katsomassa elokuvaa

Ikimuistoisin introja TV

Date: 2020-07-11 03:18

nykyään, muutamia muita, jotka voisivat yllättää tehokkaasti poistaa sarjassa, jossa juoni ja erikoistehosteet, ja Ohjaajia ja näyttelijöitä, kirjaimellisesti kaikki korkeimmalla tasolla. Meillä tuli todistajia ja osallistujat karnevaali, joka sarja, toinen kirkkaampi ja herättää huomiota, ei vähemmän, kuin tehdä elokuvia. Yleisö ei enää kohdella heitä puolueellinen, ja katso, keskustella, kehua, haukkua, arvostella, palkita ja kunnioittaa kaikella vakavuudella. Mutta siitä lisää myöhemmin. Joten mistä aloitamme jokaisen ssa? Tietenkin, jossa logo.

Joten tänään päätimme puhua siitä, välianimaatiot ja niiden vaikutus mielialaan, että ne luovat ennen katsomassa show. Vieras meidän KN Studio käyttäjät portaali "Movie news" ja elokuvissakävijä, osa-aika, Maiki. Kutsuu itseään syrialebanon, Maiki tunnustaa, että usein myöhässä hänen kanssaan katsomassa hyvä uusi sarja, nauttia tällä kertaa vanha kunnon klassikoita.

brune: hei Maiki. Koska haluat retro, tässä mistä aloittaa: yritä muistaa episodi, jossa Intro sai sinut tajuamaan, että olet jotain uskomatonta.

Maiki: yksi mieleenpainuvimpia hetkiä oli käyttöönotto sarjassa "lost", joka hyvin pian tuli kultti. Niin, että missä luojat päätti lähestymistapa ei ole vain alkuperäinen Intro, ja luoda kallein aikasarjat, yksinkertaisin näytönsäästäjä. Ja se toimi. Keskittyy minimalismia, he lähettivät syntyä piki pimeydessä salaperäinen musiikki valkoiset kirjaimet otsikko sarjan suoraan katsojan. Täydellinen luettelo jaksot staattinen laukaus MENETETTY, esiintyy joka kerta mielenkiintoisin paikka oli epätavallinen perinne. Muuten, pari vuotta sen jälkeen, kun "kadonnut" oli toinen alkuperäisen TV-sarjan, ei voi muistaa mikä se olisi rikos - "Sankareita".

genren sarjakuvia aikaan (2006) elokuva-alalla oli kerätä vauhtia, ja saippua kapealla ja oli hakenut ja kallista. Näin ollen, tietoisuutta vapauttaa tämä hanke on pieni näyttö oli räjähdyksen tunteita. Ja kun se tuli sarjaan, se on lyhyt aloitusruutu saa katsojan tuntemaan sen tunnelma alkaen ensimmäisen sekunnin. Sen jälkeen, kun kaikki, katsella Kuun syrjäyttämässä Sun on unohtumaton musiikki oli sarjasta sarjassa ovat kaikki samoja yhteen hengenvetoon. Ja näkyy taustalla Eclipse, HAHMOT vihjasi siihen, että meillä on jotain mielenkiintoista.

brune: Kuullut "Heroes" ja kultti tila näyttää fanien keskuudessa, kuitenkin, he eivät koskaan näytti. Jatkoa "Heroes: resurrection", julkaistiin vuonna 2015, viisi vuotta sen jälkeen, kun alkuperäisessä esityksessä oli myös viileä näytönsäästäjä?

Maiki: se kävi Niin, että alkuperäinen show tuli kulttiklassikko huolimatta kirjailijoita lakko, jatkuva kirjoittamasta juoni ja merkittävä muutos suuntaan tarina. Ensimmäinen kausi suosittelen ja tänään, kuten itsenäinen työ filosofian ja piilotettu viitekehyksenä meitä kaikkia. Mitä "Herätys", se on hyvä näytönsäästäjä, en muista miten, ja jos hän oli siellä ollenkaan. Tämä sarja on yksi suurimpia pettymyksiä. Ja koska olemme käsitelleet tätä aihetta, niin kerro minulle, mikä on vähiten houkutteleva päähine, josta olet jopa valmis nousemaan pehmeä sohva tuhlata? Voitteko nimetä yksi tällainen.

brune: viimeinen asia, joka tuli mieleen näytönsäästäjä "tuore" sarja "Morning show". Koko ajan hän oli kautta, kuten havaittu Terhakka pallot ei ollut kiinnostunut. On selvää, että tässä värikäs pukkihyppy oli juoni ura viheliäinen musta pallo ei ujo työntää värillisiä kollegansa (kuten epäselvä kuin se kuulostaakin) kiivetä. Jopa minulle, joka yleensä harmittaa pitkä introja. Nyt aion sanoa, herjaava juttu – näytönsäästäjä "Game of thrones" pian aloin selata. Varmasti tehnyt sen jäähtyä: kaikki nämä pyörät, joulukuusia ja linnoja, vaeltaa ympäri karttaa Kuningaskuntien alle hullu musiikkia Ramin Javadi näyttää siistiltä. Mutta minuutti neljäkymmentä! Alkaen episodi episodi, vuodenajan yli ymmärrykseni!