katsomassa elokuvaa

Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020

Date: 2020-07-11 03:17

Kalenteri talvi on nopeasti menossa lähelle, vaikka vuonna 2020 Euroopan osa Venäjää, se on lähes ole aloitettu. Yhdessä kevät lähestyy, alkaa tärkein blokbasterom vuosi, joka on tyhjä lompakot yleisö ja aiheuttaa uuden aallon kovaa riitoja ja vertailuja. Tässä mielessä viime päivinä. helmikuuta on melko rauhallinen, lähes intiimi. Mutta muistan muutamia mielenkiintoisia julkaisuja, jolla lukijat lehden "movie news" on innoissaan esitellä meidän Akatemia.
Kalashnikov (2020) (Venäjä)

Kesto: 110 min.Koska voimakas aalto biopic nykyaikainen venäläinen elokuva, teippi Neuvostoliiton ja venäjän suunnittelija pienten aseiden Mihail Timofeevich Kalashnikov, Luoja maailman tunnetuin Kalashnikov-rynnäkkökivääri (AK), oli vain ajan kysymys. Elokuva esittelee katsojalle vaikea ja hankala elämän nero keksijä, itseoppinut, joka johti hänet 28-vuotiaana, jälkeen vakavasti haavoittunut taisteluissa suuren Isänmaallisen sodan, luomiseen legendaarinen "Kalashnikov"; kehittäjä konekiväärit, haulikot, pistoolit, joka oli vihdoin saanut kansainvälistä tunnustusta. Tuottaja nauhan, Konstantin Buslov, avaaminen ja paras tulokas venäjän elokuva 2011 ("Saalis").

pääosissa toivoa kansallinen elokuva, painopiste rajaton energiaa, nuorten ja erityistä karismaa, "poika tiuskaisi" Juri Borisov ("T-34", "Kristalli", "Härkä" ja monet muut sotilassoittokuntia); ei pidä sekoittaa Alexander Petrov!. Muissa rooleissa Olga Lerman, Arthur Smoljaninov, Eldar Kalimulin, Vitali Hæv, Valeri Barinov, Anatoli lobotsky, Aleksey Vertkov, Maksim bityukov, Sergei Gazarov. Vuonna palkata helmikuun 20.

"uskomaton matka lääkärin Doolittle" (2020) (USA)

Kesto: 101 min Budjetti: 175 000 000 $Vihdoin hyvästit Marvel, Robert Downey Jr. oli antaa vapaa uinti. Ensinnäkin, kuten näyttelijä, etsii uutta hanketta, ja sitten merkki odotat meri seikkailuja, eksoottisia eläimiä Aluksella. Varmasti kaikki muistamme elokuvan Eddie Murphy (pois aiemmin) nyt odotamme uusi mukauttamista romaanin Hugh Lofting noin eläinlääkäri, joka voi puhua eläinten kanssa. Siirryn yhteistyössä toinen Studio ja hän yritti uuden ilmeen, Downey Jr. ei ole vielä ylittänyt perhe-genre, joka ei ole totta noin Ohjaaja Steven Gahane tunnettu hänen käsikirjoittaminen työtä Steven Soderberghin elokuva "Liikenne" ja on Ohjaaja ja käsikirjoittaja "Siriani".

elokuva tapahtuu vuonna Viktoriaanisen Englannin. Tohtori Dolittle, eläkkeellä hänen oma kiinteistö, jossa hänen veljiään vähemmän, kokee henkilökohtainen tragedia. Mutta yhtäkkiä Kuningatar sairastuu, ja päähenkilö yhdessä hänen uskollisia avustajia tarvitse matkustaa myyttinen saari jotta saat tarvittavat lääkkeet. Yritys Robert on Antonio Banderas, Michael sheen ja täynnä tähtiä julki eläimiä, joiden ääniä voi kuulla vain alkuperäisen äänen. Elokuva 20. helmikuuta!

