katsomassa elokuvaa

Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. lokakuuta 2019

Date: 2020-07-11 03:04

Käyttämällä autojen terminologiaa, voimme varmuudella sanoa, että maailma rullattu lokakuussa sisältää nopea ja furious. Jo ensimmäisen päivän yleisö tutustuu todennäköisesti ehdokas lipputulot korkea syksy, sekä mahdollinen ehdokas eri palkinnot palkinnot kausi. Kuitenkin, rajoittaa itse vain sarjakuva mukautukset ovat todellinen elokuvan harrastaja, ei tietenkään, joten elokuva-Akatemia "movie news" tarjoaa mahdollisuuden tutustua luettelo ei niin vastenmielinen ja aiheutti suurta meteli lehdistössä, mutta ei vähemmän mielenkiintoisia hankkeita.

"Joker" (2019)

Kesto: 122 min Budjetti: 55 000 000 $luulen, että tämä on tarina siitä, tunnetuin hahmo maailmankaikkeuden DC comicsin Batman ja Teräsmies. Hän ilmestyi ruudulle, mutta yleensä toissijainen rooli sankari. Yhteydessä uskonpuhdistuksen ja edelleen kehittäminen cinematic universe, joka kärsi sarjan takaiskuja Studio Warner päätti palata yksin. Ja ilmeisesti suunnitelma toimi, koska uudelleenarviointia historia Jokeri oli tavannut erittäin positiivisesti. Ei ole vielä julkaissut videon Todd Phillips onnistui soittaa joitakin katsojia lähes yksi parhaista sarjakuva mukautukset viime vuosina, ja ne sopivat hyvin, hyvin paljon (kiitos Feige marvel). Äskettäin elokuva sai pääpalkinnon arvostetussa Venetsian elokuvajuhlilla. Ja Joaquin Phoenix on nyt ennustaa patsas "Oscar 2020" toteutumista kuva hullu asukkaat Gotham city.

Kaikki tämä yhdessä varmasti ei varjoonsa aiemman ehdottama versio Jack Nicholson ja Heath Ledger, mutta on enemmän kuin varjoonsa keskinkertainen versio Jared Leto. Analyytikot puolestaan on todennäköisesti myös merkitä projektin onnistumista. Palkkiot elokuvan Kotona odotetaan olevan kunnollinen, oikeassa suhteessa talousarvioon. Joten vaikka me näytä Warner niiden ahkera solidaarisuus, rahaa, opettaa heille oikea tie matka, vierailevat elokuvateatterit 3. lokakuuta.


"Käyttö "Kolibri" (2019)

Kesto: 111 min.Belgian ja kanadan Trilleri Johtaja Kim Goyena (palkinnon sekä Ekumeenisen juryn Berlinale 2012 elokuva "Witch wars") omasta script. Tarina serkut Vincent ja Anton, jotka päättivät toteutuksen yksityiskohdista tarkemmin unelma projekti — kuituoptinen kaapeli, joka yhdistää Kansas ja new Jersey, olisi "vetää ulos" kilpailu millisekunnin korkean taajuuden kaupankäynnin ja ansaita miljardeja. Mutta kilpailijat eivät ole unessa! Pääosissa pari yllättäviä vastakohtia Jesse Eisenberg ja Alexander Skarsgård, Amerikkalainen ja Eurooppalainen teollis -, macho, ehkä yhtä onnistunut chamber of tekijänoikeudet ja suuren budjetin hankkeita. Rooli tärkein kilpailija, ja häikäilemätön konna painostava Meksikolainen Salma Hayek (ehdolla "Oscar-2003" rooliin taiteilija Frida Kahlo elokuva Frida). Muissa rooleissa Michael Mando, Johan Heldenbergh, Aisha Issa, Sarah Goldberg, Michael Songui, Conrad PLA, Julian Bailey. Teattereissa 3. lokakuuta.

"Velho" (2019)

Kesto: 87 min.Kotimaan dramedy tuottajilta osuma venäjän blockbuster "Miljardia". Moottori juoni on ykseys vastakohtia: karkaistu, syntinen, kun lahjakas ja tunnettu rock-muusikko päättää antaa oppitunteja kitaransoiton teini, joilla on cp-vamma, joka haaveilee valloittaa valmistumisen lukiosta. Nauha toimitetaan omasta käsikirjoituksen, jonka ensimmäinen Johtaja Mihail Morkovin, joka tunnetaan paremmin nimellä kirjoittanut musiikkia useisiin kotimaan kohtauksia ("B/B", "Hyvä poika"), ja nyt hänen "Taikuri". Mukaan Johtaja, meillä on kirkas, inhimillinen, vilpitön ja hyvin musikaalinen elokuva, osittain innoittamana ranskan bändi "1 1", osa nauha "Big Lebowski".

rooli teini Semjon Treskunov. Rooli rokkari Maksim Sukhanov (Boris Godunov mielenkiintoinen moderni versio Pushkinin "Boris Godunov" lavastettu Vladimir Mirzoyev; voittaja "Nika" varten rooli elokuvassa "country of deaf", "Lauma"). Hänen luonteensa, muuten, varsinkin nolla keksi-rock-bändi "magic". Tämän vuoden syyskuussa, bändi osallistui kilpailuun ohjelma, elokuva ja teatteri festivaali "Amur syksy" Blagoveshchensk ja sai yleisön palkinnon. Yalta IV international film festival "Euraasian silta", myös syyskuussa, elokuvan ohjannut Mihail Morskov voitti palkinnon ohjaa. Tietää, kuka ja kuka lopulta tuli taikuri "Lebowski" sairas teini-ikäinen, ja ehkä päinvastoin, tai kaikki yhdessä, tai elokuva on taikajuomaa, yleisö, - 3 Oct.

