katsomassa elokuvaa

Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:09

toisella puoliskolla. marraskuuta, elokuva maailma on vähitellen tulossa pois lepotilasta, valmistautuu viimeinen suuri hyökkäys myyntihittejä tänä vuonna. Ennen yleisö, ehkä yksi eniten katsotuin elokuva vuonna 2019, joten kannattaa hyödyntää viimeisten tauko ja nauttia jaosto elokuvia, mukaan lukien yksi klassinen näyttelijä on etsivä, yksi omistaja Gran-Cannesin elokuvajuhlilla, yksi dokumentti ja yksi kotimainen kauhuelokuva, joka on voittanut oikeus versioita muissa maissa. Lisää tästä yhteenveto-Akatemian painos "movie news".


countdown (2019) (USA)

Kesto: 90 min Budjetti: 6 500 000 $On mahdotonta kuvitella elämäämme ilman vempaimia. Sosiaalisen verkostoitumisen, pelejä, sovelluksia. Niin monet unohda todellinen tarkoitus matkapuhelin. Niin sankareita elokuva "lähtölaskenta", katso älypuhelimen näytön tarjoavat selvittää, kuinka paljon aikaa he ovat lähteneet elämään, kohteli häntä kuin viihdettä peliin. Mutta tilanne riistäytyy käsistä, kun niille, joiden aika on ylös app, alkavat kuolla tosielämässä. Ryhmä ystäviä, myös tilata uutiskirjeen selvittää kuolinsyy säästää itseäsi ja muita "veljet epäonnea". Pääosissa Anne talvet, Elizabeth Lail, Talita Bateman, Peter Facinelli, Charlie McDermott, Tichina Arnold, P. J. Byrne, Jordan Calloway ym. Elokuva 21. marraskuuta.

"Etuvartio" (2019) (Venäjä)

Kesto: 150 min.21. marraskuuta näytöt maan lehdet pitkän-mainostetaan venäjän maalaus genren post-apocalypse. Ohjannut Yegor Baranov. Maan oli vallannut jokin, mikä aiheuttaa useimmat planeetta jäi ilman viestintää. Mitä siellä Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa on tuntematon, mutta Venäjä on 1/10 alueella sisällytetty niin sanottu "circle of life", kehä, joka on vuorattu siirtokunnat. Traileri elokuva yrittää rakentaa juonittelua ympärillä salaperäinen olentoja, jotka aiheutti Maailmanlopun; ja visuaalinen estetiikka "blade Runner". Valettu niin suosittuja tähtiä kuten Aleksei Chadov, Petr Fedorov, Svetlana Ivanova, lukeria Ilyashenko, Ksenia Kutepova, Konstantin Lavronenko, Philip Avdeev. Nauha suositellaan kaikille faneille edellä mainittu kohteita, koi on varmasti?!

"Lil Peep: kaikki kaikille" (2019) (USA)

Kesto: 150 min.Harvinainen vieras meidän ilmoitus dokumentti. Tällä kertaa liikkuvan ulos biopic noin nouseva tähti hip-hop Lil Pipa. Kiitos populaarimusiikin AJJ-ti alustoilla, kuten Flickr ja YouTube, se on saavuttanut suosiota nuorten keskuudessa kuuntelijoita, tuli perustaja uusi padstyle hip-hop emo-rap. Toisin kuin räppärit 90-luvun ja 2000-luvun alussa, joka lauloi heidän osallistumisensa jengit, huumekauppaa, hänen musiikki oli lähempänä teema vanhan koulun hip-hop, hän vilpittömästi ja taitavasti lauloi noin onneton rakkaus, masennus, hylkääminen yhteiskunnan Yleensä, oli nuorille selkeä ja yksinkertainen kaveri, elämä on vaikeuksia, jotka on helppo liittää omia. Mutta valitettavasti, psyykkisiä ongelmia ja huumeiden käyttö on tehnyt likaisen työn ja 21-vuotiaana oli Kaatamalla kautta yliannostukseen kuoli ilman, että siitä tulee täysimittainen tähden hip-hop. Tuottaja tehty elokuva kolme kertaa ehdolla palkinnon "Oscar" Terrence Malick. Teattereissa vuodesta marraskuun 21.

"Cold heart 2" (2019) (USA)

Kesto: 103 min.28. marraskuuta vuonna tuloaan jatko animoitu osuma 2013, palkkiot, jotka olivat 1, 3 miljardia dollaria. Lisäksi taloudellisia mittareita, sarjakuva on saanut toisen saavutus. Otsikko laulu johti top line "Billboard 200" ja pidetään tässä asennossa 13 (mutta ei peräkkäin) viikkoa. Tämä toistaminen ennätys "Titanic." Edelleen pari Kristen Anderson-Lopez ja Robert Lopez kirjoitti 7 uutta kappaletta (lukuun ottamatta kattaa loppuun opintopistettä, suoritetaan eri ryhmiä). Loppu on lähes kaikki ennallaan: Hallituksen jäsenet ovat sama, merkit ovat samat, mikä tässä tarinassa, johtaja Pohjois-selvittää, missä hänen sisarensa Anna, Elsa, ilmestyi maagisia kykyjä. Kaikille faneille alkuperäisen suositukset ovat riittämättömiä, ja niille, jotka eivät ole kohde, tutkittava ensimmäinen osa!

