katsomassa elokuvaa

"Avengers 4" vs. Avatar. Viimeinen kierros

Date: 2020-07-11 03:00

nyt jo jonkin aikaa, mutta melko julkaisun jälkeen uuden "Star wars" ja sarjakuva mukautukset Avengers, ilmaisu "vain James Cameron voi voittaa James Cameron on" menettänyt jonkin verran merkitystä. Kuitenkin, Marvel täytyy keksiä uusi strategia edistämisen elokuva "Avengers 4: Finaali", kuten pyrkimys ottaa ensimmäisen sijan ranking menestyksekkäimmistä hankkeista historian elokuva hän on ehkä tehnyt virhearvion, jos.... Jollei tämä oli osa suunnitelmaa.

Itse asiassa, voit jopa kutsuvat "re-vuokraus", joka ehdotti Studion hänen fanit, se ei ole mahdollista, koska ensimmäinen ei ole ajatellut loppuun. Yritä pistää "nitrous oxide" moottoriin "Avengers 4", edelleen luoda vääntömomentti inertia, ei ole johtanut odotettuun tulokseen: yleisö pari kohtausta, joista yksi on käsitelty toisen elokuvan, oli alhainen.

mitä oli kiire, ja mikä aiheutti halu tulla johtaja kesäkaudella ei ole selvä. Jos uskot, että informantit sisuksista Studio, joka väitti, että päättäjät "Avengers 4" on olemassa kymmeniä, jos ei satoja tunteja kuvamateriaalia kohtauksia, jotka eivät sisälly vuokra-version, tämä kiireessä enemmän näyttää oudolta. Se voi kestää jonkin aikaa koota ja koristella muutamia erikoistehosteita tehdä "episodia", joka sitten esittää yleisölle, jossa noin kuusi kuukautta ensi-illan jälkeen.

Tämä vaihe olisi loogisempaa, että Marvel aikoo nimetä projektin kilpailuun palkintoja korkeimmalle, ja siksi muistutus siitä aattona award kausi, tai sen aikana "tappoi" olisi kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Itse asiassa James Cameron ja Jon Landau teki "avatar", joka on oikeassa: laajennettu versio julkaistiin kesällä 2010 ja lisätä kuvan muutamia kymmeniä miljoonia dollareita.

Todennäköisesti, syy ei ole puute ennakointi management Studio. Oh, tämä on jotain epäilyttäviä ihmisiä, jotka luotu tyhjästä eniten rahaa historiassa elokuva franchising, se tuskin järkevää. Pikemminkin, Studio oli juuri sido mitään velvoitteita. Esimerkiksi, aktiivinen edistäminen elokuva "spider-Man: Kaukana kotoa" ja kaikki tämä "re-palkata" ei ole mitään muuta kuin julkisuutta temppua, kääntyy "Avengers 4" moottori kumppanuus-hanke.

Tämä tekniikka, toisin kuin luoda uusia kohtauksia, paljon halvempaa, ja antaa haluttu kiihtyvyys "spider-Man", joka puolestaan vetää ennätys kääntyä itseään "Avengers". Miten perusteltua oli tällainen laskelma, se on selvää, pian sen jälkeen, kun itsenäisyyspäivä yhdysvalloissa. Mutta todellinen uudelleen palkata pitäisi odottaa jonnekin ensimmäisellä puoliskolla. tammikuuta. Ehkä jopa ilman ylimääräisiä kohtauksia, koska se on hyvin tiedossa, että vuonna 2020 Marvel tulee taukoa, ja monet fanit kynoselen on todennäköisesti haluavat virkistää muistiasi tärkein elokuvan viime vuosikymmenen.

Ja "Avatar" on "teksti" joka tapauksessa, jopa putosi toiseksi. Sen jälkeen, kun kaikki, hänen ennätys on yksinkertaisesti mahdotonta ylittää, koska se oli perustettu kaksikymmentä joitakin osa franchising, ja ensimmäinen ja ainoa alkuperäinen elokuva.

Paras kohtauksia taisteluhelikoptereita elokuvissa | Paras elokuvia takaa-ajoja. Osa 2 | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 5 | Sarja. Uusi Dec 2018 | Ikimuistoisin introja TV | 2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I) | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Klikkaa Mikki hiiri | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2018 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea kehitys opetukset ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.