katsomassa elokuvaa

Elokuva. 2018

Date: 2020-07-11 03:29

Yhteenvetona vuosi, ei lausunnon perusteella tuhansia katsojia, melko epäkiitollinen - samaa mieltä meidän kanssa, että kaikki ihmiset ei ole yksinkertaista. Mutta kumulatiivinen mielestä kaikkein puolueeton kriitikot Runet ja niin saamme pian nähdä meidän vuotuiset palkinnot, "Ruosteessa donitsi" ja KinoNews, ja nyt haluaisimme muistaa Yleensä kaikki enemmän tai vähemmän mielenkiintoista tulossa ulos viime vuoden elokuvat kronologisessa järjestyksessä. Vaikka (spoileri) luonteesta johtuen esitys, kronologisessa ei toimi.

se Olisi sanoa, että 2018 oli varsin epätasainen - että me, yleisö, viikkoja tai jopa kuukausia nälkää odottaa ainakin jotain katsomisen arvoinen elokuva, ei kotona, raapiminen päätään, mistä löytää rahaa liput IMAX jo kolme elokuvaa viikossa. Esimerkiksi ei ole kaukana etsimään - kuten äskettäin kuin joulukuun puolivälissä, meillä oli "tyytyväinen" sen sekamelska "spider-Man: universumiin", "Bumblebee" ja "Vesimies", sillä seurauksella, että ensimmäinen sai kohtuuttoman vähän yleisön huomion, ja hyvästä syystä - sarjakuva osoittautui hyvin. Mutta tämä on vuoden lopussa, ja se alkoi kirjoittamisen kurssi "siirrä ylös", joka oli korkein bruttoutusmenettelyksi elokuva venäjän vuokraus.Koripallo draama osallistui yli kolme miljardia ruplaa, joka oli mahdollista vain "Avatar" lähes kymmenen vuotta sitten. Teemme "Liike" säästöpossu kanssa merkki "Paras leiri" ja siirtyä eteenpäin.

Seuraava oli "vesi" sen kanssa kasan Oscareita, mutta emme ole Lännessä, että paikkoja suvaitsevaisuus ennen kaikkea, joten meillä heittää elokuvan kaikkein suvaitsevainen lampi happoa, joka onnistui löytää ja antaa hänelle, valitettavasti, ei ole kultaa, "Oscar" elokuva, joka todella ansaitsi sen - "Kolme Billboard rajalla Häviämässä, Missouri." Lisää Jan tyytyväinen, että olemme näyttävät olevan loppu sarjan teini-dystopia-julkaisun kolmas osa "maze Runner", mutta sitten meni "Pimeitä puolia". Mitkä kaksi elokuvaa on pahempaa - vaikea sanoa, mutta kunnioituksesta toimijoiden toinen suunnitelma "parantaa death" roikkua luojat "Heijastuksia" kaulan kupari donitsi raja "Erilaiset Prowling Nälkä läpi Sokkelo", he haluavat ja ymmärtää.


Tulossa tammikuussa jatko-osa "Paddington" ei myöskään ole noin puolella, antaa hänelle kullattu kulta potin mi-mi-etiikka ja filosofia digitaalisen merkin vuoden Yleiset ja kantaa erityisesti.

Sitten lopulta yli painajainen kaikki miehet syntynyt "Twilight" on yksi, joka on numero "50". Tietenkin, jopa halpa-palkinto hänelle, vietimme ei vain nakata kumi punainen Huone toivon, että seuraava "maailmanlaajuinen ilmiö" samanlaisia aiheita ei ole aikaisemmin kuin Cameron paljastaa yleisölle heidän viimeisin "Hahmot". Ja palkinto "sopivin elokuva, Ystävänpäivä," saa "Ice", jotka eivät ainakaan ole häpeä.Päivä Puolustaja Isänmaan elokuvateatterit voi miellyttää miehiä vain "Musta Panther", joka tuli korkeimman katsotuin elokuva Pohjois-Amerikassa vuoden, huolimatta siitä, että silloin oli "War of Infinity." Me tunnustavat, että elokuva on hänen oma hyvä, mutta täytyy antaa hänelle bucket of Mithril (koska vibranium on ohi) kuin yliarvostetuin elokuva vuonna 2018. Jos hän saa "Oscar" kategoriassa paras elokuva - lähettää toinen.