"Get veitset" (2019) (USA)

Kesto: 130 min Budjetti: 40 000 000 $Nauha, Ryan Johnson ("Star wars 8: Viimeinen Jedi"), omasta käsikirjoituksen, paljon etuja. Uhkapeli on musta Komedia, jossa on vahva englanti maku ja puhtaasti englanti tarina suuri englanti perhe kerää täydellä voimalla juhla 85-vuotias Patriarkka (Christopher Plummer), joka päättyy hänen kuolemaansa; värikäs reipas kummajaisia perheenjäsenten on joukkueen ehdoton supersankareita, anteeksi, supertähtiä kaikkien sukupolvien: pojat Patriarkka Michael Shannon ja Chris Evans, hänen tyttärensä Toni Collette ja Jamie Lee Curtis traileri edessä hänen miehensä-naistenmies don Johnson, lapsenlapset Jaden, Liberaali ("Se") ja Katherine Langford ("13 syytä, miksi"); lopuksi, piika Ana de Armas ("blade Runner 2049").

Kaikki käyttäytyvät sekä epäiltyjen, todistajien ja uhrien, jossain kuvitella itsensä jäsenistä soittaa, valehdella holtittomasti vastuutonta ja täysin sekaisin poliisi ja perhe palkkasi ajattelevia epäpätevä yksityinen tutkija Daniel Craig. Yhteydessä "Veitset Pois" on mahdotonta olla muistaa loistava aristokraattinen British etsivä Maestro Robert Altman "Gosford Park", jossa samanlainen juoni ja loistava valettu, joka vuonna 2002 sai 60 arvostettuja ehdokkuutta ja 20 palkintoa, mukaan lukien "Oscar" käsikirjoittaja Julian Velloza, Golden globe -, Ohjaaja Robert Altman, ison-Britannian elokuva-Akatemian palkinnon parhaan elokuvan palkinto Killan toimijoiden paras valettu. Nykyinen tape debytoi international film festival Torontossa, kotimaan lipputulot 28. marraskuuta. Anna sen tapahtua sama kirkas salama, vähintään puolet "Gosford Park"!

"Juttu" (2019) (Venäjä)

Kesto: 90 min.Kauhu venäjän kanssa "ystävät" synopsis ("Child of darkness", "Äiti") — aviopari, menettivät 6-vuotias, neljän vuoden jälkeen, syntyi poika, joka näyttää aivan häneltä. Kuitenkin, ne pian ymmärtää, että suojainen synkkä mystinen olento toisesta maailmasta. Molemmat puolisot nähdä kauhea tumma viskoosi painajaisia, että kirjaimellisesti hohtaa tosielämässä parit, täynnä ratkaisemattomia ristiriitoja ja ongelmia. Kriitikot kutsutaan elokuva kauhu versio Zvyagintseva "Pidä", perusteli kunnianhimoinen ja vakava. Ohjannut debutant Olga Gorodetsky, joka perustuu käsikirjoituksen alkuperäinen tarina kirjailija Anna Starobinets. Pari pelata joka voitti laajuista suosiota ja pari näyttelijät Elena Lyadova ja Vladimir Vdovichenkov, joka toi yhteistyö eri elokuva A. Zvyagintsev on "Leviathan", käsikirjoitus oli erityisesti mukautettu heitä varten. Elokuva on ostettu jakelu 30 maissa Länsi-Euroopassa, latinalaisessa Amerikassa, Kaakkois-Aasiassa; oikeudet remake kuva Etelä-Korea osti Columbia Pictures. Kotimaan lipputulot 28. marraskuuta.

"Atlantika" (2019) (Ranska, Latvia, Belgia)

Kesto: 106 minKuten tiedätte, festivaali avaa uusia nimiä ja uusia alueita. Tämän vuoden Grand Prix siellä oli kuva ranskan näyttelijä Senegalin alkuperä Mati Diop. "Atlantic" on tarina rakkaudesta ja vapaudesta. Lähiöissä Dakar, Atlantin rannikolla, rakennettu torni, mutta työntekijöille ei makseta. Joukossa oli päähenkilö Suleiman, rakastunut Helvetti, että sukulaiset ovat menossa naimisiin muut. Asiantuntijat sanovat, eksoottinen kauneus runko, ja erinomainen ohjaus, täynnä metaforia ja viittauksia, ja kipu kohtalo kotoisin Senegal. Vaativille cinephiles ja tavalliset katsojat on suuri mahdollisuus laajentaa maantieteellistä näköaloja. Elokuvan 28. marraskuuta!

Ikimuistoisin introja TV | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2) | Hollywood-tähti vs. Donald trump. Dawn of justice | Läksiäiset 2019. Sarja päättyy | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. lokakuuta 2019 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 11 - 14. huhtikuuta 2019 | 2019 Sarja. Uusi heinäkuussa | 2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1)

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä kehitys tiede ja tekninen , perus organisaatio täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.