"sonic elokuva" (2020) (Japani, USA, Kanada)

Kesto: 99 min Budjetti: 90 000 000 $Se on venäläinen elokuva näytöt on pitkämielinen mukauttaminen video peli sarja noin seikkailuista sonic the hedgehog. Kun olet muuttanut suunnittelu nimihenkilö, aiheuttama närkästys fanit, elokuva kallistuu olla hyvä ja luottavainen aloittaa maailmanlaajuiset lipputulot. Juoni pyörii antropomorfisia sininen siili, sonic, pystyy saavuttamaan nopeammat nopeudet, ja hänen nimensä (Sonic). Hänen äkillinen ulkonäkö toisesta maailmasta, partaalla kuolema, alueen kasvi-täysin de-energisoi Tyynenmeren rannikolla yhdysvalloissa. Hallitus on heittää kaikki voimansa poistamaan uhka. Kiinni "nopea" kutsua loistava, mutta hullu tiedemies-keksijä Ivo Robotnik. Samaan Robotnik on katseensa asetettu Sonic.

elokuva Ohjannut Jeff Fowler. Musiikki Narkkari-Ex-El. Pääosissa Jim Carrey, James Marsden, TIKA Sumpter, Neal McDonough, Ben Schwartz, Adam Palli, Debs Howard, Michael Hogan, Leanne LEP, Natasha Rothwell. Elokuva helmikuussa 20.

"Whistlers" (2019) (Romania, Ranska, Saksa, Ruotsi)

Kesto: 97 minVuokra laiska joki uida elokuvia kilpailun ohjelma Cannesin elokuvajuhlilla 2019. Helmikuun 20. päivänä hän julkaisi kuvan Romanian Johtaja Corneliu porumboiu hyvin hauska tarina. POLIISI Christy, soitti Vlad Ivanov ("4 kuukautta, 3 viikkoa, 2 päivää" - voittaja "Palm" Cannes 2007), rakastuu femme fatale Gilda (soitti hyvin kaunis Romanian näyttelijä Catrinel Marlon), edustaja rikollisen maailman. Hänen tähtensä hän menee syrjäisellä saarella pelastaa vankilasta yksi henkilö, mutta tätä varten on tarpeen oppia paikallista viheltävä kieli, jolla kommunikoida kaikki rosvot.

Romanian Uusi aalto ei lakkaa hämmästyttämästä kanssa ulkomaalainen näytteet näyttävät ymmärtää Balkanin elokuva, mutta joka kerta ne hämmästyttää jotain näkymätöntä ja ennenkuulumatonta!

"Cyrano de Bergerac" (2020) (yhdistynyt KUNINGASKUNTA)

Kesto: 160 minBritannian niiden luotto, suurella kunnioituksella klassisen kirjallisuuden perintö, kansalliset ja Eurooppalaiset Yleensä, ja tehdä magic puku elokuvassa. Mutta moderni versio klassikoita ne voivat toimia, ei huonompi, muistuttaa mini-sarja "Shakespeare uudella tavalla" 2005 - mukauttaminen pelaa "Macbeth", "kuinka äkäpussi kesytetään", "Paljon MELUA tyhjästä" ja "kesäyön Unelma", mukauttaminen mestarillinen, tyylikäs, vakava intohimo. John Macbeth, kokki Irlantilainen ravintola taistelussa Michelin-tähteä, virtuoznaya! Soitti James McAvoy. Tämä on luultavasti paras elokuva mukauttaminen "Macbeth" historiassa elokuva. Ja nyt McAvoy yrittää hänen käsi klo moderni versio toisen ikonin klassinen hahmo, Pariisilainen nokkeluutta ja duelist Cyrano de Bergerac, "päästä eroon" romanovskogo paatosta ja pitkä nenä, mutta säilytti ironiaa, niin lähellä sydäntä, että British ihmiset, loistava komento sana ja väistämätön romantiikka, joka on niin puutteellinen pragmaattinen nykyaikaa.