Ja niin päättyi miesten loma, alkoi naisille. Kevään tulo oli merkitty venäjän paras Komedia vuoden "haluan laihtua" ja henkilökohtainen vähäkalorinen pala suklaakakkua Alexandra Bortech, joka asettaa ennätys nopeus laihdutus ei ole vain elokuvissa, mutta elämässä. Ja se oli ensimmäinen (ja katse eteenpäin, ei viimeinen) vika Disney antaa meille kaksi potkuja pahin grafiikka ja pahin valettu, sekä hallita pään pahin blockbuster vuoden. Seuraavaksi tulee duty peli mukauttaminen naispuolinen versio Indiana Jones ja Alicia Vikander, joka saa meiltä kolmesataa kuvia Angelina Jolie kommentteja "huono" ja toinen "Pacific rim". Yllä kaksi kuvaa oli täysin purettu lipputulot ja sydämemme Spielberg ja ton viittauksia kaikki elokuvassa "Ensimmäinen pelaaja saada valmis", joka saa Golden joystick "paras mukauttaminen peli", vaikka itse asiassa hän kuvasi lähes kaikki pelit kerralla. Ja kypärä BP ladata.Päättyi Maaliskuun jäänyt monia, mutta ei meille, "minä taistella jättiläisiä", meiltä vastaanottaa platinum plakkia "paras teini elokuva vuoden."

Paras urheilu draama vuonna tulee "Valmentaja" Kozlowski, vastaanottaa jalkapallo pallo jalka näkyy Akinfeev rangaistuspotkukilpailun, paras Trilleri - "Hiljainen paikka", ja "Kultainen Kenkä" kaikkein turhaa ampui elokuva saa luojat "Titan" ja Lennart kiiski henkilökohtaisesti. Kaksi putoaa Dwayne Johnson täysikokoinen mennä "Riehua" ja "Pilvenpiirtäjä" varten Nigana ja Sidney Prescott, vastaavasti. Mount on kiinnitetty.

kesäkauden, eli voi alkaa paras kinokomiksa vuoden "Avengers 3: infinity War", Josh Brolin saa Infinity käsine paras antagonisti Kynoselen marvel ja Russo veljekset - altaan nenäliinoja slezovydelenii lopullinen.


puolestaan"Anon" saa nolla huomiota, punta halveksuntaa ja viisi minuuttia leikata kohtauksia Amanda Seyfried, iältään 18 , "Pestä-up" - baseball-bat Harley Quinn kaikkein järjetön rooli vuonna 2018, "Red Sparrow" vain nimeltä karpalo vuoden, ja leikkeitä Lawrence menossa samaan suuntaan Seifred. Toinen "Deadpool" saa salasanan Twitter Reynolds paras musta Komedia, ja se pernarutto huonoin näyttelijä toinen suunnitelma. Meidän "Luonnos" saa eniten palkintoja tässä luettelossa on ohjaus, dialogi, käsikirjoitus, näyttelijät, pahin, tietenkin, vaikka jälkimmäinen taisteli yrittää ottaa pois hänen "Photo muisti". Kaikki lähetetään postitse nimi Sergei ratsuväki mokritskiy. Kaupallinen epäonnistuminen vuosi on ilmeinen, ja jopa viime hetkellä taistelussa se kiilautunut "Chronicles of prey kaupungeissa," voi, tämä on "Han Solo".


Vain koska, mitä vaatimuksia "Star wars" on paljon suurempi, jopa rahaa menettää enemmän luojat "Kaupungit".

