katsomassa elokuvaa

2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 2)

Date: 2020-07-11 03:09

jatkamme tarkastelun teleseminar. marraskuuta 2019. Toinen puoli on terästetty kauhu ja muita ongelmia. Yleensä viisainta on hengissä.

torstai, marraskuu 14


"Epidemia" (TNT-PREMIER) Premier kahdeksan-sarja fantastinen venäjän draama elementtejä kauhu perustuu romaaniin Jana Wagner "Bongosero". Sarjan ohjannut Pavel Kostomarov tuntematon virus on saastuttanut Moskova, kääntämällä sen asukkaiden zombeja. Ei ole olemassa rokotetta, infektio hetkessä levitä ihmisestä toiseen, maailma on hajoamassa. Päähenkilö sarjan, Sergei, (Kirill kyaro) yrittää pelastaa kaksi hänen perheensä (entiset ja nykyiset), matkalla asumaton saari Karjalassa, jossa rutto ei vielä ollut saapunut. Matkan varrella liittyä satunnaisia ihmisiä, ja matkustajat täytyy oppia tulemaan toimeen toistensa kanssa, jos he haluavat selviytyä. "Epidemia" (pilotti jaksot) osallistui kilpailuun ohjelma Cannes festival-Sarjan tämän vuoden huhtikuussa. Pääosassa näytteli Victoria Isakova, Alexander Robak, Juri Kuznetsov, Maryana Spivak, ja muut toimijat.

perjantai, 20. marraskuuta


"mad sinusta" (Spectrum) on Bachmani ovat takaisin! Huutomerkki täällä, vaan vanhempi sukupolvi katsojia, jotka nauttivat Komedia "mad sinusta" - Kenttään nuoripari (Paul Reiser) ja Jamie (Helen hunt) seitsemän vuodenaikaa vuodesta 1992 vuoteen 1999. Kun 20 vuoden avioliitto Bachmani palaa henkiin mini-sarja, joka osoittaa, miten ne selviytyä uusi haaste – heidän tytär Mabel (Abby Quinnia) meni Yliopistoon, jättäen vanhemmat, yksin, yhdessä.

perjantai, Marraskuu 22,


"Virtaus" (Amazon) on Brittiläinen psykologinen Trilleri perustuu romaaniin kirjailija nick Clarke Ik. Toiminta tapahtuu Lontoossa lähitulevaisuudessa. Lopulta Lawrence Hatfield (David Thewlis), mies, joka keksi tekniikkaa kutsutaan Stream. Istutettu aivoissa, teknologian avulla ihmiset voivat välittömästi jakaa tietoa, tunteita ja muistoja. Mutta kun se epäonnistuu, käyttäjät muuttua tappajia, ja Hatfield perhe on hajoamassa, yrittää hallita hirviö ne julkaissut. Pääosassa näytteli Michelle Fairlee, kaveri Burnet ja Nina Toussaint-valkoinen.

torstai Marraskuu 28,


avulla (Apple TV ) - Dorothy (Lauren Ambrose) ja Sean (Toby Kebbell) Turnerit palkkasi nuoren lastenhoitaja Lynn (Nell tiger Free) auttaa huolehtimaan heidän vastasyntynyt vauva. Ajan myötä se tulee selväksi, että "asiat eivät ole sitä miltä se näyttää." Silti, se on tuottajan hankkeen M. night Shyamalan, joka samalla on ohjannut useita jaksoja psykologinen Trilleri elementtejä kauhu.

Perjantaina 29. marraskuuta


"Harley Quinn" (DC Universe) uusi animaatiosarja aikuisille kuuluisa Harley Quinnin luo kaaos pari hänen rikoskumppani poison Ivy, kun hajottaa hänen kanssaan, nöyryyttävä ihmisarvon Jokeri.

Jälkipuoliskolla marraskuussa 2019, jolloin uusi vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, kuten "Kruunu" (17.11) ja "ray Donovan" (17.11). Fanit venäjän psykologinen etsivä "Menetelmä" voi suurella todennäköisyydellä arvioida, kauan odotettu toinen kausi näyttää marraskuun lopussa (julkaisupäivää ei ole vielä ilmoitettu).

2019 Sarja. Uusi heinäkuussa | Parhaat elokuvat. helmikuuta 2019 | Palkinnon KinoNews 2019. Klikkaa Thanos | Parhaat elokuvat elokuun jälkipuoliskolla 2019 | Sarja. Uusi Nov 2018 | Warner Bros.: Menestyksekäs franchising, ja mistä löytää niitä | Kokoelmia Venäjän ja IVY-23-26. toukokuuta 2019 | Sarjan 2020 mennessä. Uudet tuotteet tammikuussa (Osa 2) | Kokoelmia Venäjän ja IVY-14 - 17. Maaliskuuta 2019 | Paras zombie-elokuvia

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys opetukset ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.