katsomassa elokuvaa

Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 3

Date: 2020-07-11 03:33

Jos edellisen kaksi artikkelia (Osa 1. Osa 2) maalauksia, sana "menestys" on todennäköisesti synonyymi, sitten seuraava luokka tuo monia yllätyksiä, hyviä tai huonoja - on pian tiedossa. Niin, "musta hevonen" 2019

1. "Dumbo". Julkaisupäivä USA: ssa: 29. Maaliskuuta.


Disney-Studion käsissä Tim Burton ovat valmiita välittää yleisölle muuntaa animoitu elokuva tarina pikku elefantti, jolla on suuret korvat ja jättiläinen sydän 1941 julkaisu, Dumbo. Päätti osallistua projektiin Eva green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin, ja toiset. Tulevan kevään tauko pitäisi auttaa elokuva toimi hyvin lipputulot. Jotkut voivat olla hämmentynyt siitä, että osumien promo videoita Youtubessa, tämä nauha on noin par "Risto reipas", lopullinen käteinen maksuja joka saavutti lähes 200 miljoonaa euroa.Todistaa, onko Dumbo hän voi lentää ei vain alla iso alkuun, mutta vuokra, me pian selville. Ennuste: 460 000 000 maksut maailmanlaajuisesti, mukaan lukien USA: 200 miljoonaa, Venäjä - 850 miljoonaa ruplaa.

2. "Shazam". Julkaisupäivä USA: 05 huhtikuuta.
Seitsemäs elokuva expanded universe DC ja ensimmäinen, joka on yleisön supersankari Shazam. Pienin tehtävä elokuva David F. Sandberg saavat maksuja, "justice League", 658 miljoonaa euroa (niistä lähti tänään kuusi elokuvaa tämä on huonoin tulos). Saavuttaa korkeudet menestynein elokuva DC - Vesimies - että "Shazam!" ei onnistu useista syistä: ei ole lomia, on välissä kaksi kinokomedii KVM -, puku painaa, ja niin edelleen. Paljon riippuu siitä, miten teippi kestää kritiikkiä, ja miksi, ja yleisö. Mutta vähintään yhtä paljon kuin 3 viikkoa vapaata vuokra-supersankari-on, joka auttaa elokuva missään olosuhteissa. Ei tiedetä, mitä: pelastua vika tai ottaa niin paljon kuin mahdollista? Siellä on mahdollisuus toivoa toisen vaihtoehdon, joka perustuu useita näkemyksiä ensimmäisen traileri Youtubessa, joka myös otettiin lämpimästi vastaan yleisö. Viittaukset Batman ja Teräsmies ja vitsejä "Peli prestolov" kiinni. Ennuste: 640 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien USA - 220 miljoonaa, Venäjä - 1,1 miljardia ruplaa.

3. "Pokemon. Etsivä Pikachu". Julkaisupäivä USA: ssa: 10. toukokuuta.
koko-pituus elokuva perustuu maailmankaikkeuden Pokemon , joka perustuu peli "Etsivä Pikachu", Ryan "Deadpool" Reynolds on johtava rooli, tai pikemminkin pääosassa ääni Pikachu. Warner Bros. ei uskalla laittaa elokuvan jälkeen vain kaksi viikkoa alkamisen jälkeen neljännen "Avengers". Ratkaisu on hyvin outoa, koska toukokuussa on jo tungosta kovaa ensi-iltaa. Ehkä julkaisua olisi lykätty rauhallinen. lokakuuta. Mutta Studio oli järkkymätön. Yli 100 miljoonaa katsojaa per päivä ensimmäinen traileri voi herättää ajatus, että ehkä hän oli oikeassa, vapauttaa elokuva keskellä kesäkauden. "Aakkoset" ja minimisethe ovat myös läsnä. Ennuste: 580 000 000 maailmanlaajuinen palkkiot, jotka yhdysvallat on 200 miljoonaa, Venäjä - 780 miljoonaa ruplaa.

