katsomassa elokuvaa

Galaksi on vaarassa. Potkut, mitä Johtaja "Guardians of the Galaxy"

Date: 2020-07-11 03:22

Johto Walt Disney edessä Alan horn on ottanut todella sensaatiomainen päätös, joka järkytti maustetaan Hollywood. Puhu, vaan sellainen vitsi vuosikymmen sitten oli heti hylännyt kirjailija ja Ohjaaja James Gunn, joka antoi kaikille ystäville hyvä elokuva mukautukset sarjakuvia "Guardians of the Galaxy". Ensi silmäyksellä näyttää siltä, että syy irtisanomisen yksi kirkkaimmista Johtajat työskentelevät Marvel, oli progressiivinen, kuten kiire, liikkumisen #MeToo. Mutta tämä vaikutelma voi pettää.

Uskomattomia suuttumusta Studio pomo on aiheuttanut varsin syövyttäviä ja hyvin antiikin vitsejä aiheista, jotka Yleensä ei hyväksytä vitsi kohteliasta yhteiskunnassa. Yksi meistä olisi sarkastisesti keskustelemaan ongelmista raiskaus, AIDS ja Holokaustin, esimerkiksi? Toisaalta, sellaista tunnetta huumoria ja taattua aikaan Gann sopimuksen Marvel, ja me, yleisö, antoi melko triviaali tulkinta "Huoltoa." Riittää, kun muistaa ensimmäinen kohtaus, kun hauskaa laulaa Tähden Herra, liikkuvat tanssia heidän tavoite, potkii köyhiä ulkomaalainen eläimiä, ymmärtää, että henkilö, jolla on tyypillinen maailmankatsomus voi kysyä hankkeen tällainen sävy ja tarjota tällainen menestys.

Antaa puheenvuoron osallistujat skandaali.

"Loukkaavaa lausuntoja löytyy Twitter James, perusteettomia ja arvojen vastaisia meidän Studio, ja me katkaissut liiketoiminnan suhde heidän kanssaan", - sanoi johtaja Walt Disney Studiosin Alan horn lausunnon asiasta. James Gunn vastasi paljon enemmän pitkä kommentti.

"1. Monet ihmiset, jotka seurasivat urani tietää, että kun aloitin, pidin itseäni provokaattori, tehty elokuvia ja tehnyt jopa vitsejä, että oli törkeää ja huomiotta kielletty. Olen monta kertaa todennut julkisesti, että olen kehittynyt ihmisenä, sekä työni, ja minun huumoria.
2. En voi sanoa, että olen parempi, olen vain hyvin erilainen, mitä olin muutama vuosi sitten. Yritän pitää minun työtä, joka perustuu rakkautta ja suhdetta, ei vihaa. Päivinä, kun olen halunnut kertoa jotain järkyttävää jotta provosoida reaktio, poissa.
3. Aiemmin olen toistuvasti pyytänyt anteeksi hänen vitsejä. Ja olen todella pahoillani. Minulle se ei ole tyhjiä sanoja.
4. Ennätys. Kun tein, että vitsi, en uskonut sitä. Tietenkin, nyt tällainen lausunto kuulostaa oudolta, mutta silti.
5. Joka tapauksessa, se on aivan totta: olen antanut itselleni paljon loukkaavaa vitsejä. En tee tätä. En syytä itseäni, mutta rakastan itseäni enemmän nyt ja tuntea paremmin ihmisen ja Luojan tänään. Rakastan teitä kaikkia."

Siellä on yksi pieni "mutta". Tahditon vitsejä Gann esiin lähes välittömästi sen jälkeen, kun hänen osuvia lausahduksia osoitettu yhdysvaltain Presidentti Donald trump. Joten, vain muutaman tunnin, ennen kuin Twitter-skandaali Johtaja, on kommentti "Jos et harkita ongelma, kun johtaja YHDYSVALTAIN tiedustelupalvelu varoittaa meitä toimet yhdysvaltojen Presidentti, olet joko aivopesty, tai olet tyhmä. Tiedätkö kuinka vakava on asia, että älykkyys on toistuvasti sanonut vastaan trump? Se on ennenkuulumatonta".

en Halua uskoa, että hätäisiä toimia pomoja Walt Disney riippuu yksinomaan halu pysyä trendi, ja voi, niin sanotusti, reunalla #MeToo, sillä kaikki muut vaihtoehdot kyseenalaisti pahamaineinen Amerikkalainen sananvapaus, ja muut niin huolellisesti istutti maailman operaattorin taistelu ryhmien arvoja. Mitä hyötyä saavat Walt Disney ja Marvel poistamalla Gann? Suosionosoitukset painijat seksuaalista häirintää tai paljon enemmän merkittäviä osinkoja ylhäältä?

katsomassa elokuvaa | Paras elokuvia maniacs | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. I osa | Paluu tuhlaajapoika Gunn | Sarja. Uusi helmikuuta 2019 | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2018 | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. toukokuuta 2019 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 24 27 päivänä tammikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys opit ja tekninen , perus tehtävä täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.