katsomassa elokuvaa

Elokuvia 2019. Tulokset

Date: 2020-07-11 03:13

Yhteenvetona vuoden pelokkaasti muistaa hyvä ja sulkeminen ovi on huono, yleensä helppoa ja miellyttävää. Kuitenkin, elokuva 2019 jotain meni pieleen, ja syyttää yksi tai toinen projekti haluaisin enemmän kuin kehua. Onko se meidän suuria odotuksia - sen jälkeen, kun kaikki, vuonna 2019 tapahtui ja tuhoisat finaali suosituimmista sarjassa aikamme, ja pettynyt monet, loppuun Saaga Thanos ja vanha Avengers, ja vuoden ensimmäinen trilogia, Star Wars, Disney. Mutta, ei loukata ketään, teimme kunkin elokuvan palkinnon. Mikä niistä on analoginen "Golden Raspberry", ja että - "Oscar" - päättää itse. Ja anna jättää kukaan ei loukkaantunut.

alusta - listallamme on vain tunnettu maalauksia, jotka katselivat kaikki tai lähes kaikki elokuvan ystäville. Festivaalin elokuvia ja TV-ohjelmia (Kyllä, me mainita "Game of Thrones", mutta se on vain klikat) me jättää pois yhtälöstä. Muistakaamme, miten se kaikki alkoi?

se kaikki alkoi, tässä on yllätys, tammikuu ja uuden vuoden vapaapäivät. Kulttuuriministeriö on kaulitaan "T-34" (yhteistä - "tank ampumahiihto") otti laakereillaan kanssa Kozlovsky "ammuttu kaikkialla, aina poistettu" Alexander Petrov. Elokuva sai luistimet toukkia ja kirjekuori, jossa pyynnön kunniallinen kulttuuriministeri ei verrata onneton kotimaan kuvia ihmisistä Natsien kanssa.Menossa, kun "creed 2" saa käsine rocky Balboa paras urheilu draama vuoden, mutta se on vain koska muita elokuvia tämän tyylilaji tänä vuonna ei mennä ollenkaan. Joka tapauksessa, laaja julkaisu. Seuraavana ohjelmassa oli ensimmäisenä vuonna 2019, sarjakuva "Lasi" M. night Shyamalan, joka valloitti palkinnon nimi on M. night Shyamalan. Miten se näyttää ja mitä se koostuu, emme tiedä varmasti, että jossain täällä on piilossa toinen kierre.Päättyi tammikuussa useita maalauksia väittäen otsikko "huonoin elokuva elokuva historiassa". Näistä kaksi elokuvaa esitetään Komedia, joka, kuitenkin, haluan nauraa ja itkeä. Toinen on todettu draamaa, mutta hänen halu itkeä enää, mutta gouge ulos silmät, vahingossa nähdä muita elokuvia, Stephen knight, aina ilo. Mitä ovat nämä elokuvat kysyt? OK, mennään järjestyksessä. "Holmes ja Watson" juhlallisesti arvonimen pahin Komedia vuoden. Häpäisystä nimi suuri etsivä lisäämme täällä on ammuttu aseella lähietäisyydeltä, niin, että kukaan ei nostanut tämän ruumis tulevia osumia.


"Isoäiti easy virtue 2: Vanhusten Avengers" on huonoin Komedia tarkistus "kotimainen", ja myöhemmin jakamalla osaston kanssa meidän on potkia "korkea moraalisia arvoja" "Raittiina kuljettaja", ja ottaa pois päässä lennolle talo vanhusten nenäliina, johon on kaiverrettu "läsnäolo nimen sana "Avengers" ei automaattisesti tee elokuvasta hyvää." "Sea of kiusausta" triumph voittaa Billboard emblazoned kanssa kolme sanaa - "näe, anteeksi". Siinä menee Egyptin papyrus kaikkein perverssi skenaario (joka, varmasti, luojat vaikka ase hänen temppeli ei selitä), ja palkinnon pahin toimiva Duo näytöllä. Tai kolmio. Kysy kirjailijoita, he tietävät paremmin, mitä he ovat siellä geometrinen kuvio, suunniteltu. On, että kaikki? Ja ei, ei kaikki. Päättyi tammikuussa kotimaan parodia "Titanic" - "Tallenna Leningradin", joka on pala jäävuori perään ja häikäilemättä upposi lipputulot.loppua Kohti talven tilanne vaihtelevalla menestyksellä yrittänyt parantaa. Sponsorit sarjakuva "LEGO. Elokuva 2" sai lahja kurssin luentoja "väärin investointeja" varten nelinkertainen osuus sama. Kuvia julkaistiin ystävänpäivänä, saada dystopian noin kyborgi bolchevisme "Alitan: Battle angel" kiitollinen yleisö, vihdoin näki ainakin yksi kallis blockbuster kaksi kuukautta, kirjoittaa kuu valtava kirjaimet, "Kiitos!" a "Kaiutinpuhelin" vie Aliexpress IPhone päärynä sen sijaan Apple, koska päihittää alkuperäisen "Perfect strangers" epäonnistui. Ja jos tässä tapauksessa puhumme suunnitelma, sitten röyhkeästi mennyt rip-off band "Abigail" totesi, "järjestys tusinatuote ensimmäisen asteen" on huono tekosyy.

