katsomassa elokuvaa

Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. helmikuuta 2020

Date: 2020-07-11 03:16

2020 on jo täysin tullut omaan, ja maailmassa elokuva on siirtymässä uuteen aikana blockbuster. Jo helmikuun alussa, katsojat voivat tavata ensimmäinen niistä. Puhumme mukauttaminen DC comics omistettu Harley Quinn ja hänen taistelevat ystäviä. Kuitenkin ensimmäisellä puoliskolla helmikuun valmistelee ja paljon vähemmän kunnianhimoinen, mutta ei vähemmän kiinnostavia hankkeita, joista osa tarjoaa tavata Akatemian portaali "movie news". Niistä on draama, joka perustuu tositapahtumiin draama ja elokuva mukauttaminen kaunokirjallisuutta."birds of Prey: Uskomaton tarina Harley Quinn" (2020) (USA)

Kesto: 109 min Budjetti: 81 000 000 $Liikkuvan ulos kahdeksas elokuva Laajennettu DC Universe. Kun kiistanalainen "suicide Squad", yleisö yhdisti yksi asia - yksi ihastunut Harley Quinn, niin kirkas ja lumoava, ja hullu kuin suorittaa kaunis Margot Robbie, joka kääntyi enemmän ja ennakoivaa kuin ehdotuksen kohtalosta hänen luonteensa, se vetosi Warner Bros. vuonna 2015, kuten osa-aika-ja tuottaja tässä projektissa. Tarina, Harley, kun hajottaa kanssa, Jokeri, lyöttäytyy uusia hahmoja edessä Musta Kanarialintu (Gerni Smollett), Metsästäjä (Mary Elizabeth Winstead) ja Renee Montoyan (Rosie Perez) kohdata Musta Maski (Ewan McGregor). Naisten elokuva on kutsuttu ja nainen elokuvantekijä - vähän tunnettu Kiinalainen Ohjaaja Cathy Yang. Kuva on osa trilogiasta omistettu Harley Quinn. Hurrikaani värejä ja hulluutta odottaa meitä, koska 6. helmikuuta!

"Poika, venäläinen" (2018) (Venäjä)

Kesto: 72 min.Peter Jackson hänen dokumenttielokuva "He eivät vanhene", ilmeisesti, on luonut maailman, joka keskittyy kuvan Ensimmäisen maailmansodan. Ihaillen yleisö istunto "1917" Sam Mendes, julkaisu valmistautuu kotimainen kuva aiheesta (vaikka näytöt oli jo tarpeeksi kauan, koska se sai ensi-iltansa helmikuussa viime vuonna Berliinin elokuvajuhlilla. Tämä on ominaisuus debyytti Alexander Zolotukhin, kuvattiin alle taiteellinen suuntaan Alexander Sokurov (Rahaston tukea elokuvataiteen "Esimerkki intonaatio" osallistui luomiseen elokuva). Valettu kokonaan nuorten ja tuntemattomia toimijoita. Päähenkilö, Alyosha, maalaispoika, vapaaehtoisena rintamalle, ja haalistuu, kun ensimmäinen kaasun hyökkäys. Mutta ei suostu lähtemään ja tulee "kuuntelija" - lisäsi kuulo ja valtava sarvi varoittaa anti-ilma-akku lähestymistapa vihollisen lentokoneita. Elokuva sai ylistäviä arvosteluja elokuva kriitikot. Niin kuka välittää siitä, että maailman Ensimmäinen, tässä tapauksessa osoittanut, kautta silmät ja korvat venäjän sotilas – eivät läpäise sitä. Elokuva 6. helmikuuta!

"Oikeasti" (2019) (Ranska, Japani)

Kesto: 106 minMyös tänä päivänä palkata lehdet elokuva Japanilaisen Ohjaaja Hirokazu Koreeda (voittaja Cannesin elokuvajuhlilla 2018, nauha "Shop varas"). Vanha ranskalainen näyttelijä, joka pelaa rooli tytär, iätön äiti, ja elämä tavata lastaan, joka palasi yhdysvalloista. Otsikko rooli Catherine Deneuve. Kampanja hän on Juliette Binoche, Ludivine Sagnier ("uima-Allas") ja Ethan hawke. Ranskalainen elokuva Japanilainen elokuvaohjaaja niin uskomaton valettu on mahdotonta olla huomaamatta elokuva!

