katsomassa elokuvaa

Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. Maaliskuuta 2020

Date: 2020-07-11 03:18

Kevät kausi alkaa tänä vuonna ei niin korkea huomata, kuten edellisenä vuonna, siinä mielessä, koska asunnot blockbuster tasolla "Captain marvel", kuitenkin, lähes kaikki elokuvan ystäville voi löytää oikea yhdistelmä elokuvia ja sarjakuvia kutittaa hermoja, nauraa, anna kyynel-ja jopa muistaa kaikkien kansojen johtaja. Ja sitten, kuten tavallista, olisi aiheellista kuunnella neuvoja maustetaan jäsenet elokuva-Akatemia portaali "movie news", otti ratkaisun valinta, ja koota luettelon hankkeista, jotka olisi arvioitava ensimmäisellä puoliskolla ensimmäisen kuukauden keväällä."näkymätön Mies" (2020) (USA, Australia)

Kesto: 110 min Budjetti: 70 000 000 $Venäjän palkata alkaa "näkymätön Mies", alun perin osana maailmankaikkeuden Universal hirviöitä, ja nyt on vain ilmainen mukauttaminen kuuluisa romaanin Hg wells. Keskellä juoni on tyttö nimeltä Cecilia, joka saa selville, että hänen ex-poikaystävä Adrian tappoi itsensä, ja kaikki hänen omaisuutensa, mukaan lukien ylellisyyttä kotiin ja $ 5 miljoonaa, vasemmalle häntä. Ehtojen on, että tyttö saa kaiken, jos lääkärit tunnista sitä henkisesti terve. Hän yrittää aloittaa uuden elämän, toivoen päästä eroon psyykkisiä seurauksia niiden väärinkäyttöä suhde, mutta pian tajuaa, että hänen kiusaaja on edelleen siellä ja kiduttaa häntä edelleen.

lausuma ei Wonnell, oli käsi elokuvan sarja "Näki", ja Johtaja antoi meille elokuva "Päivitys". Tärkeimmät roolit elokuvassa pelataan Elisabeth moss ja Oliver Jackson-Cohen. Kriitikot ja yleisö olivat tyytyväisiä siihen, mitä hän näki, huomata, että se oli melko intiimi, julma ja pitämällä jännitystä elokuva, joka voidaan nähdä teattereissa jo 5. Maaliskuuta.

"Hotelli "Belgrad" (2020) (Venäjä)

Kesto: 107 min.viime vuosina, Studio Keltainen, Musta ja valkoinen huvittaa katsojaa nykyiset hankkeet serial muodossa, mukaan lukien kuohuviini komedia - "Keittiö" ja "Hotel Eleon", herkullinen spray, joka joskus saavuttaa iso näyttö ("Keittiö. Viimeinen taistelu", "Orja"). Tällä kertaa löydämme itsemme romanttisen tunnelman Belgrad, joka on yksi vanhimmista Euroopan kaupungeissa, joissa he vahingossa tavata hajosi 4 vuotta sitten ystäville - Serbian suuria ja omistaja hotelli Pasha ja hänen venäläinen tyttöystävä Dasha. Tunteet leimahtaa uudella voimalla, mutta niiden tapa seistä miehensä venäjän, Serbian morsian ja tulevaisuuden isä-in-rikollisuuden pomo, ystävä, konkurssiin ja muita "aitoja".

Tuottaja nauhan Konstantin Statskiy joukkue kirjailijoita Vyacheslav Hammas, Anatoli Molchanov Vasili Kutsenko kirjoitti skriptit kaikki keittiöt ja hotellit. Pääosissa miloš Bykowicz, näytteli yksi eniten rahaa venäjän elokuvia "Orja" ja juuri valmistunut ammunta TV-sarjassa "Magomayev" rooli idoli 1960-1970 - dramaattinen baritoni Muslimi Magomayev. Muissa rooleissa Diana Pozharskaya, Boris Dergachev, Barbara Tatalovic, Alexander Kostkina. Voit selvittää, onko lapsi on onnekas rakkaudessa, 5. Maaliskuuta.

"fantasy Island" (2020) (USA)

Kesto: 109 min Budjetti: 7 000 000 $Samana päivänä venäjän näytöt lehdet ominaisuus-pituus remake TV-sarja "fantasy Island". Juoni tarina on tehty muutamia muutoksia: ryhmä varakas asiakkaat trooppinen tontin kuuluu yksinomainen mahdollisuus suorittaa kaikki salaiset toiveet salaperäinen Roarke. Korvata loistava Ricardo Montalban, joka pelasi roarke TV-sarja 1970-luvulla ja Malcolm McDowell, kokeilla hänen esiintymisensä TV 1998 tulossa Michael Pena. Ja yksi maininta sarakkeen tietoja tuottajat, Jason kukkivat, jopa täsmentämättä genre, työntää ajatus, että fantasia draama sujuvasti virtaus mystinen kauhuelokuva. Ohjaaja ja käsikirjoittaja toimii Jeff Wadlow. Muita rooleja, Maggie q, Portia ja Dabida, Kim Coates, Lucy Hale, Michael rooker, Charlotte McKinney, ja toiset.

Eteenpäin (2020) (USA)

Kesto: 102 min.Myös elokuva sarjakuva Studio Pixar genren kaupunkien fantasia. Brothers-tontut Lattuca saada hänen 16-vuotispäivänään, taikasauvaa, jolla he voivat jäljittää hänen kadonneen isänsä. Magic palauttaa sen heille päivän, ja vain alempi osa kehon. Yhdessä tämä "puoli" sankareita mennä matkalle, jossa he oppivat mitä on tapahtunut heidän edellisen maailman. Alkuperäinen äänet kuuluvat Hollannissa, ja Chris Pratt. Kiihkeä fanit Pixar ja ei vain suositella katseltavaksi! Elokuvissa 5. Maaliskuuta!

suosittelemme, että luet meidän kirjailija on katsaus tämän sarjakuva.

