin Studio Aardman Animaatiot, tunnetaan hit "chicken run" (korkein katsotuin Komedia puppet). Tarina, Shaun löytää uuden ystävän ulkomaalainen Lou-La. Hän auttaa häntä pakenemaan ulkomaalainen metsästäjät. Tulevia seikkailuja heittää ne sellaisissa paikoissa, jossa sankarimme oli edes uskalla ajatella. Fanit nukke-animaatio. Tässä elokuvassa, tammikuun 23. päivästä!

"veden Alla" (2020) (USA)

Kesto: 95 min Budjetti: 80 000 000 $Venäjän palkata lehdet Trilleri "veden Alla", joka on Disney-yhtiön vuonna lisäke fuusion jälkeen Kettu. Keskellä juoni on joukko tutkijoita, jotka ovat jo pitkään työskennellyt vedenalainen asemalle meressä. Kuitenkin äkillinen maanjäristys, kuten, anna pois niin kauhea ja pelottava, elämän muotoja, joiden olemassaolosta tutkijat eivät ole edes tietoisia. Ja nyt pelkkä tutkimus ocean muuttuu ristiriidassa syvä kauhu ja taistelu eloonjäämisestä suljetussa seinät sukellusvene laboratorio monia satoja metrejä pinnasta. Vuonna Ohjaajan tuoli sai William Ubank, joka merkittävän kaunokirjallisen vain "Signaali". Mutta valettu, asiat ovat paljon paremmin. Pääosissa Kristen Stewart, t. j. Miller, Vincent Cassel, Jessica Henwick, John Gallagher Jr., gunner Wright. Kriitikot ylistivät elokuvan viileä (51% Rotten Tomatoes), mutta totesi, että koska viihde, elokuva toimii varsin hyvin, koska se heti heittää katsojan paksu asioita. Elokuvateattereissa 23. tammikuuta.

"1917" (2019) (USA, UK)

Kesto: 119 minuuttia Budjetti: 100 000 000 $30. tammikuuta, venäjän näytöt jättää draama Johtaja "American Beauty" ja "007: Koordinaatit "Skayfoll" Sam Mendes. Elokuva on jo sanonut lukuisia kriittisiä arvosteluja ja arvostetuin elokuvamainen palkintoja, kuten Golden globe "Paras draama elokuva" ja "Best Johtaja." Myös odottamassa ja 10 ehdokkuutta "Oscar 2020". Lyhyesti luetella olennaiset "output" tämän hankkeen. Tarina kertoo vaikean tehtävän hoitamisesta kaksi Britannian sotilaat taistelevat Ensimmäisessä maailmansodassa. He tarvitsevat lyhyessä ajassa siirtää tilauksen peruuttaminen hyökkäys Hindenburg-linja, osat Britannian armeija ei pudota ansaan. Pääosissa nuoret näyttelijät Dean Charles Chapman ("Game of thrones") ja George MacKay ("Captain fantastic"). Myös siellä on Richard Madden, Benedict Cumberbatch, mark strong, Andrew Scott, Colin Firth ym. Näytti ei pysähtyä ihailemaan teknisen osaamisen kuvan, väitetysti otettu jatkuva suunnitelma (se on "Oscar" Roger Dikins "Best kuvaus"). On varmasti mahdotonta olla huomaamatta elokuva!

"Kooma" (2019) (Venäjä)

Kesto: 111 min Budjetti: 4 500 000 $Fantasia ohjannut debutant Nikita Argunov kertoo outo tarina, nuori ja lahjakas arkkitehti, joka onnettomuuden jälkeen löytää itsensä outo, surrealistinen maailma, joka on erittäin kaoottinen, irrallaan logiikan lakien ja fysiikan, syötetään tähteet muistia on koomassa ihmiset. Hän on ymmärtää rakenteen tämän tilaa selvittää tavallinen todellisuus, ja ei Herätä kirjaimellisesti ja kuvio merkityksessä, uudelleenkäynnistystä kaikki heidän ajatuksia elämästä. Nauha on ainutlaatuinen ja rikas visuaalinen ja osittain liittyvät maailmat Christopher Nolan on "Inception" ja "interstellar". Pääosissa Rinal Mukhametov, Rakkaus Aksenova, Anton Pampushny, miloš Bykowicz, Konstantin Lavronenko, Polina Kuzminskaya. Nauhat debytoi 19. marraskuuta 2019 Karlovy vary, tšekin Tasavalta, viikolla venäjän elokuva Flash-Elokuva Festivaali. Teattereissa 30. tammikuuta.

"Kerttu ja Hannu" (2020) (USA, Kanada, Irlanti)

Kesto: 87 min.Johtaja Oz Perkins, poika Anthony Perkins, Norman Bates klassinen chichkakova "Psyko," kolmannen luokan näyttelijä esiintymisiä elokuvissa luokka meni suuri expanses ohjaa ja tekee toisen peräkkäisen kauhu. Ensimmäinen oli Goottilainen kauhu on tarinoita hullu kauhu tarinoita ja hoitaja, "olen kauneus asuu talossa" vuonna 2016. Nyt on aika radikaali uudelleen Grimmin veljesten satu noin seikkailuista sisko ja veli, jotka pakenivat kotiinsa aikana rutto, synkkä lumottu metsä ja painajaismainen epätasainen taistelu, jossa paholainen ja paha. Matkalla he tapaavat hyväsydäminen metsästäjä, iäkäs nainen, turvaa... Mutta kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Nauhalla on pari bonuksia — Irlantilais-kanadalainen tuotanto-ja 17-vuotias Sophia Lillis rooli Kerttu, paras nuori näyttelijä remake kingovskoy "Se". Teattereissa 30. tammikuuta.

"Pikku naisia" (2019) (USA)

Kesto: 135 min Budjetti: 40 000 000 $Vuosikymmeniä, on romaani Amerikkalainen kirjailija Louisa may Alcottin "Pikku naisia" julkaistiin vuonna 1868, on edelleen erittäin suosittu keskuudessa elokuvantekijät. Kirja oli luotu pyynnöstä Boston kustantaja, Thomas Niles, jotka pyydettiin kirjoittamaan "kirjaa tytöille". Itse asiassa neljä tytärtä Maaliskuussa perhe, sankaritar romaani, kokee kasvaa ja löytää itsesi keskellä sisällissodan yhdysvalloissa, syytettiin neljä Alcott sisaret. Teippi toimitetaan Greta Gerwig ("Lady bird", ehdolla "Oscar 2018" ohjaus ja käsikirjoitus) ja ei mene huomaamatta award-kilpailussa tänä vuonna. Pääosissa sisaret kukka puutarha nuori Hollywood - saoirse Ronan, Emma Watson, Firenze Pugh, Eliza Scanlan. Muita rooleja, useita Golden globe-voittaja Laura Dern, ehdolla "Golden globe-2019" Timothy Chalamet ("Kaunis poika"), Tracy Letts, joka jätti poikkeuksellisen elävän vaikutelman elokuva "Ford vs Ferrari" rooli Henry Ford II. Teattereissa 30. tammikuuta.

Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Paras teini elokuvia | Paras vampyyri elokuvia | Paras elokuvia rakkaudesta | Paras TV-ohjelmia noin tilaa | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | katsomassa elokuvaa | Kinosalona romuttuneet toivoo, | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogony opit ja tekniikka , perus tavoite täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.