katsomassa elokuvaa

"Golden globe-2020". Ensimmäinen outous

Date: 2020-07-11 03:11

yhdysvalloissa nimeltä contendereiksi palkinnon "Golden globe 2020" - toiseksi suurin palkintoja elokuva-alalla. Yleensä, jakelu ehdokkaat ehdokkaat olivat varsin odotettu, mutta ei ilman omituisuuksia, jotka kannattaa kiinnittää huomiota.

1. Robert De Niro. Koska luettelossa, jonka pääosissa gangsteri draama "Irlantilainen", huolimatta siitä, että viimeksi mainittujen joukossa contendereiksi otsikko paras elokuva, paras Ohjaaja, ja jopa kollegat, De Niro kuvauksissa oli kunnia kanssa ehdokkuutta.

2. Noah Baumbach. Luoja nauhat "Avioliiton historia", väittäen, että eniten Golden globe, mukaan lukien paras elokuva vuoden, ei saada Johtajan nimitys. Kuitenkin, hän voi taistella palkinnon hänen muiden kirjailijoita.

3. Shia LaBeouf. Entinen päähenkilö elokuvan alien robotteja, tappelupukari ja provokaattori pelataan yksi hänen parhaista rooleja osa, joka perustuu hänen oma elämäkerta bändi "Loverboy". Elokuva sai kriittistä suosiota, mutta ei houkutella huomiota äänestäjät "Golden globe".

4. Musikaali "Kissat". Huolimatta erittäin suosittu perusteella, osallistui monta tähteä, laajamittainen erikoistehosteita, tämä elokuva on myös jäänyt huomiotta. Vaikka se on Hollywood foreign press Association on erillinen nimitys tällaisille hankkeille. Tässä tapauksessa, laulu elokuvasta kilpailevat "Golden globe".

5. Adam Sandler. Viimeisin työ näyttelijä elokuvan "Karkea jalokiviä" herätti huomiota sen epätyypillinen. Kriitikot raved uusi vaihe uran näyttelijä, heidän ammatillinen Yhdistys on mainittu se luettelot parhaat toimijat vuonna. Mutta järjestäjät "Golden globe 2020" ei halua tukea hänen muutos.

6. "Lion king". Saatavien award-ehdokkuuden "best animaatioelokuvan". Vaikka Walt Disney Studio, hän oli sijoitettu niin elokuva taidetta, on vain luotu uusi animaatio tekniikoita. Yksi saa vaikutelman, että äänestäjät Yhdistyksen tiennyt, mikä nimitys laittaa hänet, vaikka lähin olisi "paras elokuva - Komedia tai musikaali".

7. Peter Dinklage. Kausi suosittu sarja "Game of thrones" aiheutti paljon polemiikkia ja kritiikkiä. Monet väitteet olivat varsin pätevä, mutta kumpikaan heistä ei ole huolissaan työn esiintyjät tärkeimmistä tehtävistä. Varsinkin, kun työn Dinklage, jonka kuva oli luultavasti ikimuistoisin. Kuitenkin hänen panoksensa loppuun ssa jätettiin huomiotta, että enemmän outo, kuten hänen kollegansa, kit Harington sai ehdokkuuden.

Voittajat palkinnon "Golden globe 2020" julkistetaan tilaisuudessa 5. tammikuuta 2020.

Paras Neuvostoliiton ja venäjän elokuvia noin tilaa | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. helmikuuta 2020 | Paras zombie-elokuvia | Sarja. Meidän huhtikuuta 2019 | Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli | Paras elokuvia hait | Kokoelmia Venäjän ja IVY 21. helmikuuta - 24. helmikuuta 2019 | Paras elokuvia merivoimien taisteluissa | Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 2

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogony opetukset ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.