katsomassa elokuvaa

Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1

Date: 2020-07-11 03:31

2019 ei ole vain sian vuosi, mutta vuosi, runsaasti korkean profiilin ensi-iltaa. Siksi yleisö on jälleen onnellinen tai sylkeminen poistumisen jälkeen elokuva, kriitikot kirjoitti innokkaasti uusia arvosteluja vihaa tai heittää mätä tomaatit, Golden Vadelmat ja Ruosteinen Rinkeleitä. Studio on purra kyynärpäät tai iloisesti hypätä siitä, että heidän hankkeensa on hit jackpot ja analyytikot - vain hiljaa tarkkailla, miten totta tai ei ole totta, niiden ennusteita käteistä elämää elokuva, lisäämällä lopussa vuokra ylpeänä: "mitä minä sanoin" tai (viattomasti) - "oho, ei koskaan tapahtunut". Miksi emme yritä tehdä oman ennusteen maksuja alkuun päästöt vuoden, ja sitten lopussa yhteenvetona tyyliin - "totta - ei ole totta". Aloitamme ne hankkeet, joiden menestys käytännössä, ei ole epäilystäkään.


1. "Avengers 4: Finaali". Julkaisupäivä USA: huhtikuu 26,Ehkä, yksi odotetuimmista julkaisuista tänä vuonna osoitti, että arvosanat portaalit a. noire the complete edition, jossa Kinomax sama nimi täydentää kaavioita ja IMDb, jossa hän sijoittui toiseksi, häviten "Kapteeni marvel". On myös mahdollista, että hän on "odotetuin elokuva of the year" ja portaalin "movie news" vuotuinen KinoNews. Ei ole vielä julkaissut, elokuva veljekset Russo on jo alkanut asettaa kirjaa. Joten, ensimmäinen teaser tämä maalaus vain päivä on ollut tarkastella 289 miljoonaa kertaa, kauas tämän indikaattorin "infinity War". On todennäköistä, että "Lopullinen" selviytymisestä sen jälkeen, kun olet napsauttanut puolet Avengers asettaa ennätys ja kokoelmat ensimmäisenä viikonloppuna julkaisu YHDYSVALLOISSA, joka omistaa nyt edellinen sarja - 257 698 183.

sen jälkeen, kun kaikki, Thanos oli menossa tähän tapahtumaan seitsemän vuotta, ja yleisö hieman vähemmän, mutta kuitenkin tarpeeksi aloittaa ostavat lippuja muutamaa kuukautta ennen ensi-iltaa. Kun kaikki, jos ei todistamassa tätä tapahtumaa ensin, sitten voit korvat tai silmät törmätä spoilerit. Kunnia avata kesän myyntihittejä antaa jälleen kerran elokuvan sarjakuvia, ja sarja "Avengers" tuntea sen liikkuvan ikkunan kuin kala vedessä. Se ei ole yllättävää, että yksikään suurista studios päätti ei laittaa samaan aikaan hänen elokuva, ja lähin kilpailija julkaistaan kahden viikon kuluttua. Ennuste: 2 250 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, alhaalta yhdysvalloissa - 705 miljoonaa euroa, Venäjällä - 2,4 miljardia ruplaa.

2. Lasi. Julkaisupäivä USA: ssa: 18. tammikuutaOnko päättämän M. night Shyamalan yhdistää post-credits kohtaus, kaksi onnistuneita kuvia "Voittamaton" ja "Split" tai ei, saamme tietää hyvin pian. Kun "Lasi" on melko korkea luokitukset odotuksia, ja Universal studios on tehnyt kaikkensa houkutella enemmän katsojia teattereihin: julkaissut useita laadukkaita promo videoita ja kauniita julisteita. "Voittamaton", joka julkaistiin vuonna 2000, ja sai myönteisiä arvioita kriitikoilta (69% RT) ja on kertynyt 248 miljoonaa lopussa palkata. "Split" 2016 oli hieman tehokkaampi: 76% RT ja 279 miljoonaa lipputulot. Ennuste: 390 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, alhaalta yhdysvalloissa 190 miljoonaa Venäjällä - 810 miljoonaa ruplaa.

