katsomassa elokuvaa

Elokuva. Odotukset 2019.

Date: 2020-07-11 03:32

siinä kaikki. Viimeistelty kulhollista salaattia, huolellisesti valmisteltu viime vuodesta. Oli surina kipua hänen päänsä. Aseta kaikki tullin kysymyksiä kollegoilleni hengessä "Miten oli sinun syntymäpäiväsi?", "Mitä tapahtui?", kerroin ja kuuntelin kaikki Joulun tarinoita. Elämä on takaisin rutiini. Ja meillä on rutiini - tämä on kuukausittain, viikoittain, päivittäin, ja joku, luultavasti, ja tunneittain elokuvaesityksiä. Hyvä, paha, Oscar-palkittu, suosittu, menestyvä, vika. Me, kuten suurin osa ihmiset kokoontuivat portaali "movie news", voi kuvitella elämää ilman katsella liikkuvia kuvia näytöt elokuvateattereissa kaupungin ja kotiin.

Uusi vuosi on tullut, ja niin, seuraavaksi tuli sironta hankkeita, jotka odotamme. Tässä artikkelissa me muistaa jätteet lomat lukijoille, mitä meitä odottaa tänä vuonna teattereissa. Hei, 2019. Hei, ihana maailma kuvaus.

jos joku on vielä juhli liian kovaa ja löysi voimaa ryömiä lomat elokuva, aloitti tänä vuonna uuden genre - kotimaan sotilaallinen-ampumahiihto elokuva "T-34", jossa meidän kinodela lopulta korvannut todellisuuden sarjakuvia. Hyvä tai huono, vain aika näyttää, mutta näyttää välillä sopii hysteerinen nauru on todella mielenkiintoinen.Kuitenkin, nämä taukoja ei niin paljon, mutta nukkuu uudenvuoden krapula. Kannatti se aloitimme viiveellä "My fair nanny", merkityksessä, "Maija Poppanen tulee takaisin", kaikkein täydellinen teki Emily blunt.

äskettäin julkaissut toisen "creed" - fanit Sylvester Stallone, hikiset kaverit ja urheilu näytelmiä, se on aika olla huolissaan ostaa lippuja istuntoja. Ja jo täällä voimme nähdä jatko-osa "Unbreakable" ja "split" kiistanalainen M. night Shyamalan. Kritiikkiä alkuperäisen sarjakuvan jättää paljon toivomisen varaa, mutta emme usko, kriitikot ja tuomari itse. Bruce Willis vs James McAvoy - missä muualla voit nähdä?!

Tammikuun loppuun asti on paljon enemmän vapauttaa, mutta tänne jäädä, me ei. Me mainita, että "Suosikki" Emma stone, jotka näyttävät heidän läsnäolonsa elokuva houkuttelee huomiota kriitikot. Muuten, eniten keskustelua elokuvan historiassa portaali "movie news" ei myöskään ole ilman sen osallistumista.

helmikuussa alkaa toinen sarjakuva maailmankaikkeuden LEGO, eli suora jatko-osa alkuperäiselle "LEGO. Elokuva 2". Tehtävänä yleisö on katsoa itseämme, ja ei anna katsella omia lapsia, niin perheen budjetti ei ole valtava ammottava reikiä, koska yllättäviä menoja sarjaa piirejä, joissa se on parempi olla tulla. Ja ystävänpäivänä tällä kertaa Valentine oli tehnyt James Cameron niiden tuottaman "Alitan: Battle angel" ehkä ole kaikkein romanttinen elokuva maailmassa, mutta ei katso tällaista työtä on mahdotonta. Toivon, että voin tehdä parempi "Ghost in the shell" ja valmistautua IMAX.jotta löytää perämies jaa intohimo elokuva, vain vähän yli kuukausi. Jos et ole valmis muuttaa vakinaista tavalla Ystävänpäivä hankkeen "Kvartetin" "hands-free".

Ja seuraava merkittävä Pääministeri - jälleen, sarjakuva "How to train your dragon 3" ja täällä sinä olet minun lapsia, ei varmasti pidä. Hikotus ja hampaaton palaavat valkokankaalle, ja ne pilvet ovat kuin koiranpentuja lohikäärmeitä. Ei tiedä lopullista tarina ystävyydestä Viking ja dragon on todellinen rikos.

