katsomassa elokuvaa

2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa I)

Date: 2020-07-11 03:04

ensimmäisellä puoliskolla. lokakuuta 2019 on saippuaoopperoita, jotka ovat vielä vaiheessa tuotanto on luonut sirinä, "Batwoman", esimerkiksi. Ja jotkut olivat valmistelemassa salassa hype vain välttää. Tämä viittaus jatkoa kultti-sarja "breaking bad" - "Polku: kaikki vakavat. Elokuva". No, ja palasi monia hienoja sarjoja, joten älä unohda viimeinen kappale.

perjantai, 2 lokakuu


"Melkein sukua" (Fox) – kun on käynyt ilmi, että Tohtori Leon Bechly (Timothy Hutton) hänen pitkän uran lääkärinä työskentelevien reproductive medicine, käyttää "raaka-aine" oman cum, hänen tyttärensä Julia (Brittany snow) on hyväksyttävä se, että hän voi olla sata uutta veljet ja sisaret. Kaksi sisaret ovat todella nopea. Draama on remake Australian näyttää "Sisters".

perjantai, 4 Oct


"Valistaa Dion" (Netflix) – kuoleman jälkeen hänen miehensä Nicole Reese (Alicia Wainwright) yksin herättää heidän poikansa, Dion. Tavallisia ongelmia kasvatuksen lisätään yhtäkkiä ilmenee siitä Diona yliluonnollisia voimia. Paras ystäväni on mieheni, Pat (Jason Ritter), Nicole yrittää ymmärtää luonteen alkuperä ja suojella poikaani alkaen niille, jotka haluavat käyttää hänen lahja omiin tarkoituksiinsa. Supersankari sci-Fi-sarja, joka perustuu samannimisen sarjakuva 2015 ja lyhyt elokuva.

sunnuntai 6 Lokakuu


"Batwoman" (CW) – niin odotti faneja DC comicsin ensimmäisen sarjan nimellinen hahmo on homo. Tietenkin, puhumme ihana ruby rose ja hänen ei vähemmän viehättävä luonne – Batwoman. Kolme vuotta katoamisen jälkeen miljardööri hyväntekijä Bruce Wayne ja hänen alter egonsa Batman, hänen serkkunsa Kate Kane vie kaduilla Gotham kukistamaan rikollisia ja hänen oma demonit. Kuten sanonta kuuluu, kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

"Takaisin elämään" (Showtime) – Brittiläinen Komedia-draama, joka koskaan ei ole liian myöhäistä alkaa elää puhtaalta pöydältä. Oltuaan 18 vuotta vankilassa, Miri Elgin (Daisy haggard), palaa hänen päänsä (vanha englanti on käännetty Paratiisi tai satama). Yrittää tehdä jotain hänen elämänsä Miri kehittyy ystävyys Billy (ja Adeel Akhtar), joka asuu naapurissa. Kirjoitettu, laukaus ja soitti Britannian Showtime – ystäville, tarkista ruutuun.

perjantai, 9 Lokakuu


"Nancy drew" (CW) – etsivä, päähenkilö, joka on kuuluisa Nancy drew kirjallisuuden teoksia lahjakas tyttö etsivä. Sen jälkeen, kun 18-vuotias Nancy (Kennedy Mcmann) otti tauon College, hän saa osallistua salaperäinen tapaus. Nancy ja hänen neljä ystävät tulla todistajia (ja epäillyt) murha ja joukkue löytää miehen, joka on vastuussa siitä.

perjantai, 11. lokakuuta


"Tapa: kaikki vakavat. Elokuva" (Netflix/AMC) – valmiiksi ammunta viimeinen kausi "breaking bad", loistava kirjailija, tuottaja ja Ohjaaja Vince Gilligan oli jo idea jatkoa tarina "Marttyyri" Jesse Pinkman, joka onnistui pakenemaan orjuudesta huume kartelliin. Mutta jakaa niiden idea joukkueen kanssa Gilligan alkoi juuri ennen vuosikymmenen ajan julkaisun jälkeen ssa. Aaron Paul vahvisti, että Gilligan vihjasi hänelle siitä, valmistautuu "jotain suurta" aattona kymmenen vuotta vuonna 2017, kun näyttelijä näytteli TV-sarjassa "the Way".

Käsikirjoitus Gilligan kirjoitti henkilökohtaisesti päätteeksi, joka värväytyi tukea kanava AMC ja Netflix – elokuva saa ensi-iltansa 11. lokakuuta Netflix, joka on myös vastuussa rajallisesti elokuvateattereissa yhdysvalloissa vuosina 11. ja 13. lokakuuta. Myöhemmin elokuva tulee lähettää AMC.

vaiheessa ennen hallitsi täysin salassa, ja vasta marraskuussa 2018 ennen kuvaamisen huhuja jatko-osa "breaking bad". Virallinen lausunto siitä, vapauttamaan elokuvan Netflix AMC tehtiin helmikuussa 2019, ja elokuussa julkaistiin ensimmäinen teaser. Mitä tuli Jesse "Narttu" Pinkman, tiedämme hyvin pian! Mutta hän halusi tappaa ensimmäisellä kaudella.

tiistaina 15. lokakuuta


"Treadstone" (USA Netework) – dramaattinen Trilleri luonut Tim Kingom perustuu elokuvia noin Jason Bourne. Sarja tulee osoittaa "historian salaisen CIA: n ohjelma nimeltään "Operaatio Treadstone" ja hänen kokeiluja muuttaa rekrytoi osaksi varustettuja inhimillisiä kykyjä tappajia". Vuonna ensimmäinen kausi "nukkuvia agentteja" salaperäisesti "hereillä" ympäri maailmaa palata niiden tappava tehtäviä.

ensimmäisellä puoliskolla. lokakuuta 2019 uusia vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "pahoillani teidän tappio" (01.10), peaky blinders (04.10), Goljat (04.10), "Supergirl" (06.10), "Walking dead" (06.10), "Mr. Robot" (viimeinen kausi 06.10), "Get Shorty" (06.10), Flash (08.10), "Riverdale" (09.10), Yliluonnollista (viimeinen kausi, 10.10), "Nuoli" (viimeinen kausi, 15.10).

Oscar-2019: Veto musta | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 1 | Elokuva 2018. Cash-on-vuoden Venäjällä ja IVY - | Odotetuin elokuvia 2020 mennessä. Osa 1 | Kinganon. Elokuvat jälkipuoliskolla Maaliskuussa 2020 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 25-28 huhtikuu 2019 | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | 2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 1) | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin elävä ontogeneesi tiede ja tekninen , perus tavoite suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tiedon matkatavarat ja tieto.