4. "Aladdin." Julkaisupäivä USA: ssa: 24. toukokuuta.
Alkuperäinen sarjakuva noin varas, joka löysi taika lamppu täyttämään kolme toivomusta Henki alla, kerätään 504 miljoonaa, tulossa nopeimmin julkaisu 1992. Cranking toisen kerran saman vuonna 2019 Aladdin ja hänen yrityksensä on epätodennäköistä, sillä kaksi miljardia, että elokuva ei edes manata Henki. Ohjannut guy Ritchie, viimeisimmät kaksi elokuvaa "Miekka kuningas Arthurin" ja "Agents A. N. To.L." - epäonnistui lipputulot. Mukaan portaalin Nights "Aladdin" on yksi odotetuimmista elokuvista. Piques kiinnostusta ja julkaissut teaser. Kuitenkin, ensimmäinen laukausta nauha on aiheuttanut epäselvä reaktio yleisö, erityisesti ulkonäkö Genie suorituskykyä will Smith. Tilanne on törkeä ja vakava kilpailu lipputulot. Ennuste: 780 000 000 maailmanlaajuinen palkkiot, jotka yhdysvallat on 250 miljoonaa euroa, Venäjällä - 930 miljoonaa ruplaa.

5. "X-Men: The Dark Phoenix". Julkaisupäivä USA: kesäkuu 07.
Näyttää siltä, että sarja noin mutanttien kanssa supervoimia, yrittää elää rauhanomaisesti tavalliset ihmiset, saavutti huippunsa vuonna 2014, kun "Days of future past" kokoontuivat maailman, 748 miljoonaa euroa ("Deadpool" ei lasketa). Edeltäjä "Dark Phoenix" tapahtumien aikajärjestystä edessä Maailmanloppu oli siistiä, sai kriitikot ja sai vain 544 miljoonaa euroa, vuonna puolustus, josta voimme sanoa yhteisen aloittaa "Alice in Wonderland". Kuitenkin, se floppasi lipputulot, ja enemmän todisteita siitä, puolustus ja ei. Paljon kovempi tällä kertaa on kilpailijoita. Mutta toivottavasti kaikki aiemmat virheet Studio huomioon, ja odotamme arvoinen jatko-osa "X-Men", jonka me ansaitsemme. Ennuste: 565 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien YHDYSVALLOISSA - 170 miljoonaa, Venäjä - 790 miljoonaa ruplaa.

6. "Men in black 4: international". Julkaisupäivä USA: ssa: 14. kesäkuuta.
Spin-off-sarja "Men in black" siitä, Virasto, kamppailee ulkomaalainen rikollisuus, ja joku voi jopa tuntua, että on kolmas "Thor", lyhyt tukka Chris Hemsworth ja Tessa Thompson vuonna päärooleissa. Jokainen elokuva trilogia oli onnistunut lipputulot: ensimmäinen sarja oli kerännyt vuonna 1997 589 miljoonaa euroa, toisena vuonna 2002 442 miljoonaa euroa, kolmantena vuonna 2012 oli menestynein, joilla kerätään 624 miljoonaa euroa. Uusi traileri myy elokuvan kevyt ja viihdyttävä elokuva, joka imeytyy kaikki parhaat aiemmista osista. Vain, että paras osa oli esitetty vain muodossa kuva alussa video, mutta mitään kauheaa. No, joka tapauksessa, me odottavat luonnos, toivoen parasta, mutta jos elokuva ei ota katsoja, avosylin odottaa ehdokkuuden "Ruosteessa Donitsi" ja "huonoin jatko-osa, esiosa tai remake". Ennuste: 000 460 000 maailmanlaajuisesti palkkiot, jotka yhdysvallat on 140 miljoonaa, Venäjä - 890 miljoonaa ruplaa.

7. "Once in Hollywood". Julkaisupäivä USA: ssa: 26. heinäkuuta.
uuden elokuvan Oscar-palkittu Ohjaaja Quentin Tarantino brad pitt, Margot Robbie (soitti Sharon Tate) ja Leonardo DiCaprio, jotka saatuaan himoitun Oscar päätti pitää matalaa profiilia pari vuotta. Neljä näistä nimet ovat jo tarpeeksi, lisää tämä elokuva luettelo pakollisista katselu, hyvin, tai ainakin odotettavissa. Tietoja nauhalle, kunnes vähän: ei ole traileri, tuntematon genre ja luokitus, joten arvioinnissa tulee olla hyvin varovainen. Ennuste: 380 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien yhdysvalloissa - 160 miljoonaa, Venäjä - 650 miljoonaa ruplaa.

8. "Jokeri". Julkaisupäivä USA: lokakuu 04.
Solo-elokuvan tärkein vihollinen Batman, mukana expanded universe DS, ja eivät ole osa sitä, mukaan Johtaja Todd Phillips. Tällä kertaa rooli Jokeri vie Joaquin Phoenix. - Asunnot tällä hetkellä kinokomiksa ole kilpailijoita. Huolimatta siitä, että ensi-iltaan on vielä paljon aikaa, jotkut katsojat ovat jo kutsuneet tätä elokuva yksi odotetuimmista tänä vuonna. Ennuste: 600 000 000 maailmanlaajuinen palkkiot, jotka yhdysvallat on 210 miljoonaa, Venäjä - 800 miljoonaa ruplaa.