Kahdeksas Maaliskuussa perinteisesti odottaa joitakin kevyt naisten komedioita, mutta tänä vuonna jotain menee pieleen, ja Kansainvälinen Naisten Päivä julkaistaan ensimmäinen naispuolinen sooloalbumi "Captain marvel" puitteissa Kynoselen marvel - Pro yksi vahvin sankareita, joilla on sama nimi. Rahaa, kuten kaikki hankkeet MS, elokuva tulee ehdottomasti kerätä Nemer, ja pesuallas, onko se on meidän sydämemme, me opimme ensimmäisinä päivinä keväällä. Jos et upota, joten vaikka Thanos röyhkeä violetti kasvot nastuchit pari kuukautta myöhemmin.sitten, kumma kyllä, mitään havaittavissa Maaliskuussa ilmestyy vasta lopussa kuukauden - puhumme iso-korvainen mukauttaminen Disney sarjakuva "Dumbo", mutta tänä vuonna odotamme tällaisia mukautuksia peräti kolme. Kun norsu näyttää maalattu paljon pahempi kuin sama Simba, mutta aika korjata effects Studio on.

huhtikuu käynnistymässä sarjakuva huojuvat puolelta toiselle DC - "Shazam". Siinä vaiheessa, perävaunujen se näyttää, anna sen jäähtyä, mutta outoa, todellakin, "Vesimies" on myös niin näytti. Atlanta, missään tapauksessa, koska halu meidän yleisö antaa kynoselen WB pari mahdollisuudet. Seuraavat merkittäviä Pääministeri - jälleen Kinomax (tänä vuonna lainkaan erittäin paljon), ja se on paluu vanhaan sarvipäinen punainen mies helvetistä, vastaa "Hellboy", erikoismerkkejä, polttaa, kiroilee, ja julma tunnottomuus raajoissa. Ja päättyy huhtikuussa on myös koominen, että tulee ehdottomasti olla korkein bruttoutusmenettelyksi elokuva vuoden, tulee viisi kaikkien aikojen ja kansojen, ja varmasti tehdä yleisö itkeä jopa kovempaa kuin ne olivat vuosi sitten. "Avengers 4: Finaali", jossa kaatuneiden puolustajat Maapallon korvaa Scott lang, ja söpö Cree. Ehkä en.

toukokuun Alussa, kuten tavallista, se oli tyhjennetään sironta kotimaiset julkaisut sota ja ole vain. On se ainakin yksi elokuva peräti neljä sulavaa - sinun ja kerro meille, koska meillä on tällainen numero, minun häpeä, vain ei tehdä. Vaikka me lupaamme yrittää. Ja koska toinen puoli voi elokuun puoliväliin asti, meillä on sama kuva - yksi blockbuster viikossa, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Mennään järjestyksessä.

16. toukokuuta - Pika-PI-PI, käännetty gentamicina elokuva "Pokemon. Etsivä Pikachu" noin joukko kuvitteellinen eläimiä, jotka olivat sairaita kaikki lapset alussa. Niille, jotka nauttia enemmän hardcore spektaakkeli - Keanu Reeves vs kaikki, tarkoitan, "John Wick 3". Paljon järkeä ole lupaus suuri show on taattu.

23. toukokuuta - Eaaaasy Fotoooo noin skatoony kaaaaaay.... no, ymmärrät, toinen elokuva mukauttaminen Disney "Aladdin", tällä kertaa entä Prinssi, ei Prinsessa. Genie, papukaija ja apina ovat liitteenä. Vaihtoehto voisi olla "Minecraft", mutta tuolloin tätä kirjoitettaessa, kohtalo hankkeen lähes mitään ei tiedetä.

30. toukokuuta - Siellä shlestnutsya niin paljon kuin kaksi raskaan sarjan, yksi lapsille ja yksi kaikkien, paitsi lapset. Puhutaan jatko-osa "the Secret life of Pets" (alkuperäinen tapahtui vain maksuja ja hauska ryömiä), ja jatko-osa, "Godzilla", joka pidetään rikosoikeudellisesti pieni määrä kohtauksia Godzilla. Perävaunut molemmat hankkeet ovat rohkaisevia, ja toivon, että maalaukset ylittämään edeltäjänsä, ainakin "Godzilla 2: king of monsters", muuten kahvat asukas Skull Island ja suuret matelijat me iloitsemme jopa suurempi pessimismi.