3. "LEGO. Elokuva 2". Julkaisupäivä USA: ssa: 08. helmikuuta
Kauan odotettu jatko-osa odottamaton lipputulot osuma sarjakuva 2014. Sitten seikkailuja tavallinen kaveri toi Emmet Warner Bros. 469 miljoonaa euroa. Tyytyväinen kampanjan, luultavasti pitkään voinut poiketa tämän tapahtuman, kaikuvat päähenkilöt alla "Kaikki on mahtava", ja lopulta päätti vapauttaa pari spin-off. Jos ensimmäinen niistä - "LEGO-Elokuva: Batman" - on saanut hyviä arvosteluja yleisö ja kriitikot, ja se on ansainnut omaisuutensa lipputulot, kerätään pois korttelin 312 miljoonaa, toinen - "LEGO Ninjago Elokuva" epäonnistui (123 miljoonaa euroa, jonka budjetti on 70 miljoonaa euroa) ja sai keskinkertainen paina.

Toistaa alkuperäisen menestys toisen "LEGO Elokuva" on epätodennäköistä. Ensimmäinen, virallinen perävaunut saanut paljon vähemmän osumia kuin ensimmäinen osa. Toinen, vuonna 2014 ennen vapauttamista animoitu elokuva julkaistiin vain yksi suuri sarjakuva Studio marraskuu 2013 - "Cold heart", kun taas nyt he ovat kolme - "Ralph vs. Internet", "Grinch" ja "spider-Man: Kautta universumien", ja niiden yhteensä lipputulot yhdysvalloissa yli 600 miljoonaa euroa. Kolmas, vuonna 2014 maalaus oli kuukauden ilmainen vuokrata ennen "the adventures of Mr. Peabody ja Sherman", nyt toisella viikolla pois viimeinen osa sarjassa "How to train your dragon". Neljänneksi, muuttumattomana vuodesta 2014 ja valuuttakurssi, joka vaikuttaa kielteisesti maksuja edelleen. Ennuste: 380 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, noin 190 miljoonaa euroa Venäjä - 280 miljoonaa ruplaa.

4. "How to train your dragon 3". Julkaisupäivä USA: ssa: Helmikuu 22
Toinen merkittävä sarjakuva Helmikuu ja myös rikkoa. "How to train your dragon", joka kertoo ystävyydestä nuori Viikinki Hikotus ja lohikäärme nimeltä Hampaaton, julkaistiin loppuvuodesta 2010, suosi kriitikot ja sai monta ehdokkuutta eri palkintoja, ja mikä tärkeintä - toivonut yleisö. Yhteensä palkkiot olivat 495 miljoonaa euroa. Päätös käynnistää jatko-osan tuotantoon ei tarvinnut kauan odottaa, mutta pakko odottaa itse tuotantoon, joka kesti 4 senttiä vuonna, että luojat animaatioelokuva bad beat-tarina: vähän vanhempi yleisö on kasvanut, ja merkkiä.

"How to train your dragon 2" lähes toistuva menestys alkuperäinen: arvosteluja on tullut hieman huonompi, mutta oli kuitenkin korkea (RT 91% positiivisia arvosteluja vastaan 98 prosenttia ensimmäinen osa) ovat saaneet syytteet USA (217 vs. 177 miljoonaa euroa), mutta kasvoi merkittävästi kansainvälisissä jakelu, mukaan lukien Venäjä, jossa jatko-osa on ansainnut yli miljardi ruplaa. Yhteensä rahaa oli 622 miljoonaa hyvältä, mutta tuotanto jättää vähemmän rahaa (145 miljoonaa euroa 165). Mielenkiintoista on myös se, että jokainen tuottaa eri sarjakuva Studio. Ensimmäisen kerran se oli tehnyt Paramount Pictures, toinen 20th Century Fox ja Universal Studios. "How to train your dragon 3" tulee ulos kaksi viikkoa sen jälkeen, kun jatko-osa "LEGO Elokuva", joka on kielteinen vaikutus kokoelmat. Luultavasti yksi niistä tapauksista, joissa huonosti valittu julkaisuajankohta.