9. "Tervetuloa Zombilend 2". Julkaisupäivä USA: ssa: 11. lokakuuta.


yli kymmenen vuotta sitten ensimmäinen osa tuotti hieman yli 100 miljoonaa, enemmän kuin takaisin saamiseen sen talousarvioon. Mene takaisin työn Ohjaaja ja neljä päähenkilöt, pelataan woody Harrelson, Emma stone, Abigail Breslin, Jesse Eisenberg, taas kuvaavat ryhmä eloonjääneitä jälkeen zombie hyökkäystä. Siitä lähtien, kaikki viisi tuli kuuluisa ja tunnistettavissa. Lupaan palata elokuva ja bill Murray. Ennuste: global 240 000 000 maksut niistä MEILLE - 110 miljoonaa, Venäjä - 370 miljoonaa ruplaa.

10. "Charlien Enkelit". Julkaisupäivä USA: marraskuu 01.


Remake nauha 2000, noin ystävät-aineet ja julkaisi kolme vuotta myöhemmin edelleen. Sopivat tällainen seikkailu Naomi Scott, Elizabeth banks, Kristen Stewart, Sam Claflin, Patrick Stewart, Dimon Khonsu, Ella Balinska. Ohjaaja on Elizabeth banks. Ennuste: 250 000 000 maailmanlaajuinen palkkiot, jotka yhdysvalloissa on 100 000 000, Venäjä - 300 miljoonaa ruplaa.

11. "Terminator 3". Julkaisupäivä USA: ssa: 1. marraskuuta.


Mahdollista trikvel maalauksia "Terminator" ja "Terminator 2: tuomion päivä" ja kuudes elokuva franchising noin tekoäly Skynet yrittää valloittaa maailman luonut James Cameronin vuonna 1984. Arnold Schwarzenegger (Terminator) ja Linda Hamilton (Sarah Connor) tulee takaisin! Ennuste: 530 000 000 maksut maailmanlaajuisesti, mukaan lukien YHDYSVALLAT - 180 miljoonaa euroa, Venäjällä - 1,2 miljardia ruplaa.

Menestys seuraaviin ryhmiin voi aiheuttaa paljon epäilyksiä. Niin, "vika":

1. "Born to be king". Julkaisupäivä USA: 25. tammikuuta.
Uusi tulkinta tarina kuningas Arthurin miekka Excalibur, vain Arthur ja moderni ehtoja, mutta poika Andy Serkis nimiroolin. Ensi-ilta pian, epäonnistua lähellä. Tallenna tämä kuva voi olla vain pieni talousarvio. Ennuste: 140 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, noin 45 miljoonaa, Venäjä - 200 miljoonaa ruplaa.

2. "Alitan: Battle angel". Julkaisupäivä USA: ssa: 14. helmikuuta.
pitkä projekti, Johtaja, joka oli Robert Rodriguez, ja tuotti James Cameron. Elokuva kertoo siitä, miten tulevaisuudessa, Christoph waltz toteaa edelleen, että tyttö-kyborgi, kuten kävi ilmi pian, taistelu, vahva ja itsenäinen, valtava silmät, vaikka se suuresti yllättynyt tuleva vika. Tämä malli on toistuvasti siirretty, joka selvästi ei mene hänen hyväkseen. Ennuste: 220 000 000 maksut maailmanlaajuisesti, mukaan lukien YHDYSVALLAT 50 miljoonaa, Venäjä - 420 miljoonaa ruplaa.

3. "Hellboy". Julkaisupäivä USA: ssa: 12. huhtikuuta.
Toinen yritys siirtää valkokankaalle sarjakuva sarja noin demoni helvetistä nimeltä Hellboy (David harbour), vastustaja, joka on Verinen Queen Nimue (Milla Jovovich). Kahden edellisen sarjan vuokraus ei hyvä, tuo luojat vain 100 ja 160 miljoonaa euroa, mikä puuttui molemmissa tapauksissa jopa maksaa. Ennuste: 180 000 000 maailmanlaajuinen maksuja niistä yhdysvalloissa - 60 miljoonaa Venäjällä - 560 miljoonaa ruplaa.