"upseeri ja vakooja" (2019) (Ranska, Italia)

Kesto: 132 min Budjetti: 30 000 000 $Vaihteessa 19-20-luvuilla ennennäkemättömän rooli historiassa Ranskassa ja muualla Euroopassa pelataan "Dreyfus Tapaus" - oikeudenkäynti vuonna 1894 syytettynä vakoilusta hyväksi saksan Valtakunnan upseeri ranskan pääesikunnan, on Elsassin Juutalainen, Alfred Dreyfus, alennettu perusteella väärennettyjen asiakirjojen sotilaallinen tuomioistuin ja tuomittiin elinkautiseen maanpaossa aalto Juutalaisvastaisia tunnelmia yhteiskunnassa. Tuomio oli haaste, joka edellyttää korjaus oikeudellinen virhe, päällikkö intelligence Bureau Eversti Georges Picard; Dreyfus tuettu kirjailija ja poliittinen aktivisti emile Zola kirjallisesti vedota Presidentti, ranskan Tasavallan Felix Kertoimet, hänen kirjain "syytän" ("J syyttää") muokattujen tapaus upseeri Juutalaisten alkuperästä on pitkä ruokkivat sosiaalisten konfliktien ja jakaa Ranska osaksi dreyfusard ja antidreyfusarov. Täysin viaton, Dreyfus julistettiin 12. heinäkuuta 1906. Ohjaaja Roman Polanski ei ole niin paljon muuttaa historiaa, kun hän sanoo, että nykyinen tilanne maailmassa, ja osittain hänen oma kohtalonsa: "olen jo pitkään halunnut tehdä elokuvan Dreyfus Affair On yhtä vanha kuin maailma, tarina vähemmistöjen vainoamista, vainoharhaisuus, salainen sotilaallinen tuomioistuinten, valitsematta tiedustelupalvelut, hallitus suojaa maila ja yltiöpäinen paina."

Noin Dreyfus affair vuonna 1899, muutama lyhyt elokuvia ammuttiin ranskan Johtaja Georges Méliès. Vuonna 1991 Brittiläinen elokuvaohjaaja Ken Russell on laittaa TV historiallinen draama Dreyfus affair "Prisoner of honor" Richard Dreyfuss nimiroolin. Elokuva Roman Polanski kiireinen Jean Dujardin (Yleinen Picard), Louis Garrel (Dreyfus), Emmanuel Signa, Harv Pierre, Melvil Poupaud, Mathieu Amalric, Vincent Perez, Vincent ruoho, Damien Bonnard. Hankkeessa mukana lähipiirinsä Polanski operaattori Paul Edelman ja säveltäjä Alexander Desplat. Nauha tuli voittaja Venetsian elokuvajuhlilla 2019 luokkiin "Special jury-palkinnon", "Palkinnon international Association of film critics (FIPRESCI)", "Palkinto Vihreä Pisara Awards", Palkinto "Sorriso Diverso parhaan ulkomaisen elokuvan". Teattereissa 6. helmikuuta.

"Tumma vesi" (2019) (USA)

Kesto: 126 minElokuva perustuu tositapahtumiin. Robert Belott, yrityksen asianajaja, suojaa etuja, kemian yritykset, DuPont. Eräänä päivänä hän kutsuu perheen ystävä hänen kotikaupungissaan, maanviljelijä, joka sanoo, että hän ja muut viljelijät vuosittain menettää satoja nautoja. Kurssin tutkimuksensa Belott löytää todisteita siitä, että Yhtiö vuosikymmeniä saastunut ympäristö, mukaan lukien juomavesi, mikä vaikutti kielteisesti paitsi karjan, mutta myös ihmiset. Mutta tulee yhteenottoon suuryritys, hän vaarantaa paitsi hänen uransa ja itsensä, mutta ihmiset lähellä häntä. Elokuvan Ohjaaja tehnyt Todd Haynes ("Far from heaven"). Käsikirjoitus oli kirjoittanut Matthew Michael Carnahan perustuu artiklan, Nathaniel rich, "Asianajaja, tuli pahin painajainen DuPont". Pääosissa Anne Hathaway, mark Ruffalo, bill Pullman, Tim Robbins, Victor Garber, Pormestari Winningham, bill camp, Louis Krause. Elokuvateattereissa alkaen 6. helmikuuta.

"Jonain päivänä... Tarantino" (2019) (USA)

Kesto: 103 min.Ei, tämä ei ole viimeinen elokuva Maestro, kuin sinä olisi ajatella (vaikka otsikko kymmenes valvonta nauha on vielä mitään!). Tämä dokumentti elämästä ja työstä suuri ja kauhea Quentin, jota ilman on mahdotonta kuvitella moderni elokuvateatteri. Jakamaan muistoja hänen säännöllinen toimijoiden - lähimpien työtovereiden ja ystävien (joiden nimiä et tiedä). Mukaan lukien Robert Forster (joka kuoli vuonna 2019). Elokuva 6. helmikuuta!

