katsomassa elokuvaa

2019 Sarja. Uusia kohteita elokuussa

Date: 2020-07-11 03:02

Kesä jatkuu, mutta ei piilota epätoivoa ennen kuin se on suljettu. Ja TV-sarjan elokuussa, joilla on harvinainen poikkeus, jännittynyt, dramaattinen ja täynnä ratkaisemattomia ristiriitoja, tappava kauhu ja hyytävä aavistus. Ottaa etu uutuuden ja älä unohda uutta vuodenaikaa suosikki osoittaa.

perjantai, 7 elokuu


"Beverly hills, 90210" (Fox) - fanit nuoriso näyttää 90-luvun "Beverly hills 90210", iloitkaa! Fox päätti käynnistää suosittu Komedia draama alkuperäinen tähdet, mukaan lukien Shannen Doherty, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Zieringin, Gabrielle Carteris, Brian Austin green ja tori spelling. Kuuden osa-projektin innoittamana todellista elämää ja suhteita toimijoiden, esitellään "heidän aikuisten versio."

torstai Elokuu 8,

"Pelottavia tarinoita kahdella lauseella" (CW) - uusi kauhu, antologia koostuu kahdeksasta puolen tunnin jaksoa, liity. Ominaisuus jokainen tarina, että perusteella kauhutarinoita, juoni, joka voidaan kuvata kahdella lauseella. Esimerkiksi:
1. Puhelimeni ilmestyi kuva minusta nukkumassa. Mutta asun yksin.
2. Siskoni sanoo, että äiti tappoi hänet. Ja äiti sanoi, että minulla ei ole siskoa.
3. Kuulet äitisi soittaa sinulle keittiöstä. Meni alas portaita ja yhtäkkiä vessasta, että puoliksi keittiöön, kuulin hänen kuiskaavan: "Kulta, älä mene sinne, kuulin sen myös".
4. Viimeinen asia, jonka muistan, oli numerot herätyskelloni - 12:06, ja sitten hän kaivoi nauloja kasvot ja toinen käsi kattaa suuni. Olen kauhuissani heräsi helpotuksesta huomattuaan, että se oli vain unta, mutta kello oli 12:06 ja toinen lattia creaked.
5. En voi liikkua, hengittää, puhua ja kuulla, ja kaikki ympärillä tumma koko ajan. Jos olisin tiennyt, että olisin niin yksinäinen, minä haluan tuhkauksen.

ja lopuksi: ei Mitään, kuten lasten naurua. Mutta ei aamulla, kun olet yksin kotona. Mitä antologia, johtava rooli hänen pelata, Nicole Kahn ja Jim Parrack.

maanantai, Elokuu 12,

"Terrorin Häpeä" (AMC) - kuten se tai ei, mutta toisen kauden antologia "Terror" ei ole mitään tekemistä kadonneen retkikunnan John Franklin. Painopiste on yhteisön Japanilaisten internointi Kaliforniassa, jossa useita outoja kuolemantapauksia. Pääosissa Derek Mio, George Takei,, Kiki Sukosan, Naoko Mori, C. Thomas Howell ym.
"Meidän pojat" (HBO) - mini-sarja kertoo tarinan sieppauksesta ja murhasta kolme Israelilaista teiniä, joka tapahtui kesällä 2014 alueella Hebronissa.

lauantai, 15 elokuu

"Miksi naiset tappaa" (CBS Kaikki Access) - Luoja "Desperate Housewives" Marc cherry on jälleen valmis saada naisia päähän. Hänen uusi tumma Komedia, draama, toiminta tapahtuu kolme vaihetta ja näyttää kolme naista: kotirouva 60, julkkis 80 ja asianajaja vuodesta 2018 alkaen. Kaikki kolme heistä on ongelmia avioliitto. Sarja on osoittanut, kuinka paljon on muuttunut naisten asemaa, ja kuinka ei ole muuttunut suhtautuminen pettämistä. Pääosissa Lucy Liu, ginnifer Goodwin ja Alexandra Daddario.

sunnuntai 18 elokuu

"Vanhurskas Jalokivi" (HBO) - Komedia Danny McBride päähenkilöt - kuuluisa perhe-tv-evankelistat Jalokiviä. Perhe on pitkät perinteet - rikkomukset ja rikkomuksista, ahneus ja rakkaus - ja kaikki kunnia Herran Jeesuksen Kristuksen. Pääosissa Sam McBride, John Goodman, EDI Patterson, Adam devine ja Cassidy Freeman.

sunnuntai 25 Aug

"Tulossa Jumalan Central Florida" (Showtime) - jotka pitivät Kirsten dunst vuonna "Fargo" on varmasti saada paljon nautintoa alkaen hänen uusi rooli Showtime tumma Komedia trailer, ainakin, näyttelijä palovammoja. Niin, 90-luvulla, crystal Jill aurat penniä Puistossa ja haaveilee "Amerikkalainen unelma". Kiivetä huipulle miljardien dollarin Ponzi "Perustajista American trade" nainen tekee paljon. Hulluuden, se auttaa Alexander Skarsgård ja Theodore Pellerin.

perjantai, 30 Aug

"Dark crystal: Aikakausi vastus" (Netflix) - DateSerial animoitu sarja on esiosa animoitu "Dark crystal" vuonna 1982. Se tutkii maailman Läpi, joka on luotu sarjakuva. Sarjassa kolme Gelflingi kapinoivat Skeksikset, selvittää kauhea salaisuus niiden voima, joka uhkaa maailmaa Kautta. Muuten, näyttelyn aikana Electronic Entertainment Expo 2019 Nintendo sanoi tulevista video-pelissä, joka perustuu sarjan "Dark Crystal: Ikä Vastarinnan Taktiikkaa", joka saa ensi-iltansa vuonna 2019.
"Carnival rivi" (Amazon) - kahdeksan-sarja-draama neo-Noir Orlando bloom näyttelee etsivä nimeltä Raycroft Filostrat tutkia sarjan brutaalin murhista alueella Carinal rivi, jossa keijut on tietynlainen palvelu, no, ymmärrät. Se tapahtuu fantasia Victorian Burg, jossa vainottiin sodan runsaasti myyttisiä olentoja - kääpiöitä, keijuja, ihmissusia, aarnikotkien, vampyyrit ja muut. Kansalaiset eivät ole tyytyväisiä, ja siellä ilmestyi hullu, imee verta keijut. Raycroft ja hänen ajatuksensa, keiju Vinjetti Kivet (Cara Delevingne), tulee säilyttää horjuva rauha ja löytää verenimijä.

Elokuussa 2019 uusia vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, kuten "Saarnaaja" (04.08), "Glitter" (09.08), "Perilliset" (11.08), "Hunter mieli" (16.08), "13 syytä miksi" (23.08), "Lovers" (25.08), "Pelaajat" (25.08).

Parhaat elokuvat alkupuoliskolla. tammikuuta 2019 | Coronavirus: uhrien Hollywood-hankkeet | Paras video pelit. syyskuuta 2018 | Paras video pelejä Dec 2018 | Parhaat elokuvat alkupuoliskolla syyskuun 2019 | 20 vuotta "Matrix". Valitsimme väärän pilleri | Sarja. Uusi Mma-2018. I osa | Sarja. Suurin pettymys 2018 | Palkinnon KinoNews 2019. Klikkaa Thanos | Sarja. Uusi Syyskuussa 2018. Osa II

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä ontogeneesi opetukset ja tekninen , perus delegointi täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.