Ensimmäinen ja toinen osa tuli ulos Maaliskuussa (ennen lomia) ja kesäkuussa, vastaavasti. Alkaen trikvela tällaiset oikeudet puuttuvat, mutta lisätukea on tarjota loma 23. helmikuuta ja 8. Maaliskuuta. Houkutella yleisöä paikannus sarjakuva kuin lopullinen. Plus nauha on myös vähentää budjetin, joka oli $129 miljoonaa euroa. Rohkaisevia ja myönteisiä arvosteluja RT. Ennuste: 560 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien yhdysvalloissa - 160 miljoonaa, Venäjä - 1,35 miljardia ruplaa.

5. "Captain Marvel". Julkaisupäivä USA: ssa: 08 Maaliskuu
Kaksikymmentä elokuvaa KVM-Studio ensimmäistä kertaa päätti kertoa eri tarina naispuolinen supersankari. Muuten, "Black Panther", sillä se kesti vain seitsemäntoista. Kuitenkin, tämä Kinomax vielä on yksi odotetuimmista tänä vuonna, päällä luokitus portaalin IMDb ja voitti toiseksi luokitus portaali-ruutuun. Riittävän korkea kinokomiksa ja indikaattorit osumien määrä tarjouksia, esimerkiksi, ensimmäinen 24 tuntia, traileri "Captain marvel" on katsottu 109 miljoonaa kertaa. Merkittävästi polttoaineiden kiinnostusta tämä nauha on, että se on silta neljännen sarjan "Avengers". Viettää joitakin Yhtäläisyyksiä muita elokuvia on CME on vaikeaa, koska mikään niistä ei ole alkanut Maaliskuussa. Kuitenkin, ei ole epäilystäkään siitä, että "Captain marvel" on yksi katsotuin päästöt vuonna ei. Jos olet vielä epävarma, se ei selvästikään ole nähnyt mitään julisteita, joissa pentu. Ennuste: 860 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien USA - 370 miljoonaa euroa, ja Venäjällä 950 miljoonaa ruplaa.

6. "Godzilla 2: king of monsters". Julkaisupäivä USA: ssa: 31. toukokuuta
Kolmas elokuva Warner Bros. ns maailmankaikkeuden jättiläinen hirviöitä, käynnistettiin vuonna 2014, "Godzilla". Huolimatta viileä reaktio yleisö (Godzilla elokuvan "Godzilla" oli kolmekymmentä minuuttia kahden tunnin kesto), kriitikot kohtelivat elokuva myönteisemmin, soittamalla yksi eduista ilmakehän maalauksia. Nauha menestyivät hyvin lipputulot, kerätä 529 miljoonaa euroa. Kolme vuotta myöhemmin tuli toinen elokuva maailmankaikkeuden - "Kong: skull Island". Jos kriittistä suosiota on pysynyt lähes ennallaan (76% klo RT vs. 75 prosenttia), yleisö tällä kertaa sanoi, että hän piti sitä lämpimämpi. Maksujen kokonaismäärä oli 567 miljoonaa euroa, mikä oli tarpeeksi takaisinmaksuaika 185 miljoonan euron budjetti ja sen ymmärtäminen, että kaikki menee oikeaan suuntaan.