"Herrat" (2020) (USA)

Kesto: 113 min."Kun saat vanhempi, sinulla on enemmän motivoituneita prosessi kuin lopputulos" (guy Ritchie). Me yleensä odotan uusia tuotteita guy Ritchie - hän tietää, miten yllätys, sillä hänen sukutaulu, joka ulottuu englannin kuningas Edward, ja hänen vilkas, ironinen asenne, päällekkäisyys näyttää edelleen ominaisuuksia hänen "kynä" merkkituotteita, tyylikäs, aristokraattinen taituruus ja hillittömän raakaa etsivät erilaisia koristeita, lähinnä gangsteri Lontoon eri aikakausilta. Käsikirjoituksen "hyvät Herrat", jonka on kirjoittanut Ohjaaja, Richie toi luova bar blockbuster, houkutteli työtä koko galaksin maailman tähdet: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Jeremy strong, Lyne Renee, Colin Farrell.

tarina rikollinen "king of marijuana" Pearson, jotka haluavat jättää huumekaupan, neuvottelee siirtää sen varat ja "king of cannabis". Sopimus on uhattuna, koska pieni jengi punkkarit ryöstää kohdan täytäntöönpanoa varten marihuana, ja todellakin liian monet ovat kiinnostuneita säilyttämään status quo. Se tulee tärkein ratkaista Pearson Raymond, joka väistämättä herättää paljon salaisuuksia, ja tutkimus on täynnä paljon yllätyksiä. Ensimmäisen mukaan kriitikot, nauha on täynnä värikkäitä hahmoja ja ajankohtaisia vitsejä aiheesta päivä ("olen aina yllättynyt siitä, kuinka vähän elokuva hyvä aforismeja" - Richie). Näyttää siltä, että meillä ei ole yhtä upea näky kuin rikos Trilleri "ota veitsi" Ryan Johnson. Vuonna palkata, koska 13. helmikuuta.

"Värit muista maailmoista" (2019) (Malesia, Portugali, USA)

Kesto: 111 min Budjetti: 6 000 000 $Kaikki maailman elokuva mukauttaminen teoksia Howard Phillips Lovecraft ei vaikuta ja sadasosa mittakaavassa ja "merkkejä", jonka on luonut kirjailija "maailmankaikkeus". Siksi, siirtoa, hänen työstään valkokankaalla on koettu faneja kuin kiinni päässä ocean pearl. Ja tässä on toinen mukauttaminen lyhyt tarina H. p. Lovecraft "Väri muissa maailmoissa" on todennäköisesti mennä huomaamatta. Elokuva perustuu noin perhe Gardner, tilalla joka toinen yö laskee taivaankappale, outo, outo väri. Jonkin ajan kuluttua, Gardners huomannut muutoksia ympäröivän rakennuksen ympäristö, kasvit ja eläimet. Mutta kauhein alkaa, kun he huomaavat, että he itse alkavat muuttua. Johtaja "Värit muista maailmoista" - ensimmäinen kaksi Johtajaa kiistanalainen mukauttamista romaanin "Tohtori Moreaun Saari" vuonna 1996, Richard Stanley. Pääosissa Ron Perlman, Marlon Brando, Val Kilmer, mark Dacascos, David Thewlis, Temuera Morrison. Elokuvateattereissa alkaen 13. helmikuuta.

"Skandaali" (2019) (USA, Kanada)

Kesto: 109 min Budjetti: 32 000 000 $13. helmikuuta venäjän näytöt lehdet suosikki Amerikkalainen genre ihmisoikeuksien elokuva, jossain määrin omistettu liikkeen #meetoo, mutta perustuu omaan historiaan. Kuoleman jälkeen Roger Isles (TOIMITUSJOHTAJA Fox News), käynnistänyt hankkeen, seksuaalisen häirinnän, jossa se syytti entinen työntekijä. Pääosissa polttava trio blondit henkilö Nicole Kidman, Charlize Theron ja Margot Robbie (kaksi viimeistä ehdolla "Oscar 2020" kategoriassa paras narttu rooli toisen suunnitelman). Vuonna Ohjaajan tuoli Jay roach (kuuluisa elokuvia Austin Powers ja Oscar "TRUMBO"). Niille, jotka välittävät taistelu kolme Näyttelijöiden kanssa Kiimainen pomo, joka ei ole tarpeeksi Margot Robbie yksin "birds of Prey" - tervetuloa elokuviin!

"Ice 2" (2020) (Venäjä)

Kesto: 130 minJa Ystävänpäivä näemme jatkoa kaupallisesti menestyvä urheilu romantiikkaa. Nyt roolissa Ohjaaja George Krizovnicka toimii. Synopsis seuraa tyypillinen kuvio jatko – merkkiä naimisissa, odottaa lasta uusissa olosuhteissa, edelleen taistella hänen unelmansa. Mutta mukaan Alexander Petrov, elokuva tulee olemaan mitään yllätyksiä. Hänen kanssaan on kaikki samat Aglaya Tarasova, Maria Aronova, Yuliya Khlynina, Nadezhda Mikhalkova, Sergey Kuznetsov, Sergei Lavygin, Vitali Kornienko ja monet muut. Varten rakastava sydämemme se ei ole pahin harrastus elokuvissa! 14. Helmikuuta!

Sarja. Uusi Mma-2018. I osa | Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018 | Parhaat ulkomaiset sota-elokuvat | Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Oscar-2019: Veto musta | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019 | 2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Extended trailer "Vesimies". Hän oli kusta | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 2 | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen"

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.