katsomassa elokuvaa

Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen"

Date: 2020-07-11 03:43

Marvel studios tulee loppusuora sen markkinointi kampanja elokuvan "Avengers 4: Finaali". Maailmanlaajuinen jakelu alkaa tässä kuussa, ja lisenssin tavaroita ja Matkamuistoja alkoi täyttää hyllyt. Jotkut niistä voivat valottaa yksityiskohtia juonen tai kohtalo yksittäisten sankareita. Erityisesti uusi sarja collectible hahmoja Funko POP, suunnittelu, joka viimeisenä päivänä Maaliskuuta säilytetään luottamuksellisesti. Mitkä oletukset kynoselen Marvel-fanit saivat kauan odotettu vahvistus?

se on Syytä huomata, että erittäin harva tiedot, jotka on jaettu hankkeesta, sen luojat, myös myynninedistämiseen perävaunut, ei salli meidän sanoa varmuudella, missä totuus loppuu ja väärää tietoa käynnistyy. Joten, kun ensi-iltaan toinen elokuva, monet ihmettelevät, onko jossain vaiheessa elokuvassa the Avengers on pukeutunut ns. "kvantteja sopii"? Esitetyt luvut Funko POP visuaalinen osoittavat, että jotain tällaista olisi tapahtua, jos nämä kevyt panssarointi ei ole mitään muuta se ei ole vielä selvää, sovelluksia..

ant-Man


Musta Leski


Nebula


Tony stark


tor, joka kutistuu ole käsissä vasara ja kirves, joka itsessään herättää useita kysymyksiä. Esimerkiksi,, kun se tapahtuu joitakin tapahtumia, joita varten se otti nämä puvut tulevaisuudessa tai menneisyydessä?


Mutta kaikkein utelias ilmestys koskee Hulk. Ja se ei ollut esitetty perävaunut. Toinen persoonallisuus tiedemies Bruce Baner myös puristettu high-tech-puku. Tarkoittaako tämä, että katsojat ovat edelleen osoittaneet, Professori Hulk, unelma monet fanit alkuperäisen sarjakuvan?Kapteeni Amerikka pysyi uskollisena hänen klassinen naamiaiset, kuitenkin, kuten Kapteeni marvel. Tarkoittaako tämä, että he eivät osallistu kampanjaan "valkoinen" Avengers?Hawkeye ronin ja hämmästyttävä kampauksen, joka vahvistaa läsnäoloa post-apokalyptinen maailma, hyviä kampaajia. No, tai ainakin hoitotuotteita.


Aiemmin pieni päivitys soturi


Ja lopuksi, tärkein sankari tilaisuudessa - Thanos. Huomionarvoista, että Mad Titan, jolle hänen vaikutuksille mukaan jotkut vastustajat, tällä kertaa ei olla rento taistella Avengers ilman päähineet. Thanos esitteli paitsi haarniskassa, mutta outo ase kädessään, muistuttava miekka, jossa on kaksi terää. Toivon, että se on myös jotain erittäin korkean teknologian, kuten yksinkertaisesti heiluttaen miekka Thanos ei selvästikään ole jumissa.


Pitää kaikki tämä loisto kauan ennen ensi-ilta elokuva "Avengers 4: Finaali" olet kotona, joten ostaa verkkokaupasta FunkoPOP, joka aina yrittää pitää elokuvan fanit ajan tasalla ja sävy turvautumatta yhteensä tyhjennys lompakot asiakkailleen. Jokainen kuva vie sinut sivulle, tämän merkin myymälä.

Myynti luvut avataan iltana 3. huhtikuuta. Aika ja luvut ei ole koskaan tarpeeksi!

sillä välin, jakaa mielipiteitä. Kävi ilmi, ovatko uudet luvut Funko POP joitakin ilmoitusta?

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin vinttikoira ontogony tiede ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.