katsomassa elokuvaa

Extended trailer "Vesimies". Hän oli kusta

Date: 2020-07-11 03:24

Warner Bros. katunut viisi minuuttia elämän potentiaalisia katsojia elokuvan "Vesimies", esittelee ns. "extended trailer" kuvan. Toiminta on jollakin tavoin ennennäkemätön, sillä pari kuukautta ennen ensi suuret Hollywood-studiot eivät yleensä uskalla tuottaa niin pitkäkestoinen rullat, jotka todella voit helposti laittaa lähes koko synopsis.

mitä varten tämä on tehty edelleen mysteeri. Oletetaan, että Studio yrittää tehdä vaikutuksen yleisöä mittakaavassa spektaakkeli, mutta sinänsä, että harvat ihmiset voivat yllättää, kun nuo samat "Pirates of the Caribbean" tai paljon enemmän antiikin elokuvia, joiden merkittävä osa tapahtuu veden. Lisäksi, taso "vesi" vaikutuksia, "Vesimies" selvästi huonompi julkaistiin 11 vuotta sitten kolmas osa elämäkerta Jack Sparrow ja kaikki. Jos Studio yritti hieman avaa salaisuuden verhon takana yli juoni, se on selvästi liioiteltu, vaikka, koska haku Trident, jossa kaikki seuranneessa seurauksia oli myös mukana merkkiä "Pirates", vaikka joissakin muissa historiallisessa ympäristössä ja yhteydessä.

Yritä kuvitella, että tällainen pitkän esityksen laatijat "Vesimies", yritti korostaa, miten heidän elokuva eroaa muita elokuva hankkeita mukana kynoselen DC. Elokuva paljon "kevyempi" sävy, kirkkaampia värejä ja intensiivistä toimintaa. Ilmeisesti tätä tarkoitusta varten on olemassa maaginen manipulointi Toimenpiteet, joita se toisaalta oli mahdollisuus purkaa muutama tippa nestettä Arthur? On aivan selvää, kuinka paljon pilkan voi aiheuttaa tällainen kohtaus? Vain ole Vesimies, läpitunkematon tyhmyys, joka oli tarpeeksi vitsiä "voi virtsata." Voi vain kuvitella, miten hauskaa kirjailijoita, synnyttää tämä loistava terävyys.
https://www.kinonews.ru/stuff/f539cbb069626ef.jpg

Ja itse asiassa tämä kohtaus käynnistää tuntematon laite sydämessä aavikon tippaa hiki, jos ei kopioida suoraan "the Fifth element"?
https://www.kinonews.ru/stuff/34a66bf399ee8d3.jpg

https://www.kinonews.ru/stuff/d2ac36eacfe063e.jpg

osalta erityinen dynamiikka, on todennäköistä, että todisteet sen olemassaolosta oli olla rasittavaa ajaa katoille breakout seinät, ikään kuin ulos "fast and Furious", joka oli ohjannut James WAN.
https://www.kinonews.ru/stuff/9c9ad24bd753197.jpg

Mutta kaikki tämä on hyvin viileä, mistä on osoituksena toinen akuutti, sub-kirjailijoita suuhun Vesimies.
https://www.kinonews.ru/stuff/3ab7b95071a68af.jpg

- No, ja, kuten tavallista, lopulta, joku on herännyt Kraken, tai hänen nuorempi veljensä voittaa joka tarvitsee Trident. Toivotaan, että täytyy löytää hänet ei Naboossa, ja se on hyvin samankaltainen.
https://www.kinonews.ru/stuff/9871a29e47759c8.jpg

https://www.kinonews.ru/stuff/4d9c34a3f051330.jpg

Sana traileri tuli ulos, lievästi sanottuna, toissijainen näyttää yrittää piiloutua mellakka värejä ja temppuja, koska jotain hyvin tärkeää. Esimerkiksi tarina. Odotan leffaa vielä enemmän epäilystäkään.