katsomassa elokuvaa

Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020

Date: 2020-07-11 03:19

Toisella puoliskolla Maaliskuussa 2020 tulee olemaan ehkä vaikein ajanjakso historian moderni jakelu. Johtuen leviämisen coronavirus ja laajalle levinnyt sulkeminen elokuvateattereita, monet elokuvat ovat menettäneet aiemmin hyväksytyn liikkuvan aikataulut, jotkut julkaisu lykättiin hamaan tulevaisuuteen. Pääkaupungissa Venäjän ja muiden alueiden maan peruttiin kaikki kulttuuritapahtumia, joissa osallistujien määrä on yli 50 henkilöä, joka myös negatiivisesti vaikuttaa lipputulot. Kuitenkin, jotkut urheat ihmiset edelleen pitää kiinni heidän Premier päivämäärä ja Elokuva "movie news" yrittää reaaliajassa pitää lukijat ajan tasalla.


"salainen elämä" (USA, UK, Saksa)

Kesto: 174 min.Uusi elokuva Ohjaaja Terrence Malick, Johtaja "Ohut punainen viiva" ja "Days of heaven" kertoo dramaattisen tarinan elämästä Franz Gerstetter. Itävallan Franz ei ollut samaa mieltä liittämistä Itävallan Natsi-Saksaan, ei tukea Natsi-puolue ja jopa kieltäytyi sosiaali-maksut heidän alaikäinen tyttärensä. On syvästi uskonnollinen mies, seuraavalla liikkeelle vuonna 1943, hän vastusti hyväksymistä sotilaallinen valan ja hänen asevelvollisuus. Hänet pidätettiin ja oikeudenkäynnin jälkeen tuomittiin gelatinising. Sata vuotta syntymän jälkeen, vuonna 2007, oli beatified marttyyrien Paavi Benedictus XVI.Pääosissa August Diehl, Valerie Pachner, Tobias Moretti, Matthias Conerts, Karl Markovich, Johannes Krish,. Viimeinen rooli kahden suuren toimijoiden valitettavasti jo jättänyt meille: Bruno Ganz, Mikael Nykvist. Venäjän näytöt elokuva voidaan nähdä 19. Maaliskuuta.

"Huijaus Miami" (Ranska, Espanja, Belgia)

Kesto: 123 min.Elokuva perustuu todellisiin tapahtumiin, jotka tapahtuvat varhain 1990-luvulla. René gonzález, lentäjä, "päästä pois" päässä saaren Vapauden yhdysvalloissa, jolloin hänen vaimonsa Olga ja tytär. Ja nyt hän on vaimo petturi. Kun YHDYSVALLOISSA, hän tapasi ryhmän kanssa Kuubalaiset, jotka laittaa varten antenni pakolaisia. Mutta kaikki ei ole niin kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä, ja nyt Renee on kahden tulipaloja – FBI: n ja Kuuban tiedustelupalvelun yhdysvalloissa.

Elokuva perustuu kirjan "Viimeinen sotilaat kylmän sodan", jonka Brasilian toimittaja Fernando Rikas. Ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla. Elokuvan Ohjaaja oli tehnyt Olivier Assayas ("Pariisi, minä rakastan sinua","Sils Maria"). Pääosissa Ana de Armas, Penelope Cruz, Wagner Moura, Edgar Ramirez, Gael Garcia Bernal, Gisela Siru. Vuonna palkata Maaliskuun 19.

"Tunneli vaara" (Norja)

Kesto: 105 min.26. Maaliskuuta venäjän näytöt lehdet katastrofi elokuva norjan mestarit jännitystä ja kauhuelokuvista Paul OYe. Erityisesti hän on tunnettu elokuva-sarjassa "Dark forest", tarina yksi kokeilu, jossa ryhmä ihmisiä on sijoitettu metsän alue, jossa heillä on hengissä hinnalla millä hyvänsä. Tällä kertaa hän päätti pelotella yleisöä olemassaolon tunnelit ilman hätäuloskäynnit, jotka ovat täynnä vaaroja voidaan estää, jos heidän romahtaa. Se voi muistuttaa kuvan "Daylight", jossa Sylvester Stallone nimiroolin, mutta Skandinaavinen lähestymistapa aiheeseen voi antaa meille paljon enemmän jännitystä.

Sarja. Suurin pettymys 2018 | Terminator. Haluttomuus oppia materiaalia tappaa franchising | Vallankumous Venetsia | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | KinoNews.ru - käyttöohjeet | Palkinnon KinoNews 2019. Klikkaa Thanos | Warner Bros.: Menestyksekäs franchising, ja mistä löytää niitä | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. helmikuuta 2020 | Tulevan 2019 vuosi! | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31. tammikuuta - 3. helmikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogeneesi tiede ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.