katsomassa elokuvaa

2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa I)

Date: 2020-07-11 03:03

Jos rakastat kauhu elokuva fanit juoksi teatterit katsella "Se 2" jo 5. syyskuuta, serialmanager on odotettava, kunnes 18., kun "American horror story" esittelee uuden kauden nuorten slasher-tyyliin kultti elokuvia 80-luvulla. Ja Yleensä, joukossa syyskuun uutuuksia hyvin vähän Komediaa, kiinteä draamaa ja rikollisuuden tarinoita. Älä missaa mielenkiintoisin niistä.

maanantai, 6. syyskuuta


"Vakooja" (Netflix) – mini-sarja perustuu todellisiin tapahtumiin, jotka tapahtuivat 1960-luvulla, kuvattiin voittaja palkinnon "Emmy", jonka Gideon Raff. Juoni pyörii entinen virkailija, nyt agentti "Mossad" Eli Cohen (Sacha Baron Cohen), joka, legendan mukaan, toteutetaan lähellä Syyrian hallituksen piireissä, kuvaajana varakas Syyrialainen liikemies. Lisäksi Cohen, joille se on mielenkiintoista nähdä, dramaattinen rooli, se myös näytteli Noah Emmerich.

torstai 12 Sep


"Maan I" (Netflix) – seikkailu, draama, fantasia, toiminta, Trilleri – kaikki tämä lupaus Neil Labute ja Lucy Teitler uudessa sarjassa, luotu Netflix. Kymmenen muukalaiset tulevat saarelle, jossa ei ole muistia, keitä he ovat, miten he saivat täällä. Kaikki ei ole sitä miltä se näyttää ensi silmäyksellä, ja tappava peli selviytymisen alkaa. Ne ovat paras versio itsestämme tai kuole niin raukka. Osa sarjassa, joka ilmeisistä syistä on verrattuna "kadonnut" ja "Nälkäinen pelit", ovat keskipitkän suosittu sarja toimijat, tunnetuin, joka on Kate Bosworth.

perjantai, 13 Sep


"Peruuta" (Amazon) – Luoja suosittu animaatiosarja "Hevonen Bo Jack" Raphael Bob-Vaksberg on uusi viihde-hankkeen aikuisille "Peruuta". Ihmeellisesti selvisi auto-onnettomuudessa, Alma (Rosa Salazar) löytää uusi kyky – hän voi matkustaa läpi ajan ja avaruuden. Hän päättää käyttää odottamaton lahja, selvittää totuuden isänsä kuoleman (Bob Hylätään).
"Uskomaton" (Netflix) – rikos draama perustuu tutkimuksen, kertoo Marie Adler (stephen Dever), joka oli syytettynä väärentämisestä lausuntoja raiskaus. Samaan aikaan, kaksi etsivää ovat opiskelu vastaavia tapauksia ratkaisematta raiskaustapauksissa. Läpi jättämiä jälkiä rikolliset etsivät selvittää, järkyttävä totuus. Mini-sarjan luonut Susannah Grant, rooli etsivä, suoritetaan Toni Collette ja Merritt weaver.

perjantai, 18 Sep


"American horror story: 1984" (FX) – yhdeksäs kausi kuuluisan antologia innoittamana slasher 80-luvulla, kuten "Friday the 13th", "Halloween" ja "Painajainen Kutsuu". Toiminta tapahtuu kesällä leirille, jossa ohjaajat täynnä energiaa odottaa verilöylyä. Saanen muistuttaa, että tähti Evan Peters totesi, tähän asti kaikki vuodenajat antologia, päätin pitää taukoa. Mukaan näyttelijä, hän on iloinen ja huoleton kaveri, ja pelaa maniacs, sarjamurhaajat ja skitsofreenikot vuosi vuodelta se tuli sietämätön.

perjantai, 20. syyskuuta


"Rikollinen" (Netflix) – uusi rikos antologia, esitellään tutkimuksessa tapahtuu poliisiasemilla neljä maata: iso-BRITANNIA, Espanja, Ranska ja Saksa. Jokaiselle maalle oli varattu mukaan kolme jaksoa. Netflix kuvailee hanketta "psykologinen ristiriita poliisin ja epäiltyjä." Muun muassa sarjassa näytteli David Tennant ja Hayley Atwell.
Syyskuussa 2019 uusia vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittu sarja, kuten "Titans" (06.09), "Kakkonen" (09.09), "Mr. Mercedes" (10.09), "Pettymys" (20.09).

Jatkuu.

Paras TV-sarja noin maniacs ja sarjamurhaajia | Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020 | Kokoelmia Venäjän ja IVY-7 - 10. Maaliskuuta 2019 | Paras elokuvia toinen puoli syyskuuta 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31 Oct - 03 Nov | Kokoelmia Venäjän ja IVY 31. tammikuuta - 3. helmikuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uusi kesäkuussa | Paras elokuvia viime vuosikymmenen helmikuuta 2019 | Paras elokuvia toinen puoli. huhtikuuta 2019 | Star wars 9. Lopullinen, joka ei

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogony opetukset ja tekniikka , perus delegointi suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.