katsomassa elokuvaa

Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 2

Date: 2020-07-11 03:32

jatkamme tutustua lukijoillemme kanssa lupaavimmista elokuva hankkeita 2019, lipputulot menestys, joka on lähes epäilemättä. Ensimmäinen osa löytyy tästä linkistä.

leijona Kuningas. Alkamispäivä vuokra USA: heinäkuu 19,

Toisen reimagining Disney Studio sen alkuperäinen sarjakuva, joka kertoo pentu, Simba, pakko vaeltaa kaupunkiin etsimään itselleen sen jälkeen, kun hänen isänsä kuoleman. Remake luotettu Jon Favreau onnistuneesti pereslavskogo vuonna 2016, "jungle Book", joka on tuottanut 967 miljoonaa euroa. Nähdä valoa 25 vuotta sitten, "lion King" on ansainnut laajaa suosiota kansalaisten keskuudessa, ja uudelleen vapauttaa hänen office on saavuttanut 968 miljoonaa euroa. Ensimmäinen teaser elokuva oli katsoa ulos elokuva Walt Disney (224 miljoonaa katsojaa), joka itsessään sopeutuu optimistinen mieliala. Vapauttamaan uuden "lion King" kaikkein onnistunut remake pidettiin toinen elokuva Studio - "kaunotar ja hirviö" (1,265 miljardia euroa).Luultavasti tämä saavutus on parantunut ja jopa varastossa. Mikä tärkeintä, älä unohda varastoida nenäliinat ja pre-register psykologi vastaanotto, kuten odottamaton käänne rock toimii sataprosenttisesti.

Ennuste: 1 750 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien USA - 690 miljoonaa euroa, Venäjällä - 2,2 miljardia ruplaa.

"Se on: Osa 2". Julkaisupäivä USA: 06 syyskuuta,

Ensimmäisen osan elokuva mukauttaminen romaanin Stephen king, tarina ryhmä misfits, joka alkaa toteuttaa omia pelkoja, yleensä muodossa paha pelle, ansainnut näytöt planeetalla odottamattoman 700 miljoonaa euroa. Voittoja tarpeeksi voidakseen soittaa vain kaksi Hollywood-tähdet Jessica Chastain ja James McAvoy. Lapsi näyttelijät palaavat rooleihinsa, kuten runsaasti julkkiksia, mutta täytyy tyytyä siihen, mitä annettiin. Laakereillaan korkein bruttoutusmenettelyksi kauhu elokuvan jatko on epätodennäköistä saada. Tärkein tavoite ei ole paljon pesuallas maksuja verrattuna edellisen sarjan. Toinen "Kirous" on menettänyt 25% alkuperäisestä maksuja YHDYSVALLOISSA ja 15 prosenttia Venäjällä, mutta Yleiset velvollisuudet onnistui jopa hieman ylittää se.

Ennuste: 680 000 000 maailmanlaajuinen palkkiot, josta 280 miljoonaa yhdysvalloissa, Venäjällä - 1,1 miljardia ruplaa.

"jäädytetty 2". Julkaisupäivä USA: ssa: 22. marraskuuta


tarina sisaret Anna ja Elsa tulee tasan 6 vuotta siitä, kun osui ensimmäinen osa, joka tuli korkein bruttoutusmenettelyksi animaatioelokuva kaiken aikaa ja pitää tämä päivä, tämä tila. Palkkiot olivat yhteensä $1,276 miljardia euroa, joten epäilemättä vapauttaa sarjakuva ei pysynyt vain selvittää, milloin se tapahtuu. Ja jos ensimmäinen animoitu elokuva tuli ulos vahva kilpailun muodossa "catching fire", nyt viholliset ovat paljon heikompi. Viimeinen suuri Studio sarjakuva pidetään pitkään, ja seuraava julkaistaan vasta Uuden vuoden jälkeen. Juoni vielä tiedä mitään. Ei vielä, ja kaikki mainosmateriaali. Mutta varmasti ovat valmis n-th aikaa nauttia tärkein laulu sarja "Let it go", erilaisia muunnelmia ja kymmeniä muita lauluja ja hauska toimia yhtä hauska lumiukko Olaf. Joulun tunnelma lupaa olla pakattu katseluun.

Ennuste: 1 100 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien USA - 420 miljoonaa euroa, Venäjällä - 1,2 miljardia ruplaa.

"Jumanji 2". Julkaisupäivä USA: ssa: 13. joulukuuta


jatkoa suurin "musta hevonen" päättyy 2017, noin neljä opiskelijaa vahingossa loukkuun videopeli, jossa rahaa on ennustettu epäonnistumisia "hapnuli" maailman 962 miljoonaa euroa, pyyhkimällä hänen nenä kaikki epäilijät. Toinen sarja, tällä kertaa päätti mennä sen jälkeen, kun Star wars ja ennen niitä. Miten hyvin tämän päätöksen, se on vaikea sanoa. Jos uusi elokuva on sama kirkas ja kevyt, menestys on taattu. Mutta ei se tee miljardia? Epätodennäköistä, mutta kuka tietää, ehkä Kiina antaa elokuvan $200 miljoonaa euroa. Dwayne "Jumanji" Johnson palaa hänen rooli yhdessä Karen Gillan, Kevin HART ja Jack black.