aivan kuin ensimmäinen elokuva, jatko-osa "Godzilla" on vakava kilpailu lipputulot - "Aladdin", "X-Men: the Dark Phoenix", "secret life of Pets 2", "Men in black 4: international", puhumattakaan siitä, että vielä mennä neljäs "Kostajat" ja "Pokemon. Etsivä Pikachu". Ensimmäinen osa viisi vuotta sitten kilpailla hankkeita, kuten "Uusi Spiderman: Korkea jännite", "X-Men: Days of future past" ja "Maleficent". Ensimmäinen traileri yritti kuvitella "King of monsters", kuten elokuva-tapahtuma. Uskoo niin, ja Studio itse, jolloin korkein tarjous tähän hankkeeseen. Kaksi virallista perävaunujen, yleisö reagoi kovin positiivisesti, kun otetaan huomioon se esittelee merkkiä mothra, Rodan ja kuningas Gidora oli isompi ja kehyksiä Godzilla (joku sanoo jopa täydellisemmin kuin ensimmäisessä elokuvassa). Ennuste: 630 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien yhdysvalloissa - 230 miljoonaa, Venäjä - 880 miljoonaa ruplaa.

7. "Secret life of Pets 2". Julkaisupäivä USA: ssa: 07. kesäkuuta
Jatko-osa tuli suurin lipputulot osuma sarjakuva 2016, joka nostaa verhon mysteeri yli mitä meidän Lemmikki, kun omistajat eivät ole kotona, sai hyviä arvosteluja kriitikoilta ja yleisöä ja on kertynyt 875 miljoonaa lipputulot. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset eivät vain haluavat katsella eri videoita verkossa, Lemmikki, mutta valmis elokuva. Jatko-osa yrittää toistaa menestyksen alkuperäinen. Onnistunut jatko-osa toinen franchising-animaatio Studio Valaistus Viihde - Halveksittava minua, toinen elokuva, joka tuotti 971 miljoonaa vs. 543 miljoonaa ensimmäisen sarjan. Tällä kertaa, sama kasvu voi kuitenkin odotettavissa, lisätä yhteensä käteistä sarjakuva voi, huolimatta tulossa ulos kaksi viikkoa myöhemmin neljäs "toy Story". Ennuste: 910 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, jotkut 330 miljoonaa, Venäjällä - 2 miljardia ruplaa.

8. "Toy story 4". Julkaisupäivä USA: ssa: 21. kesäkuuta
Edellisen jakson "toy Story" tuli ensimmäinen animoitu elokuva historiassa, joka tuotti yli miljardi dollaria. Se tapahtui niinä päivinä, kun raja oli schewels enemmän arvostettuja. Nyt, jos sinulla on edessään monta vuotta myöhemmin, jatko-osa rahaa hitti Pixar, ja jos et ole "Autoja" tai "monsters University", että miljardin sinulla on taskussa. Yritä tuhota tämä teoria on neljäs osa seikkailuja cowboy woody ja buzz Lightyear space Ranger, koska tällä hetkellä yli miljardi dollaria on kerätty palkata kolmas "toy Story", "finding Dory" ja "Ihmeperhe 2". Pitäisi estää tämän kahden viikon juhla "the Secret life of Pets 2".

erittäin myönteistä, että tavallinen ja mukavalta ensimmäinen teaser, vain joka kattaa tärkeimmät merkkiä, keräsi Youtubessa 15 miljoonaa katselukertaa. Mielenkiintoista, "the Great escape" on onnistuneesti valmistunut toy story, pakottaa katsojat ympäri maailmaa, itkeä, huoli, ja nostalgia, jatkoa ei ole tarpeen yhtään mitään. Mutta, jos neljäs sarja kertoo jotain todella hämmästyttävä ja tarttuva, niin olemme valmiita antamaan anteeksi kaikki irtoa suolaista kyyneleitä ja pitää pyytää enemmän, ruplan ja dollarin. Ennuste: 1 080 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien YHDYSVALLOISSA - 500 miljoonaa, Venäjä - 550 miljoonaa ruplaa.