Myöhässä 14. helmikuuta, ja jostain syystä ei ole ajoitettu 8. Maaliskuuta "Emäntä" repiä suosionosoitukset koston naisten luovuttava ja mätä tomaatteja altistuvat miehiä. Kaikkein romanttinen kuukauden elokuva oli "illalliset". Marsipaani sydän menee Corcino ja Maximova. Ja kaikkein koskettava tapahtuma, joka voi sulaa jopa kaikkein kovasydäminen sielu, oli jakaus Hikotus ja hampaaton "How to train your dragon 3". Ja anna halu tavata jälleen heidän suosikki sankareita yleisön vahvasti, me katkerasti kysyä luojat pysyä niin korkealla huom.

Kanssa kevään jäljiltä on aika kinokontrol, että haluamme sen olevan ohi nopeasti. "Captain marvel" vie pois "Pimeyden Valtakunta" häpäistä otsikko "pahin elokuva Marvel Ahkera" ja saa kokoelma feministi antamat nimi-brie Larson, "Shazam" ohjaamme sivun Youtubessa, jossa vitsejä nuorille, "Hellboy" antaa Charter lippu helvettiin (yksi tapa). "X-men: the Dark Phoenix" lähettää kaikki uusimmat Fox yleisö "hyvästi!" jo pitkään asunut sarjakuvalehti franchising ja jättää jälkeensä tulinen tahti taivaalla, samanlainen allekirjoitus, joka on samaa mieltä Bob Iger, ja "spider-Man: Kaukana kotoa," yhtäkkiä ryöstää sama "Shazam!" otsikko hengellinen kinokomiksa.Jos muistat noin kaksi raskaan sarjan tänä vuonna - yksi lämpötila ja yksi vähän vähemmän, "Avengers 4: Finaali" ensinnäkin, saada jättiläinen trimelliate kolikon kanssa muotokuva Robert Downey Jr. (mihin lähettää toimitus kaksisataa miljoonaa, ilmoitamme erikseen), ja toiseksi, tähden Hollywoodin walk of Fame kunniaksi odotettavissa vuoden franchising viimeisten kahdeksan vuoden aikana (sitten tuli "Deathly Hallows"), ja kolmanneksi, ammottava musta aukko, joka innokkaita faneja heittää skenaario virhe "Lopullinen", koska tämä projekti ei ole torua, ja lopulta valtava voidaan hunajaa noin vain. Kuitenkin, tämä säiliö piilotimme muutama injektiopulloa syanidia varten "feministing ja cringeful paikalta vuonna 2019," vain feministit eivät sano. Juoda, naiset, juo ylös! Kaikille teille.No, myös "Jokeri" saa hyvin ansaittua palkinto paras näyttelijä 2019 Joaquin Phoenix, palkinto "Aivoriihi" jättää maahan eri teorioita, miljoona huudot vihainen fanit "Nikanon!" ja kaikkein odottamattomia yksi miljardia tänä vuonna, jopa miljardi "Aladdin" uskoa enemmän. Joka tapauksessa se on yhä Warner Liemi. Olen myös ujo, nyt laatijat artikkeli, jossa muutosta ei tehdä tämän elokuvan jatko-osa. Koskaan varten rahaa."Balkanin rajalla" vie takaisin otsikko paras venäläinen elokuva sodasta vuonna 2019, koska se on ainakin ei hävetä. Ja yhtäkkiä huomiotta yleisö "Dumbo" saa todellista siivet. Ei ole ottanut pois korvissa, ehkä tehdä jotain muuta. Disney, me lähetetään hälytys nappia siinä toivossa, että he tekevät oikeat johtopäätökset vika.

