katsomassa elokuvaa

Alkuperä Moskovan film distribution

Date: 2020-07-11 03:20

6. toukokuuta - tärkeä päivä historiassa venäjän elokuva Yleensä ja Moskovan osa erityisesti. Tänä päivänä vuonna 1896 tapahtuma, joka ikuisesti muuttaa kulttuuri-merkki muinaisen Venäjän pääkaupunki, ja sillä oli syvällinen vaikutus kehitykseen viihdeteollisuuden. Tunnettu ranskalainen tuottaja Raul Gunsbourg esiteltiin Moskovan Bohemia Lumiere brothers elokuva "saapuminen juna-asemalla La Ciotat".

Historioitsijat jatkaa keskustelua juuri kun perustajat elokuva on luotu lyhyt mestariteos, joka ensin antoi tasaiselle pinnalle liikkeen tulevaisuudessa. Virallisessa luettelo: yritys Lumiere veljekset "saapuminen train" vuodelta 1897, mutta se on hyvin tiedossa, että ensimmäinen näyttely järjestettiin tammikuun alussa 1896.

joka tapauksessa, mutta voi jäljennös "Saapuminen train" on ilmestynyt Moskovassa. Paikka ensi-ilta teatteri valittiin kuuluisa venäläinen yrittäjä ja yksi rikkaimmista kauppiaat pääoman Gavrila Solodovnikov. Mukaan aikalaisten, hall, järjestetty "mukaan uusimmat ohjeet tiede akustiset ja palo suhteet", ja sisälsi kolme tuhatta ihmistä, oli täynnä, ja esityksessä oli vahva vaikutus hemmoteltu spektaakkeli yleisö.

Myöhemmin, elokuva tuli yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä surullisen laitos nimeltään "Teatteri konsertti-Parisienne" avattiin klo Nizhny Novgorod fair ranskalainen yrittäjä, (ja joidenkin lähteiden mukaan, tavallinen seikkailija), Charles Mellakka. Huolimatta varsin kiistanalainen maine teatteri, jossa taiteilija oli velvollinen täyttämään kaikki päähänpisto "yleisö", siellä pidettiin jo ensimmäinen kaupallisesti menestynyt istuntoja numerously klassikoita.

Laulaja, venäjän vallankumous, Maxim Gorki, joka tutki "konsertti Parisien", kuvataan hänen vaikutelmia sanomalehdessä "Nizhny Novgorod lehtiä": "Eilen kävin Valtakuntaan. Ja yhtäkkiä jotain napsahtaa, kaikki katoaa, ja näyttö on juna rautatie. Hän ryntää nuoli suoraan sinua - varokaa! Näyttää siltä, että täällä-täällä tulee kiire pimeyteen, jossa istut, ja käännyt repaleinen nahka pussi, täynnä Ismatova lihaa ja sirpaleista luut, ja tuhota, muuttuu kivimurskaa ja pölyä, että tämä huone ja rakennus, jossa niin paljon viiniä, naisia, musiikkia ja Päinvastoin".

Elokuvan "saapuminen train station La Ciotat" oli aihe lukemattomia jäljitelmiä ja oli lainattu tulevaisuudessa, ei vain elokuvia, mutta animaatio ja jopa peli hankkeita.