katsomassa elokuvaa

American cinema vastaan Universal studios

Date: 2020-07-11 03:20

American Association of theater omistajat (NATO) liittyi konflikti suurin ketju AMC Teatterit ja Universal studios koskevat varhainen julkaisu digitaalisia kopioita elokuva "Peikko 2: World tour". Yhdistyksen mukaan toimia studios edistää tuhoaminen on hyötyä kaikille sidosryhmille malli jakelu. Alla on katkelmia lausuntoja asiasta.

"Sarjakuva "Troll 2: World tour" on kuulemma kerännyt Pohjois-Amerikassa $ 95 miljoonaa euroa vuonna kolme viikkoa edellyttäen, 48 tunnin vuokra - $ 20. (Alkuperäinen ansainnut 153,7 miljoonaa dollaria kotimaassa ja 193,2 miljoonaa kansainvälisillä markkinoilla). Tapaus vain osoittaa, että sadat miljoonat ihmiset eristetty kodeissaan, etsivät viihdettä, mutta ei ole perustavanlaatuisia muutoksia niiden käyttäytymistä koskevat katsomassa elokuvia.

ei ole mitään yllättävää se, että ihmiset, jotka ovat pakko eristäminen monta viikkoa end kanssa yhä rajallinen määrä mahdollisuuksia halusi hyödyntää digitaalisen jakelun elokuva viihdyttää lapsiaan, vaikka maksaa lisämaksua vastaan.

se on Syytä huomata, että Universal on aktiivisesti edistänyt asti, että hankkeen teatterilevitys elokuvateattereissa ja muilla alustoilla monta viikkoa. Näitä kustannuksia ei ole julkistettu. Kun taas Yleinen, voi olla tyytyväinen tuloksiin digitaalinen julkaisu "Troll 2", sitä ei tulisi tulkita siten, että merkki syntymistä "uuden todellisuuden" Hollywood. Universal ei ole syytä käyttää epätavallinen olosuhteissa hänen työstään tämän ennennäkemättömän ympäristön ponnahduslautana ohittaa täysimittainen vuokra-teatteri.

Elokuvateatterit tarjoavat ainutlaatuisen ja hyvin arvostettu yleisö kokemuksia, joita ei voida toistaa, että kokemus, josta he eivät välitä, jos en ollut eristetty heidän kotinsa, ja kipeästi jotain uutta, että he voisivat katsella heidän perheilleen.

- Olemme varmoja, että kun elokuvateatterit avautuu uudelleen, Studio jatkossakin hyötyä maailmantalouden teatteri tiedotteet, ja vasta sitten perinteisestä järjestelmiä kotiin jakelu. Kuluttajien käyttäytyminen viime vuosikymmenen aikana ja puoli osoittaa, että myynti ja vuokraus digitaalisia kopioita elokuvia on ollut tasaisesti laskussa. Joten, vuonna 2004 niiden osuus oli 24.9 miljardia dollaria, ja vuonna 2019 väheni 62 prosenttia 9,3 miljardia dollaria."

Muista, että verkko on AMC Teatterit kieltäytyi edelleen näyttää elokuvastudio Universal.

Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 5 | Parhaat elokuvat vuoden 2018 loppuun mennessä | Parhaat elokuvat jälkipuoliskolla heinäkuuta 2018 | Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28 - 31. Maaliskuuta 2019 | Sarja. Meidän huhtikuuta 2019 | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019 | Traileri "Vesimies". Mitä tuo oli?! | Sarjan 2020 mennessä. Uutuuksia voi (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-28. helmikuuta - 3. Maaliskuuta 2019

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin vinttikoira ontogony opit ja tekninen instituutti, perus rooli suorittaa tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.