"Leonardo da Vinci. Uncharted worlds" (2019)

Kesto: 90 min.Leonardo da Vinci. Taidemaalari, kuvanveistäjä, arkkitehti, keksijä, kirjailija, muusikko. Suurin edustaja taide Renessanssi ja Euroopan Renessanssin, sekä ihmiskunnan historiassa. Enemmän kuin yksi luvulla kiista Mona Lisa: kuka on kuvattu kankaalle? Mutta vielä enemmän, kriitikot ja ihailijat Leonardo "sattuu" hänen salaperäinen hymy. Ja hänen keksintö oli ennen tieteen vuosisatoja ja jopa tänään on yllättävää. Ja sen jälkeen 500 vuotta hänen kuolemansa jälkeen, Leonardo on kiinnostavia paitsi historioitsijat, taiteen asiantuntijoita, insinöörejä, ja elokuvantekijät.

500. vuosipäivä kuolemasta suuren Luojan alaisuudessa Tieteellisen Komitean Palinsesto Milano Leonardo 500, sekä suojeluksessa kunnat Firenze ja Milano, italia Johtaja Jeesus Garces Lambert otti kuvan "Leonardo da Vinci. Uncharted worlds", jossa, käyttämällä vähän tunnettu tosiasiat, yrittää oppia, miten hän työskenteli hänen aivot, mitä hän ajattelee, mitä tunteita ja ajatuksia johti heidät luomaan oman teoksensa. Tärkeimmät roolit elokuvassa pelataan Luca Argentero, Francesco Pannolino, Angela Fontana, Massimo De Lorenzo, Stefano Giammetti. Tieteellinen konsultti elokuva oli tehty historian Professori modernin taiteen Politecnico Milanon Pietro K. Marani. Teattereissa 3. lokakuuta.

"Sateinen päivä new Yorkissa" (2019)

Kesto: 92 minuutinTärkein Juutalainen teollis-elokuvan, aina laulaa the city of new Yorkissa, julkaisi toisen hänen elokuva. Kaikki ovat jo kauan sitten lakanneet ihmettelemään hänen kestävyyttä, jonka hän "pystöjen" heidän maalauksia. Ja varsinkin kaikki enää odottaa häneltä jotain supernova, lukuun ottamatta tuoreita valettu. Kaikilta muilta osin ennallaan – Romka, pari rakastunut ja kaupungin seikkailuihin. Kameran takana suuri Vittorio Storaro (joka ampui elokuvia Bernardo Bertolucci ja näytteli "Apocalypse now" by Francis Ford Coppola). Se on hänen kolmas työskennellä woody Poistettiin sen jälkeen, kun "sosiaalinen elämä" ja "Wheels of dreams."

pääosissa Kelly Rohrbach, Suki Waterhouse, Elle fanning, Timothy Chalamet, Jude law, Rebecca Hall, Diego Luna, Liv Schreiber, Selena Gomez, cherry Jones, ja monet muut. Elokuva on jo julkaissut maailmanlaajuisesti ja vaatimaton budjetti 25 miljoonaa ansainnut noin $ 200 miljoonaa euroa. Valitettavasti nauha oli mukana skandaali, johon pahamaineinen liikenne #minuakin. Monet toimijat muistetaan woody Allen hänen syytteeseen seksuaalisesta väkivallasta (joka oli jo vuonna 1992) ja pahoitteli, osallistuva elokuva, lahjoittamalla niiden maksuja eri ihmisoikeusjärjestöt. Missä oli heidän pahoillani, kun he päättivät osallistua kuvausten elokuvan?! Mutta me, fanit henkisen Komedia woody Allen, ei hänen seksuaalinen seikkailuja, varmasti arvostavat hänen uusi luomus! Elokuva 10. lokakuuta!

"Kaksoset" (2019)

Kesto: 117 min.Samana päivänä venäjän näytöt on sci-Fi elokuva kaksi kertaa voittaja "Golden bear" Berliinin festivaali, kaksinkertainen voittaja "Golden lion" Venetsian festivaali, kaksinkertainen voittaja "Golden globe" ja kolme "Oscar" ohjaaja ang Lee. Elokuva on kuin yksi iso fantasia esiintyjä nimiroolin – will Smith. Hän yhtäkkiä halusi yrittää pakottaa välillä minun vanha versio ja uusi. Yhtiö hän tekee Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong, Linda Emond, Kenny Chard, Tim Connolly, Tony Scott, Björn Freiberg ym. Kaikille faneille science fiction, ang Lee henkilökohtaisesti ja will Smith – elokuva on suositeltavaa katseluun!

Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 17 - 20. lokakuuta. Maleficent - emännän vuokra! | Paras video pelit. Maaliskuuta 2019 | Kokoelmat Venäjällä ja IVY-maissa 14. helmikuuta - 17. helmikuuta 2019 | Sarja. Uusi Dec 2018 | Sarja. Uusia kohteita. Maaliskuuta 2020 (Osa 2) | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2018 | Mustaa huumoria James bond-elokuvat | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019 | Sarja. Uusi helmikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogony opit ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.