"Jäähyväiset Stalin" (2019) (Alankomaat, Liettua)

Kesto: 135 min.Harvinaisia meidän ilmoitus genre-elokuvateatteri – dokumentti. Huomiomme on tällä hetkellä Valko-venäjän-ukrainan elokuvaohjaaja Sergei Loznitsa on "valtiolliset hautajaiset", sai national office nimeltään "Jäähyväiset Stalin", joka keskittyy hautajaisiin Joseph Stalin. Tämän perusteella elokuva on ainutlaatuinen arkistointi uutisfilmit, joka kuvattiin vuosina 5-9. Maaliskuuta 1953. Materiaali esitetty elokuva, joka on koottu yhdessä ilman rikkomuksia kronologia ja vailla kommentteja. Teattereissa 5. Maaliskuuta.

"Näkymätön elämä Eurydice" (2019) (Brasilia, Saksa)

Kesto: 139 min.On varmasti katsojille, jotka ovat kiinnostuneita elokuva Rio de Janeiro 1950-luvulla?! Sielukas ja intohimoinen latinalaisen Amerikan melodraama noin sisaret Eurydice ja Opas, unelma paeta eurooppaan. Yksi haaveilee Wieniläinen pianisti, muut vain kaipaa vapautta. Konflikti tilanne luo isä, joka erottaa ne. Testattu sisarellisen tunteita ja on omistettu nauha! Elokuvateattereissa 5. Maaliskuuta!

"Yhteen hengenvetoon" (2020) (Venäjä)

Kesto: 100 min.Teippi motiivit elämäkerta Natalia Molchanova, vapaasukelluksen maailmanmestari, voittaja 43 maailmanennätystä, ensimmäinen nainen maailmassa rikkoa merkki 100 m sukellus ilman scuba pyydyksiä ja pidättää hengitystä yli 9 minuuttia. Elokuvan sankaritar Marina Gordeeva, mies, yhtä ainutlaatuinen kuin sen prototyyppi, ja nauttii sukellusta 40 vuotta yrittänyt voittaa apatia seurauksena kolkko työtä ja epäonnistunut avioliitto, ja yhtäkkiä avaa täysin uusia näköaloja elämään, jotka liittyvät voittaa pelkonsa. Tämä inspiroiva nauha jossain määrin perii ranskan osuma 1988, "big Blue" Luc Besson, ja, kuten he sanovat, sukeltajat, helpoin tapa oppia vapaasukellus kaikki 10 minuutin katsella dokumentti "Anestesian", johon osallistuvat maailman tasolla freediver Guillaume nery, loistavasti tartuttiin "mind games", päihtynyt syvä, uskomaton tunne keveyttä ja vapauden, innostava ja pelottava, verrattavissa mystinen kokemus.

"Yhteen hengenvetoon" - ensimmäinen venäläinen elokuva, ampui avomerellä (Malta), työskennellä takana upotus on kutsuttu maailman johtava joukkue specsheet open water, jota johtaa Johtaja Julie Gautier, vaimo Guillaume nery. Pääosissa Victoria Isakova, valmisteltaessa rooli mukana vuoden vapaasukellus, Vladimir Yaglych, Sergei Sosnovsky, Philip Ershov, Beyonce Miloslavskaya, Vladislav Vetrov, Artem Tkachenko, Olga Lerman, Alexei Matoshin. Johtaja Elena Hazanova. Teattereissa Maaliskuu 5.

"Pinocchio" (2019) (Italia, UK, Ranska)

Kesto: 125 min Budjetti: 17 000 000 $50 vuotta Rooman Matteo Garrone, moninkertainen ehdokas ja voittaja arvostetun European film awards menestyksen jälkeen Gothic "Pelottavia tarinoita" vuonna 2015, fantasianomainen, masentava vastustamaton, "vaihtoehto" palaa genre ja kuvattiin mega-suosittu tarina Carlo Collodi "Pinocchio". Emme mukailevat kaikki yksityiskohdat maaginen seikkailuja puinen poika, jolla on pitkä nenä. On huomattava, että rooli Geppetto, puuseppä, Johtaja on kutsunut Roberto Benigni, voittaja "Oscar-1999" paras uros rooli elokuvassa "Elämä on kaunis" ja "2003 Golden raspberry" pahin näyttelijä (Pinocchio) elokuva mukauttaminen kuuluisa tarina, jonka jälkeen hänen uransa ja suosio darlings kohtalo tuli tyhjäksi. Yleisö uusi versio Pinocchio, sillä perusteella, että Benigni on melko hyvä ja sen paikka. Muita rooleja, Marina Waqt, Marcello Lähde, Gigi Proietti, David Marotta,. Vuonna palkata Maaliskuusta lähtien 12.

Lopulta Pedot, tai miksi esiosa "Harry Potter" tuomittu | Paras elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 6 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-2 5. toukokuuta 2019 | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | Julkisuus: Katsaus oscar-palkinnon elokuva "kaksoiselämää" | Kokoelmia Venäjän ja IVY 24 27 päivänä tammikuuta 2019 | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 1) | Paras elokuvia merivoimien taisteluissa

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogeneesi tiede ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy ihmiset tieto ja tieto.