6 Jun. "X-men: the Dark Phoenix", se on vähän kuin remake "X-Men 3", mutta Sophie Turner sen sijaan, Famke. Perustelu tämä lähestymistapa on epävarma ja hämmennys, mutta oletetaan, että perävaunujen päätimme pilkkanaan kaikki on ole niin. Muutoin vähennyskelpoisia säästää vain täyden uudelleenkäynnistyksen. 13. Kesäkuuta. "Aliens among us, tai miten erottaa isoäitini new". "Men in black 4: international". Kukaan, paitsi fanikunta ensimmäinen kaksi elokuvaa he tarvitsevat, on epäselvää. Usko paras.

20. kesäkuuta. Ainoa multifranchise, jokainen elokuva joka on parempi kuin edellinen. Tehtävän voittaa elokuva 2010 näyttää olevan mahdotonta - mutta ehkä Josh Cooley hänen kanssaan vielä selviytyä. Yhdessä woody ja buzz in "toy Story 4".

4. heinäkuuta. Kinomax, vihjaa meille, että vähintään Peter Parker jollakin tavalla, tulemme takaisin suoraan tuholta. Se tapahtuu elokuvassa "spider-Man: Kaukana kotoa", jossa päähenkilö joutuu Mysterio. Otsikko herättää kysymyksiä, koska tämä lähestymistapa, kolmas osa kuulostaa "matkalla kotiin".

17. heinäkuuta. Kolmas ja viimeinen tänä vuonna, ja vielä kaikkein luottavainen näköinen mukauttaminen Disney. Noin Simba, Nala, Timon ja Pumba. "Lion king" on taas valkokankaalla!
1. elokuuta. "Uusia mutantteja". Tietoja elokuva, joka oli valmis puolitoista vuotta sitten ja sitten meni täysin alta ongelmia, en tiedä mitään. Niin ei ajatella, vain lopulta odottaa sitä. Ja toivon, että enemmän siirrot eivät.

8 Aug. Toinen yritys Disney käynnistää oma franchising, ainakin joidenkin lasten kirja. Tällä kertaa valinta osui "Artemis fowl". Vaikka kaikki näyttää hyvin nuhjuinen, mutta jos ne koskaan tapahtua?!

tänä kesänä kausi päättymässä ja ennen joulukuun kilpailu vain muutamia merkittäviä tiedotteet.

ensinnäkin, se on aikuinen "Se", jossa pennywisen kunniaksi vihdoin mennyt koko rahan edestä ja aloittaa (spoileri) kastelu aikuinen päähenkilöt. Sitä innolla.

toiseksi, "Joker", jossa Joaquin Phoenix on johtava rooli.

kolmanneksi, pitkämielinen "Maalivahti Galaxy", joka karjua vain laiska. Jos ei siirrä, niin lokakuun lopulla saamme nähdä ihmeen. Neljänneksi, "Tavalla-mies" siinä mielessä, että kolmas elokuva maailmankaikkeus "Kingsman". Jossain on ajoitettu reboot "Charlien Enkelit", mutta tietämättä, mitä nyt osoittautuu huonosti reboot, tytöt eivät odota.

Ja lopulta, kärsi, mitä monet odottavat nyt. Marraskuun lopussa, "Terminator 3", jossa Linda Hamilton ja Arnold Schwarzenegger. Olemme edelleen sitä mieltä, että franchising voidaan tallentaa.

Ja sitten "Antaa mennä ja Sabouraud" siinä mielessä, että ensimmäinen täysimittainen jatko-osa tarina Disney Prinsessa. Kuitenkin, kun prinsessa tai kaksi, ja tarinan täytyy olla kaksi, ei? "Frozen 2" hankala Anna ja ylellinen Elsa sulattavat meidän sydämet ja lompakot. Ja joulukuussa, joka antaa meille jatko "Jumanji" ja "pull", ja tuo Rey ja Kyle Rennes viime taistella valossa miekkoja. Ja Olla Niiden Vahvuus.

Tietenkin, tämä ei ole koko luettelo hankkeista, jotka ovat kannattaa katsoa vuonna 2019. Olemme valinneet vain kaikkein mielenkiintoinen mielestämme. Toivon, että tämä lista, jokainen lukija löytää tänä vuonna yli tusina hankkeita, että jonain päivänä tulee mielellään uudelleen. Me uskomme, että hyvä elokuva ja toivoa parasta.

Kokoelmia Venäjän ja IVY-18 - 21. huhtikuuta 2019 | Valikoima parhaita elokuvia venäjän elokuva | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov | Kirja vs. Elokuva. Kuka voittaa? | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019 | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. Osa II | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 6 | Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019 | Paras elokuvia viime vuosikymmenen helmikuuta 2019 | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tiedon matkatavarat ja tieto.