Elokuva on ottaa harppaus valkokankaalle lavalta Royal National theatre tuotanto. Versio pelata Edmond Rostand vuonna 1897 kuului Martin Crimp, ohjannut James Lloyd. Kriitikot täynnä iloa, jakamassa antelias kohteliaisuuksia McAvoy, kiehtova ja kiehtova. Vuonna palkata helmikuun 20.

"True story of the Kelly gang" (2019) (Iso-Britannia, Ranska, Australia)

Kesto: 124 minNed Kelly. "Australian Robin Hood". 19th century, Australia. Poika maahanmuuttajat Irlannista lapsuudesta, jotka kärsivät vääryyttä ja julmuutta siirtomaa viranomaiset, kerää jengi rosvoja ja murhaajia, ja he alkavat hyökätä pankit. Mutta he eivät vain ryöstetty niitä – ne joko poltetaan kiinnitykset tavalliset ihmiset, tai antoi heille varastettu rahaa maksaa niitä. Ja ainoa, joka vihasi Ned ja hänen jengi on poliisin ja tapaaminen "Kelly Gang" mitään hyvää ei voi päättyä. Jotkut, hän ja hänen miehensä tuli sankareita muut roistot. Elokuva perustuu samannimisen romaanin Peter Carey, niin voin avata pienen salaisuuden, useimmat elokuva on fiktiivinen tarina.

elokuvan Ohjaaja tehtiin Australian ohjaaja Justin Kurzel. Tärkein rooli elokuvassa pelataan George MacKay, Essie Davis, Nicholas hoult, Thomasin McKenzie, Charlie Hunnam, Russell Crowe. Tämä elokuva on 16. vuonna peräkkäin, kertoo tarinan ned Kellyn ja hänen jenginsä, joista kuuluisin: "the True history of the Kelly gang" vuonna 1906, (joka pidetään ensimmäinen kokoillan elokuva historiassa maailman elokuva); "Ned Kelly" vuonna 1970 Mick Jaggerin kanssa nimiroolin; "the Kelly Gang" vuonna 2003 Orlando bloom, Heath Ledger, Naomi watts, Geoffrey rush. Elokuvateattereissa 27. helmikuuta.

"kuuhun" (2020) (Venäjä)

Kesto: 99 min.Samana päivänä on uusi kuva Yegor Konchalovsky, kaikkien tiedossa in "Antikiller". Rikoksen Moskovassa, jossa päähenkilö Gleb (Ivan Sokol), poika hyvin tärkeitä ihmisiä (Vitali Kishchenko), koputtaa alas kuolemaan jalankulkija - olemme välittömästi kuljetettu metsään, missä hän on piiloutunut oikeuteen talossa erakko (Alexander Baluev). Ihmiset eri maailmoista on elää yhdessä tai kynän tappaa toisiaan. Elokuva on uusin tuotanto hanke Stanislav Govorukhin, joka kuoli kesäkuussa 2018.

että"Kääntäjät" (2019) (Ranska, Belgia)

Kesto: 105 min Budjetti: 12 000 000 $Yhdeksän kääntäjiä eri maista sisältää tunnettu kirjailija käännös kolmannen osan kansainvälinen bestseller "Daedalus". Välttämiseksi juoni vuotaa kirjoja ryhmä tulkkeja suljetussa bunkkerissa koko ajan työtä. Mutta, huolimatta salaisuuden vuotaminen ei voida välttää. Hyökkääjä vaatii lunnaita, muuten käsikirjoituksen tulee olla julkisesti saatavilla. Epäily osuu kunkin kehotti kääntäjiä. Mitä kirjoittaja pitää työnsä? Elokuvan on ohjannut "Kääntäjät" Regis Ransar.

pääosissa Olga Kurylenko, Ricardo Scamarcio, SID Babette Knudsen, Lambert Wilson, Patrick Bosho, Frederick Chow ym. Venäjän valkokankaiden 27.helmikuuta.

Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-07 - 11. marraskuuta 2019 | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla | Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28. helmikuuta - 3. Maaliskuuta 2019 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2018 | Paras elokuvia koirat

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira kehitys tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.