Ennuste: 950 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, jotkut 330 miljoonaa, Venäjä - 1,5 miljardia ruplaa.

"Star wars: Episode 9". Julkaisupäivä USA: ssa: 20. joulukuuta


Uusia elokuvia maailmankaikkeuden "Star wars" polar jump kartalla lipputulot, ei löytää vakautta. Seitsemäs episodi on tuonut elokuvateatterit yli 2 miljardia dollaria, sitten tuli spin-off, joka kertoo tapahtumien välillä kolmannen ja neljännen elokuvia, on kertynyt hieman yli 1 miljardia dollaria. Sitten tuli kahdeksas episodi "Viimeinen Jedi", joka sai ristiriitaisen yleisö, innostus kriitikot ja keskinkertainen verrattuna seitsemäs episodi, mutta silti suuri $1,33 miljardia euroa. Saavutti huippunsa franchising - (miinusmerkki) julkaisu toukokuussa 2018 jälkeen spin-off - "Han Solo: Star wars. Historia", ja samalla julkaisuajankohta oli vanha, syntyperäinen kuusi jaksoa (kuvattu ennen kuin tämä nauha tuli ulos joulukuussa). Elokuva epäonnistui yrityksessään lipputulot, ansaita vain 393 miljoonaa euroa, pakottaa yhdeksäs sarja varovasti paeta tätä päivämäärää, kohtalo, jonka vuokra on vähän pelottavaa. Kyllä, se on syytä budjetti, mutta kerää yli miljardi, mutta verrattuna tiettyjä "Herääminen voima" hihna, se näyttää pestään pois.

Jos tulee maksuja uuden sarjan oli henkisen haasteen noudattaminen, saimme tämän: 2 miljardia miljardia 300 miljoonaa - miljardi euroa 300 milj. = jotain välillä 600 ja 700 miljoonaa. Jos mainonta elokuva keskittyy painopiste lopullinen tarina alkanut seitsemäs episodi, yleisö menee, muuten voi nähdä jopa maksuja kahdeksas episodi.

Ennuste: 1 450 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, alhaalta yhdysvalloissa - 690 miljoonaa euroa, ja Venäjä, miljardia ruplaa.

Plus useita maalauksia, jotka eivät välttämättä ole uima-dollareissa, mutta helposti siirtää budjetti:

"Happy new day of the dead". Julkaisupäivä USA: helmikuu 14,Jatkoa tarina opiskelija trish, pakko uudestaan ja uudestaan kokea hänen kuolemaansa. Ensinnäkin, elokuva on kerännyt erinomainen elokuva, kauhu tyylilaji 126 miljoonaa euroa, joten päähenkilö on kuoltava uudelleen eri tavoin, ja samalla ymmärtää, mitä luonto tällä kertaa silmukka. Nyt on Ystävänpäivä.

Ennuste: 150 000 000 maksut maailmanlaajuisesti, mukaan lukien US - $60 000 000, Venäjä - 230 miljoonaa ruplaa.

"John Wick 3". Julkaisupäivä USA: ssa: 17. toukokuuta
Ammatillinen salamurhaaja, joka yritti ikuisesti eläkkeelle, on nyt pakko kohdata maailma. Edellinen sarja on ollut erittäin onnistunut lipputulot, kerätä 89 dollaria ja $172 miljoonaa euroa, sen odotetaan kasvavan kolmannen kerran.

Ennuste: 230 000 000 maailmanlaajuinen maksuja niistä MEILLE - 110 miljoonaa, Venäjä - $ 470 miljoonaa ruplaa.

"Angry Birds movie 2". Julkaisupäivä USA: elokuu 16


Toisen osan elokuva mukauttaminen peli ei ole angry birds, pakko säästää niiden jälkeläisiä murhaava vihreä sikoja. Ensimmäinen sarjakuva pari kertaa takaisin käyttänyt $73 miljoonaa tuotantoa, jolloin luojat $352 miljoonaa euroa.

Ennuste: 360 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien USA - 100 miljoonaa, Venäjä - 860 miljoonaa ruplaa.

Jatkuu...

2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa | Sarja. Uusi Dec 2018 | Hollywood-tähti vs. Donald trump. Dawn of justice | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 2) | Paras elokuvia epidemia | Paras video pelit. syyskuuta 2018 | Että Funko POP Luvut avain salaisuuksia elokuvan "Avengers 4: Lopullinen" | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 2) | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Sarja. Uusi Mma-2018. Osa II

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogony tiede ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.