Toinen "Jurassic World" saa iso punainen painike, jossa on kuivattuja tassu Tyrannosaurus Rex sironta kaikkein typerä toimia elokuvassa, toinen "Ihmeperhe" - nimmarin Miranchuk veljet ja sisaret Olsen kaikkein räikeä rip-off lähde, ja "Kahdeksan ystävät Oushena" pakkaus työkaluja naisellinen hygienia kirjoitus "surkein esiosa, jatko-tai uudelleen 2018". Vaikka ei ole "ystävä" tappaa vain mainita tässä luettelossa, mutta todella huonoin jatko-osa vuoden, on toinen "paeta Suunnitelma". Arvoinen palkinto "comeback of the year" saa Salin Woodley hänen rooli "vallan elementtejä."

"ant-Man ja Wasp" virallisesti nimeltään "Game of the year" ja kuudes "Mission Impossible" saa kaksi kruunu Määriä Cruzes, joissa on merkintä "Paras jatko-osa" ja "Best action".


"Vaarallinen peli Sloan"mutta, pikemminkin sen jakelijat, lähetämme pullo jarrunestettä myöhässä julkaisu, "Risto reipas" siirtää sisältöä meidän ullakoilla kanssa haluaa tulevaisuudessa nähdä teattereissa jotain yhtä pölyinen ja lyömällä nostalgiaa. Jason Statham on jälleen kerran voittaja nimitys, "Oi Jumala, mitä ihminen", tällä kertaa pala ruoanlaitto keitto hait Meg.

tänä kesänä kausi vihdoin päättyy ja siirrymme syksyyn. "Saalistaja" saa meidät unflattering otsikko "pahin fantasia elokuva vuoden", vaikka kilpailijoita oli paljon. "Yksinkertainen pyyntö" saaliit "kuten", tilaa ja otsikko "paras etsivä". Myrkky saa ymmärtää väärin jopa meille "outo elokuva vuoden", koska innostus suunnilleen sama kuin viha osoitteeseen symbioottinen Williams ja sitkeä, mutta syytteet puhuvat puolestaan tulevaisuudessa, yleisö (ja me) on varmasti saada mahdollisuus lopulta päättää."Bohemian Rhapsody" menee nimikirjoituksia jäsenten ryhmän "Queen", kuten paras elokuva, joka perustuu tositapahtumiin. Toinen "Kauhu elokuvat" esitämme kokoelma kirjoja, R. L. Stine on, että niiden tekijät valtasi mielen, kun he itse eivät ole osa seuraava tarina kirjailija. Federico Alvarez saa hopea vadelmia pahin inkarnaatio tarina Lisbeth Salander on näytöllä, ja toinen "Fantastic beasts" ei saa mitään, koska pahin elokuva kaikkien aikojen maailmankaikkeudessa "Harry Potter" ei edes ansaitse tuhlata aikaa keksiä hänen palkinnon. Toinen "Ralph" voisi olla paras animaatioelokuva vuonna 2018, mutta tuli "spider-Man: Läpi maailmankaikkeuden," ja tämä palkinto, tietenkin, menee ansaitusti hänelle.

Huonoin elokuva vuoden yleensä tulee "Robin hood: the Beginning", "Pähkinänsärkijä ja neljä kingdoms" saa marsipaani pallo "rethinking klassikoita", ja "Vesimies", lisäksi otsikko useimmin mainittu elokuva vuonna meidän portaali, Batman saa batarang sanoilla "Läpimurto of the year" ja haluaa lähettää lisää mukautuksia DC comics isompi tappajia.Vuonna valmis korvaamaan hänet kiire uusi - se oli, ja jatkaa niin. Joten, löydät aina jotain keskustella sivujen portaalin. Onnellinen Uusi Vuosi, joka tuo vielä enemmän turhautumista ja innostusta, koska he ovat meitä, ihmisiä, korvat ystäville hyvä elokuva.

Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 4 | Ikimuistoisin introja TV | Elokuvia 2018. Suurin pettymys | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | Kokoelmat Venäjällä ja IVY-maissa 14. helmikuuta - 17. helmikuuta 2019 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. huhtikuuta 2019 | Kinganon. Elokuvia toinen puoli. marraskuuta 2019 | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | Julkisuus: Katsaus oscar-palkinnon elokuva "kaksoiselämää" | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 1

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin vinttikoira ontogony opetukset ja tekniikka , perus tehtävä täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tiedon matkatavarat ja tieto.