katsomassa elokuvaa

Elokuvia 2018. Suurin pettymys

Date: 2020-07-11 03:27

2018 vuosi oli erittäin tuottava yllätyksiä elokuva. Elokuvia ansainnut lopussa viime vuonna, tila "odotetuin", joka vain piti olla tapahtuma maailmanlaajuista merkitystä, "puhalletaan pois" alussa. Muita, ei luvattu, se näyttää, ei löytö, sai ehdotonta tukea yleisö ja kriitikot. Tietenkin, jokaisella on omat arviointiperusteet menestys elokuva projekti. Lisäksi, ne voivat vaihdella suuresti tapauskohtaisesti ja riippuu monista tekijöistä, jotka vaikuttavat käsitys. Siksi kaikki yrittää tuoda joitakin "keskiarvo" on täysin tuhoon tuomittu. Tässä tapauksessa, me vain yrittää luetella hankkeita, jotka tuottivat suurimman vasteen, sekä myönteisiä että kielteisiä mielessä. Ja aloitetaan jälkimmäisen."maze Runner 3: Paranna kuolema" (2018)


Kutsutaan floppi elokuva, jonka budjetti on $ 65 miljoonaa tuotti lähes 300 miljoonaa euroa, kieli tuskin muuttuu, mutta onnistuneesti päätökseen trilogian, joka alkoi varsin reippaasti, ei voida pitää. Onko nuoriso-genren Apocalypse itse, täysin loppuun, onko Johtaja epäilyttäviä nimi pallo vain epäonnistui.

"Viisikymmentä shades freed" (2018)

Luultavasti elokuvia tässä sarjassa ei sovelleta käsite "pettymys", koska se ei ole selvää, miten Yleensä voi kuin kirjallisuuden lähde ja sen toteutumista ruudulla. $ 370 miljoonaa lipputulot niukka budjetti, valitettavasti, ei tarkoita, että kyseisiä tuotteita valmistetaan ja myöhemmin.

"Omituisuus aikaa" (2018)

Elokuva, mikä oli "musta hevonen" 2018 se oli aika outoa, vaikkakin värikäs kokeilla hävittäminen suosio Oprah Winfrey. Läsnäolo suuri määrä suosittuja toimijoita ei ole korjannut tilannetta. Hyvin mahdollisesti syy, miksi tämä elokuva on vain piilossa ymmärrystä maallikoita kuin laskea jotain tämä kirjoitus ja ohjaus oli outoa.

"Tomb Raider: Lara Croft" (2018)


Rykmentti epäonnistui mukautukset erittäin onnistunut pelaamista franchising on saapunut. Elokuva voi olla maksettu pois, mutta luottaa jatkoa seikkailuja Lara lähitulevaisuudessa ei ole tarpeen. Yksinkertaisin selitys on, miscasting päähenkilö. Kaikella kunnioituksella, Alicia Vikander tavalla tomb raider ei sovi sen Skandinaavinen kylmyys... ja muita ei liian erinomainen valinnat.

"Pacific rim 2" (2018)

Tämä tarina oli valmis, kun ei ole liian vakuuttava palkata ensimmäinen sarja. Mutta joissakin studioissa on kaksi epäonnistuminen varmistaa, että Godzilla voi olla vain yksi, ja muut katsojat eivät voi sulattaa sitä.

"Taxi 5" (2018)

Kuvitella, että kerran rakkaan franchising tulee tämä, se oli vaikeaa. Mutta se tapahtui. Ja jopa fan service, enemmän kuin loisiminen, elokuva ei toimi.

"Han Solo: Star wars. Historia" (2018)

Ainoa, mitä todella pettynyt toisen spin-pois "Star wars" on sen lipputulot. Yleensä elokuva on varsin hyvä, vaikka hieman outo valinta näyttelijä pääosassa. Virheet kampanjan ja luottamusta johdon Lucasfilm on aiheuttanut sinulle tämä ensimmäinen historiassa franchising vika. Toivotaan, että kaikki tarvittavat päätelmät tehtiin.

"Predator" (2018)

rehellisesti Tunnustaa itsellemme: toivo oli. Kuitenkin, koska tähän aikaan kehitystä kuuluisa viimeinen franchising hoiti joku, joka viittaa siihen suoraan. Vahvempi oli pettymys. Luultavasti "Predator" Shane musta - suuri epäonnistuminen 2018.

"Tyttö, joka on juuttunut web" (2018)

Jos noomi Rapace osan elokuva mukauttaminen teoksia Stieg Larsson käynnisti hänen lyhyt menestys Hollywoodissa, Claire Foy, joilla kommunikoivat "Tyttö", on vaarassa lopettamaan uransa elokuvia. Täydellinen epäonnistuminen, sekä luova ja taloudellinen.

"Fantastinen petoja 2: Rikos vihreä de Wald" (2018)

Kyllä, lähes $ 600 miljoonaa lipputulot, se on tarpeeksi takaisin 200 miljoonan dollarin budjetti. Mutta, käsi sydämelle, kuka kääntää kielen soittaa "menestys" jotain, joka teki John.To. Rowling ja yhtiön toinen elokuva sarjan? Hankkeen täytyy vain lopettaa korkea huomata, kolmas sarjassa, ja ei venyttää sitä viisi.

"Robin hood: the Beginning" (2018)

Mitä se oli? Kapina "keltainen takit," keskiajan Englannissa? Olisi potkut ilman erorahaa voimakkaasti kaikki, jotka loivat outo työtä, epäonnistuminen, joka oli helposti ennustettu kauan ennen vapauttamista.

"the Chronicles of saalistushinnoittelua kaupungeissa" (2018)

Hyvä kirjallisuuden perusteella, mielenkiintoinen visualisointi, hyvä toimiva, mutta... kuinka väsynyt kaikki nämä dystopian ja tytöt, säästää ne kaikki. Tämä elokuva tule ulos viisi vuotta aikaisemmin, tulos olisi aivan erilainen. Ja nyt "Chronicles" tuli vahvistus, ettei Peter Jackson on hyvin tärkeää, että tuottaja vaistot ja tarpeet yleisö.

Kuinka Paljon on nyt "Star wars"? | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-4 - 7. huhtikuuta 2019 | Valikoima parhaita elokuvia venäjän elokuva | Kokoelmia Venäjän ja IVY 7. helmikuuta - 10. helmikuuta 2019 | 2019 Sarja. Suurin pettymys (Osa 2) | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019 | Kinganon. Elokuvat ensimmäisellä puoliskolla. helmikuuta 2020 | Parhaat ulkomaiset sota-elokuvat | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 11 - 14. huhtikuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä ontogeneesi opetukset ja tekniikka , perus rooli suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.