Vuonna 2019 oli nyt turvattu oikeus kutsua eri genren elokuvia perustuu teoksia Stephen king. Niitä oli kolme. "Pet Sematary" vie 0 huomiota ja punta halveksuntaa, koska "ei voi tehdä paremmin kuin alkuperäinen, joten älä vaivaudu", "Se 2" saa kikattavat Arthur Fleck, ammunta pennywisen kunniaksi päähän, ja paras tulee "Doctor Sleep", joka, valitettavasti, kukaan ei odottanut, mutta joka osoittautui uskomattoman lahjakas ja ilmakehän jatko-osa "Shining", jonka se ansaitsi. Ja jopa suvaitsevainen hahmot eivät voi pilata sitä. Joten kokoelma kirjoja, "Masters of Horror" menee Michael Flanagan.mitä muita kauhu vuoden, onnistumisprosentti niistä on paljon suurempi kuin prohodnyaki. Että "klaustrofobinen" tunnustettu palkinnon John Kramer rakennettu luovaa leikkiä. "Happy new day of the dead" toisen kerran onnistuneesti asemat yleisö aikasilmukkaan ja jatkuvasti kuolemassa hienostunut tavalla Jessica Roth voitti scream Queen. Tämä otsikko taistella ja Kaya Scodelario "the Trap", mutta hiipunut ulos "Puinen peli". Alexander Azha lähetämme lahjakortin merkintä optometrist, koska kaikki paitsi häntä, nähnyt täällä kuvannut uudella tavalla "Piraija". "Scary tarinoita pimeässä" on elinikäinen stigma kuin "Lasten kauhu tarinoita leireillä." "Täältä minä tulen" saa "Orbit" raikas tuulahdus vakiintunut genre, ja "Kirous Annabelle, 3" pitkiä keskusteluja kaikki edellä mainitut vie pois "Golden vaippa" runsaasti jännitystä.
"Me" voittaa pronssi, sakset leikata runko valkoinen (kirjaimellisesti), Lupita nyongo, tanssia, saa ilmoituksen onnistuneesti kulkee hakemus award kausi, Jordan Näki, sama menee ponnahduslauta seuraavan kerran luultavasti hyppäsi yli päätään. "Solstice" on saada video oppitunti alkuperäisen jakaus entisen. Ja "polttaa, polttaa selkeä" - todellinen painajainen, huono merkityksessä, udostaivalasj ansaitsi awards kategoriassa "Väärinkäsitys vuoden." Julkaistu kesäkuussa, "Lapset pelit" merkitty nukke Chucky ei haudattu remake. Sitten julkaistu "Netflix" "Lintu laatikko", yksinkertaisesti nimeltään hellästi "älä hengitä rauhallisessa paikassa ilmiö".

älä mene ympäri puolelta toiselle on harvinaista meidän aikanamme genre - perheen eläimiä. Täällä voimme muistaa suuri fani "mA-ja-ja-ja-scarlet siivu juustoa" Bella, ja MIAN kanssa hänen lion ja Lady Tramp, Simba, ja jopa naloy. Mutta olemme sitä mieltä, että platinum muotokuva onnellinen perhe, enemmän kuin mikään muu ansaitsi toisen "Koiran Elämää". Ei vain, että, joka ulos mehua "My family", ja normaali terve suvaitsevainen perhe. Kuten Bucky kanssa Rogers.

se on Syytä muistaa myös siitä, että "Billion", että billion ei ole ansainnut, jopa huolimatta siitä, että hänen armonsa, venäjän yleisö näki sodan päättymisen kanssa Thanos viikon myöhemmin kuin muualla maailmassa. Se palvelee häntä oikein.
9. toukokuuta, lähti koko joukko elokuvia suuren Isänmaallisen sodan eriasteisia ticky-tahmea, joista meidän tulee huomata, on että "Sota, Anna", Maaliskuu Kozlova, josta se saa otsikko paras venäläinen näyttelijä ja henkilökohtainen aikakone, koska elokuva oli kolme vuotta sitten. Ja huolimatta siitä, että tyttö on vasta 6 vuotta vanha tuolloin kuvaamisen.