4. "Uusia mutantteja". Julkaisupäivä USA: 02. elokuuta.
Aluksi lupaavalta ja leikkii lajityyppien elokuvia X-Men on kehittynyt lukuisia kuvata uudelleen ja lykkäysten ensi päänsärky Fox. Uusi ajankohta kinokomiksa on lähes ole kilpailua, mutta on yleisö, se on toinen kysymys. Luultavasti negatiivinen aura ympäröivä kalvo voi pelästyttää monet katsojat. Mutta kun ensimmäinen traileri elokuva oli noin 40 miljoonaa näkemyksiä YuoTube. Ennuste: 280 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien yhdysvalloissa - 85 miljoonaa Venäjällä - 340 miljoonaa ruplaa.

5. "Artemis Fowl". Julkaisupäivä USA: elokuu 09.


Disney Studio Mukauttaminen romaani Jon Colfer noin nuoria rikoksen perhe Artemis fowl. Ottaen huomioon, että tämä ei ole elokuva CME, sarjakuva Studio tai Pixar, vallata klassinen tarina ja elokuva hallitsija "Star wars" (jälkimmäinen myös ei herätä luottamusta), käteisellä, kohtalo tämä projekti on saada ahdistunut. Lähin analoginen näyttää siltä, että viime vuoden mukauttaminen "Break time" epäonnistui lipputulot. Voit muistaa noin "Noidan Oppipoika", "John Carter", "Pähkinänsärkijä ja neljä kingdoms", "Alice in Wonderland" ja niin edelleen. Ennuste: 210 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien yhdysvalloissa - 90 miljoonaa, Venäjä - 380 miljoonaa ruplaa.

sinun Pitäisi kiinnittää huomiota seuraavaan projektiin, josta tiedetään liian vähän. Niitä on vaikea ennustaa, joten se ei näytä kuin "merkki", mutta ehkä he voivat yllättää meidät:

1. "Minecraft". julkaisupäivä USA: ssa: 24. toukokuuta. Sarjakuva perustuu suosittu tietokone peli.

2. "Dora Explorer". julkaisupäivä USA: ssa: 2 Aug. Elokuva perustuu suosittuun koulutus animaatiosarja noin tyttö, tutkia maailmaa ja razgadyvaniya eri arvoituksia, jossa nuori yleisö.

3. "Inhottavaa." julkaisupäivä USA: ssa: 27. syyskuuta. Uusi sarjakuva elokuva Studio DreamWorks noin kadonneet Everestille oli olento löytää ryhmä kiipeilijöitä.

4. "Twin". julkaisupäivä USA: lokakuu 04. Fantastinen toiminta elokuva, ang Lee ja will Smith on johtava rooli, kertoo ammattitappaja, jotka kerran edessään nuori kloonata itsensä.

5. "Tikli". julkaisupäivä USA: ssa: 11. lokakuuta. Perustuu romaaniin Donna Tartt noin menetetty lapsi on äidin aikana terrori-iskun Museossa ja sai kuoleva mies on varastettu maalaus "Tikli", joka voi olla hänen kirous ja pelastus.

6. "Sonic-elokuva". julkaisupäivä USA: ssa: 8. marraskuuta. Perustuu Sega videopeli-sarjan, elokuvan noin sininen Siili Sonic ja hänen ystävänsä, pelastaa maailma paha Dr. Eggman.

7. "Margie Claus". julkaisupäivä USA: ssa: 15. marraskuuta. Elokuvan pelastaa Joulun Yung Mccarthyn rooli Margie Klaus, jonka aviomies katoaa aattona loma.

8. "Kingsman 3". julkaisupäivä USA: ssa: 15. marraskuuta. Taustalla elokuvan "Kingsman" Brittiläistä salaista agenttia. Ja muut...

Tulos: lopussa vuoden, emme välttämättä tapaa, ja meidän tulee tehdä yksityiskohtainen analyysi kaikista edellä. On mahdollista, että joitakin hankkeita ei yksinkertaisesti ole jäänyt tekijän yhteydessä asteikolla esitys artikkelin. Se on myös tärkeää muistaa, että liikkeeseen lasketut ennusteet eivät ole dogmi, ja kuka tahansa voi jättää mielipiteensä tästä asiasta kommentteja tai kirjoittaa omia ennusteita asiaa lanka foorumi-sivusto.

Traileri "Vesimies". Mitä tuo oli?! | Hollywood kollegansa venäjän tähdet. Osa 2 | Taistelu streaming palvelut. Ota vankeja! | Paras video pelit. Maaliskuuta 2019 | Paras elokuvia maniacs | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 1) | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla elokuussa 2019 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 2 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | Parhaat ulkomaiset sota-elokuvat

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä kehitys opetukset ja tekninen , perus delegointi suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.