katsomassa elokuvaa

Hollywood-tähti vs. Donald trump. Dawn of justice

Date: 2020-07-11 03:42

yhdysvalloissa esittelee ensin tutkimuksen erikoissyyttäjä Robert Mueller siitä, että "salaliitto" on vakiintunut maan Presidentti venäjän viranomaisten kanssa. Asiakirja sisältää yksiselitteinen johtopäätös, että ei ole siteitä Valkoinen talo Kremlin kanssa ei löytynyt. Tämä käsitellään vakava isku paitsi mainetta moni Amerikkalainen media, aktiivisesti hyväksi aiheesta "pettämistä kulkuri", mutta laittaa melko unflattering valo monet Hollywood-julkkikset, lähes vaativa pidätys Presidentti. Tässä yhteydessä on syytä muistaa joitakin kaikkein emotionaalinen lausuntoja sosiaalisten verkostojen viimeisen kahden vuoden tutkimuksen aikana.

"kysymys on, onko hän luottaa Yhdysvaltain salainen palvelu, joka totesi, että Venäjä on puuttunut vaalit vuonna 2016, hän sanoi, että CIA: n johtaja kertoi hänelle, että se on Venäjä, mutta hän ei näe mitään syytä uskoa se. HÄN ON PETTURI, HÄN MYI ITSENSÄ, JA PIAN MYYDÄ MEILLE." Näyttelijä Bette Midler. 16. heinäkuuta 2018.

"trump: "He (miestäni), sanoi:"mielestämme tämä on Venäjä". Tässä olen seisoo vieressä Presidentti Putin. Hän vain sanoi, että se ei ole Venäjä. Mutta sanon tämän: "en ymmärrä, miksi sen piti olla Venäjä". Pidätys valtti, kun et land air force One. Haluan nähdä hänet kahleisiin!". Ohjannut Michael Moore. 16. heinäkuuta 2018.

"Se oli maanpetos, alkaen aivan ensimmäinen päivä." on Näyttelijä John Cusack. 16. heinäkuuta 2018.

"lehdistötilaisuudessa trump Putin oli pelottavan nöyristelevä". Näyttelijä Barbara Streisand. 17. heinäkuuta 2018.

"Donald trump on maanpetos vastaan yhdysvallat. Se auttaa ja edistää vihollinen sodassa ISIS ja cyber sodankäynti Venäjää vastaan. Hän kääntyi vanhin demokratia maailmassa osaksi tytäryhtiö Vladimir Putin. REPUBLIKAANINEN PUOLUE, HERÄÄ!". Tuottaja ja Ohjaaja Rob Reiner. 20. joulukuuta 2018.

"Jos et voi silti tukea tätä inhottavaa hölmö, välittämättä 17 tutkimukset, 34 syytteen, 7 tunnustuksia, 9000 valheita, pidätykset lapset, rahanpesun, rasismi, naisviha, uskottomuus, raiskaus ympäristö-ja maanpetoksesta, olet vain väärää tietoa... olet Sith". on Näyttelijä Jim Carrey. 21. helmikuuta 2019.

"kanssa ei neuvotella Republikaaninen puolue. Me taistelemme Republikaanit ja Venäjä. Salaliitto on hyvä?". on Näyttelijä mark Ruffalo 5. heinäkuuta 2017.

"Putin on Valtti thesis, ja määrittää toimet, jotka on toteutettava haittaa maa, josta hän on kotoisin. Meillä on sisäinen vihollinen, että toimitusjohtaja maamme, Välittämättä liittolaisia, osoittaa uskollisuutta vain Putin. Tämä ei ole Amerikka. Tämä On Venäjä". Näyttelijä ja tuottaja Chelsea Handler. 11. kesäkuuta 2018.

"Meidän Presidentti on punk juuri myynyt maansa. Ja, mikä vielä tärkeämpää, meidän maa - yhdysvalloissa." on Näyttelijä Michael Keaton. 16. heinäkuuta 2018.

"Tänään, trump virallisesti ohittanut yhdysvallat ja Venäjä". Näyttelijä Patricia Arquette. 16. heinäkuuta 2018.

"trump itse asiassa Putin onnitteli hänen uudelleenvalintaa. Joko hän on Putinin taskussa, tai hän on uskomattoman tyhmä tai molempia. En äänestä molemmat vaihtoehdot". Kirjailija Stephen king. 21. maaliskuuta 2018.

", Ja hän lähtee. Mieluiten ketjut. Maanpetoksesta". on Näyttelijä Ron Perlman. 27. marraskuuta 2018.

"trump kulunut Amerikka Venäjä ja Putin ei tarvitse tehdä yhden laukauksen. Muller - viimeinen patriot Republikaaninen puolue. Tänään Fox Uusi ja koko on vioittunut Republikaanien perustamista vastaan, että ainoa todellinen Amerikkalainen supersankari, mutta olen nähnyt tarpeeksi supersankari elokuvia, ja tietää, että onnellinen loppu ei ole kaukana." on Näyttelijä Tom Arnold. 15. joulukuuta 2017.

Tietenkin, tämä ei ole täydellinen lista näistä lausunnoista, jotka osoittavat, että merkittävä, jos ei suuri osa Hollywood elokuvantekijät, lievästi sanottuna, eivät kunnioita heidän Presidentti ja ylipäällikkö. Jotkut heistä jopa lupasi lähteä maasta, jos hänet valitaan. Mutta jotenkin unohtanut heidän päämääriään.

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira kehitys tiede ja tekniikka , perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.