Seuraavaksi alkoi täysimittainen kesäkauden ton jatko-osia, joista kaikki eivät pitäneet.

"John Wick 3", huolimatta siitä, että näyttää liian fantastinen, vielä saa otsikko "fighter of the year" ja kaksi pillereitä Keanu Reeves. Punainen - ei vanheta, sininen - edelleen ilahduttaa faneja hänen muodossa. "Pokemon. Etsivä Pikachu" saa Teddy-karhu Mimino hahmo, ja tämä siitä huolimatta, että hän puhuu äänellä Reynolds. Mutta "Godzilla 2: king of monsters", valitettavasti, on nimetty pettymys vuoden, koska se ei ole osoittanut, ja 20 prosenttia siitä, mitä haluaisin nähdä fanit antiikin lisko. Vuonna lisäke sankaritar Faith Farmiga ja Millie Bobby brown Darwin-Palkinnon tyhmimpiä asioita. "Secret life of Pets 2" ei saada mitään, koska palkintoja annetaan elokuvia, ei joukko luonnoksia.Se on aika puhua siitä peli Disney. "Aladdin" saa "Hilloa gramophone" laulun 2019 Sanaton (aka "Rohkea"), "lion King" platinum sakset muutos eläimiä 18 0 kuin Angelina Jolie saa muisto-patsas "comeback of the year", saati "Maleficent 2: mistress of the dark" ei ole mitään erityistä ja ei näy.

"Men in black 4: kansainvälisen" ehdottomasti ansaittu saamaan ehdokkuuden "useimmat tarpeeton jatko-osa" (vaikka, ilmeisesti, on kolmas "paeta Suunnitelma") ja aseta sama hyödytön sotilaat Parkinson, ja julkaistiin samaan aikaan "toy Story 4" on taas ylittänyt itsesi, tulossa yksi parhaista sarjakuvia vuonna 2019. Anna Besson vie kulkee "Räjähtävä blondi" viestikapulan "seksikäs vakooja," vaikka joka vuosi ne ovat vähemmän seksuaalinen ja vähemmän spionidae. Ensimmäinen spin-off fast and the Furious "fast and the furious: Hobbs ja Näyttää" yksi, kaksi kalju aivohalvauksia (ja Viini), saa nauhan, jossa on kuusi tuntia video tutorials uuden-Seelannin tanssia.Ja elokuussa tuli kaksi paras elokuva tänä vuonna. Alla "ei kaikille", määritä "book Club ja piirakoita perunan kuoria," ja toinen kohta "kaikki" tarkoittaa "Once upon a time in Hollywood". Tämä on yksi niistä elokuvista, joka palkitsee ei en halua, mutta haluan todellinen "Oscar" ja muita "Maapalloja".

Ja tässä se on jo syksy, ja ei ole paljon muita yhdysvaltalaisia elokuvia. "Rambo 5: Last blood" saa graffiti "ja Oldskool taksit", ja "Mystery of the seal of the dragon" virallisesti tunnustettu kaikkein typerä tapa viettää viisikymmentä (!!!) miljoonaa dollaria cameo kanssa Schwartz ja Jackie. Ja myös vain pahin venäjä-hanke. Elämme hämmästyttävä maa. Vain meillä on kallein ja pelottava elokuva on sama elokuva. Sama palkka, mutta eri määrä (138 miljoonaa) on lähdössä "Kaksoset", vain tässä se on sovellettu vielä kuva, "minä hölmö Paavi". No, "tähdet" saa jar energiaa, koska vain tällainen doping, se on mahdollista katsoa loppuun asti.Palkinnon nimeltä Hachiko saada muutama jäljellä fanit, ZANESSA rahaa julkaistiin kymmenen vuotta sen jälkeen, kun alkuperäinen "Zombieland 2", mutta vaikka Fleischer onnistui nopeammin Cameron. Toinen onnistunut tuotannon seuraava kaistale, jolla on iso tulevaisuus muodossa suunnitellun trilogia - "Terminator: Tumma kohtalo", jossa lähetämme atomipommi kanssa namaskaram maali "tästä Et kulje!", joten ei muuta häpeällistä Albibeno. Vakavasti, lopeta kiduttamista Terminator, ja yhdessä Ulkomaiset Saalistajat.feministyczne elokuva vuoden tunnustettu "Charlien Enkelit", vaikka vahvoja kilpailijoita, kuten "Piintynyt huijareita". Mutta nämä feministit ainakin hyvältä - niin hajuvettä ja pernarutto jokainen, mukaan lukien Johtaja. "Ford vs Ferrari" on paras elämäkerrallinen elokuva, mutta "Ford" ja "Ferrari" meillä ei antaa heille - ei talousarvio. "Outpost" saa otsikko lupaavin kotimainen elokuva, ja se, että nämä lupaukset eivät ole täyttyneet - se on meidän ongelma. "Frozen 2" on kaikkein kaunein ja musikaali sarjakuva vuoden pisteytys paikka meidän älypuhelimet alla "Näytä Itsesi" ja "Osaksi Uknown".