9. "Kirous Annabelle, 3". Julkaisupäivä USA: ssa: 3. heinäkuuta


Kolmas spin-off noin nukke Annabelle ja neljäs yleisessä sijoitukset. Kaikki tämä on jo kuudes elokuva luoma James WAN on maailmankaikkeuden sarja kauhu Conjuring. Korkein bruttoutusmenettelyksi kuvan franchising tällä hetkellä on "Kirous nunnat", ei pelota, mutta pelottaa ihmiset $366 miljoonaa euroa. Yritä menettää kasvonsa kolmannen kerran ja nukke, rahaa, ja toiseksi, solo adventures, joka toi luojat 307 miljoonaa euroa. Viikonloppuna itsenäisyyspäivän tämä sarja olisi uutuus. Neljä viidestä julkaisi nauhat kerännyt yhdysvalloissa yli 100 miljoonaa euroa. Tällä kertaa paha nukke hänen läsnäolo elävöittää ovat saatavilla perheen koti Warren on mystinen esineitä, jotka alkavat terrorisoida tytär ed ja Lorraine. Palauttamalla niiden roolit, näyttelijät kaksi sarjaa "Kirous" - Vera Farmiga ja Patrick Wilson, joka pitäisi vain pelata plus lipputulot, negatiivinen vaikutus voi keskinkertainen markkaa "Nunnat", ja joku tekee kaikki tämä ja pari normaalia tarina olisi voinut podnadoest. Ennuste: 335 000 000 USA - 110 miljoonaa, Venäjä - 430 miljoonaa ruplaa.

10. "Spider-man: Kaukana kotoa". Alkamispäivä vuokra USA: 05 heinäkuuta


viihtyisällä spider-Man-tämä on seitsemäs (kahdeksas kanssa "universumiin") yritys nostaa miljardin dollarin lipputulot. Eikä oli, että kumpikaan Sam Raimi (kolme testi laukausta) tai Mark Webb (2-testi laukausta). On syytä huomata, niin ne ei ollut noin Avengers. Kuitenkin, pari kohtausta, jossa Robert Downey Jr. in "kotiin" miljardi ei ole auttanut saada maksuja pysähtyi 880 miljoonaa euroa, joten jatkoa hänen kalliita palveluja päätti antaa periksi (ehkä toinen syy, tietenkin). Auttaa Hämähäkki, kahdeskymmeneskolmas elokuva CME nimeltään tämä aika on nick fury (soitti Samuel L. Jackson), Maria hill (cobie Smulders) ja muistin Iron man muodossa happy Hogan (Jon Favreau), valettu edellisen osan, tietenkin todellisuudessa. Lisätty, niitä on Jake Gyllenhaal, joka pelaa Mysterio (Synkkä Kuusi ei ole vihjeitä). On syytä huomata, että sarja "fast and furious" miljardia antautui vain seitsemän yritystä, "Star wars" liian (uudelleen julkaisu ensimmäisen jakson 3D ei pidetä).

Nyt se kaikki riippuu maaperän, joka on "Lopullinen" jättää "Pois kotoa" ja miten elokuva tulee kantaa myynninedistämiseen videoita (enemmän siteitä Avengers - enemmän maksuja). Toisin kuin ensimmäinen osa, kun ensi viikonloppuna käynnistyi viimeinen elokuva "Planet of the apes", jonka jälkeen "Dunkerquen", tällä kertaa "spider-Man" on koko kaksi viikkoa vapaata vuokra, kunnes ei ole julkaissut "the lion King". Edelleen, pyydän anteeksi. Ennuste: 950 000 000 maailmanlaajuinen maksuja, mukaan lukien yhdysvalloissa - 350 miljoonaa, Venäjä - 1,2 miljardia ruplaa.

Jatkuu...

Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. Maaliskuuta 2020 | Taistelu streaming palvelut. Ota vankeja! | Kokoelmia Venäjän ja IVY-07 - 11. marraskuuta 2019 | Vaikutus Thanos, tai aviomies Palaa töistä | Oscar-2019. Soita Bryan singer | Paras elokuvia skitsofreenikot ja psykopaatit | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2019 | Galaksi on vaarassa. Potkut, mitä Johtaja "Guardians of the Galaxy" | Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä | Kokoelmia Venäjän ja IVY-24 - 27. lokakuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogony tiede ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.