joulukuussa, yleisö todistamassa toinen Jumanji, mikään ei ole muuttunut verrattuna alkuperäiseen. Ei mitään, paitsi nimi ja hevosia. Joten oletamme, että se viittaa vuonna 2017, jäi ilman palkintoja.

No kärsimystä "Episode 9" et saa mitään Skywalker otsikko, koska he eivät ole siellä.

Ja nyt muutaman sanan siitä, mitä olemme kaivanneet, mutta en voi ei mainita. Toinen "Vihainen lintu" saapuu ämpäri vihreä hyytelö, joka näyttää sika on räkä. Kyllä, meillä on myös ei odottanut sarjakuva kääntyy watchable, koska lavalla perävaunujen ja kaikki näytti erittäin huono.

"Falling angel", "Lumi" ja "Blue abyss 2" saada suuntaan Groundhog Day. Koska tallentamatta Presidentti ja maailman (tässä järjestyksessä) Butler, etsien kostoa perheenjäsen Nisson ja hait rakastavat syödä ihmisiä.

"Loisia" paras elokuva eivät kuulu Euroopan tai yhdysvaltojen markkinoille.

"Meillä on aina asunut linnassa", vaikka silmät ja jotkut hurmaa Alexandra Daddario, saat "epätyydyttävä" huono mukauttaminen hyvä kirja.

"Dora ja Kadonnut Kaupunki" lähtee puhuva kello, joka voi olla määritetty ja joka huutaa kauhea ääni, "olen KARTALLA!!!"

Meidän "Tonttu" me häpeämättömästi palasi se ei ole toteuttaa potentiaaliaan, ja toistaa, se Alexander Petrov... mutta ei, se tuntui. "Teksti" antaa pullon vodkaa, koska ilman sitä tätä elokuvaa on vaikea katsoa. Epäsäännöllinen nimitys "kaikkein pelottava traileri vuoden" helposti voittaa "Kissat." Toivotamme sinulle ei nähdä nämä kisut lemmikkieläinten tallentaa.

2019, Mutta on jo takana, ja me kiire Uuteen vuoteen, jossa meidän täytyy odottaa vielä kasa kinokamera, tällä kertaa naispuolinen, viime exit Craig Agentti 007 "Ei ole aikaa kuolla", elokuva mukauttaminen "Artemis fowl" ja "Dune", ehkä kauan odotettu clash of Godzilla ja Kong, ja mikä tärkeintä - traileri elokuvan "Avatar 2". Ja uskomme, että uusi vuosi tulee olemaan parempi kuin koskaan, ja se ei tuo meille niin paljon turhautumista kuin tämä yksi. Sen jälkeen, kun kaikki, huomenna on parempi.

hyvää Uutta vuotta! Uusi elokuva!

Tekijät: cattie-brie, MiB.

2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Koska se oli tarpeen lopettaa "Game of thrones" | Julkisuus: Katsaus oscar-palkinnon elokuva "kaksoiselämää" | Paras elokuvia toinen puoli. lokakuuta 2018 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-07 - 11. marraskuuta 2019 | "Golden globe-2020". Ensimmäinen outous | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1 | Paras video pelejä tammi-helmikuussa 2019 | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | Batman Syksyllä

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys opetukset ja tekninen instituutti, perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.