katsomassa elokuvaa

2019 Sarja. Uusi kuukausi marraskuu (Osa 1)

Date: 2020-07-11 03:06

marraskuussa 2019, laaja paletti teleplastic täynnä kaksi allekirjoitettu " " - Apple TV pelit . Ensimmäinen on välittömästi läsnä viisi sarjaa, joka oli työskennellyt kuuluisa kirjailijoita, tuottajien, Ohjaajien ja näyttelijöiden, toinen – vaihe hevonen – valmistettu seikkailu Trilleri "Mandaloren" sisällä Star wars-Universumin. Ensimmäisellä puoliskolla kuukauden julkaistaan odottaa paljon fantasia, "Tumma alkuja" ja palaa-sarja, "Jack Ryan", "Häpeämättömän" ja "Man in the high castle" viimeinen kausi. Paras tilanne on nähdä, arvioida ja toivottavasti on hauskaa.

perjantaina, 1. marraskuuta


"Morning show" (Apple TV ) – käynnistää uuden suoratoistopalvelun Apple TV 1. marraskuuta tulee kuluneeksi ensi-iltaan neljä osoittaa. Ensimmäinen on "Morning show", draama innoittamana kirjan toimittaja Brian Stelter "Aamulla Prime-Aika: sisällä ilmatiivis maailman aamu-tv-Amerikassa". Sarja esitetään satiirinen tarkastella ihmisten elämää, jotka auttavat Amerikassa Herätä aamulla. Johtaja rating suosittu uutiset ohjelma "Morning show" Alex Levi (Jennifer aniston) yrittää pitää työn jälkeen hänen näyttää kumppani, Mitch Kessler (Steve Carell) oli keskellä skandaali, luonteeltaan seksuaalista. Alexin ura on uhattuna – nuori toimittaja Bradley Jackson (Reese Witherspoon) haluaa ottaa hänen paikkansa. Sarja myös kiireinen valmiina, kärpäsiä., mark Duplass, Nestor Carbonell, Jack Davenport ja muiden kuuluisien näyttelijöiden.

"Katso" (Apple TV ) – Luoja "silmälaput" Steven knight ja pahamaineinen Francis Lawrence on valmis esittämään hänen versio tulevaisuudesta, jossa ihmiskunta on menettänyt näön. Ajan myötä ihmiset oppivat kommunikoimaan toistensa kanssa, rakentaa taloja, metsästää ja hengissä uudella tavalla. Kun vaimo kuuluisa soturi Bubba Voss (Jason Momoa) synnytti kaksi heikkonäköisille kaksoset, yllätys heimon jäsenet eivät olisi lopussa. Uutiset leviävät nopeasti, ja nyt hallitseva Kuningatar Kane (Sylvia koukut) etsii kaikki mahdolliset keinot siivota kaksoset käsissä. Suojella lapsiaan, Reena täytyy luottaa vaistoihisi ja tukea taakseen heimo. Mukaan Wall Street Journal, Apple käyttänyt valmistus jokainen episodi keskimäärin 15 miljoonaa dollaria, joka on verrattavissa vastaavia kustannuksia viimeisen kauden "Game of thrones".

"Dickinson" (Apple TV ) on tontti satiirinen Komedia draama asettaa "aikakaudella Emily Dickinson (Amerikkalainen runoilija, joiden luova työ putosi puolivälissä 19th century), jossa painotetaan modernit trendit." Yleisö kuljetetaan maailmaan pyrkivä kirjailija Emily, rohkeasti tutkia rajoja luonut yhteiskunnan sukupuoli ja perhe. Sarja – of-ikä tarina ja taistelu nuoren naisen oikeus tulla kuulluksi. Pääosissa Hayley Steinfeld.

"koko ihmiskunnalle." (Apple TV ) uusi sci-Fi sarja, tuuletin, tilaa matka Ronald D. Moore, näkyy vaihtoehtoinen historia - "on tapahtunut, jos avaruuteen avaruuden tutkimus, joka toistui vuosina 1957 ja 1975 välillä Neuvostoliiton ja YHDYSVALTOJEN, ei ole päättynyt, ja sen jälkeen NEUVOSTOLIITTO teki ensimmäisen miehitetyn laskeutumisen kuuhun"? Niin, eri aikajanalla NEUVOSTOLIITTO on edessämme ja istutettu ensimmäinen astronautti kuuhun.

tapahtuma, puhuttu "Punainen Kuu", kirjaimellisesti tuhoaa NASA. Mutta tämä ei tarkoita, että ne, jotka työskentelevät siellä, antoi periksi - ne haastoi Neuvostoliiton osoittavat, että et menetä toivoa. Mukaan Moore, ajatus näyttää hänelle tuli päähän, aikana illallinen, jossa entinen NASAN astronautti Garrett Reisman, jonka aikana he keskustelivat tilanteesta, jossa Venäläiset olisi laskeutunut kuun pinnalle ensimmäisenä. Pääosissa sarjassa, jo uusittu toinen kausi, suorittaa JUEL kinnaman, Michael Dorman, wrenn Schmidt ja muut toimijat.

"Amerikkalainen poika" (Netflix) - draama elokuvan ohjannut Kenny Leon, joka perustuu samannimisen Broadway-näytelmässä. Juoni pyörii ristiriita kaksi vanhemmat (Kerry Washington ja Steven Pasquale), joka etsii hänen kadonnut teini-ikäinen poika, ja löytää vastauksia lukemattomia kysymyksiä. Elokuva sai ensi-iltansa International film festival Torontossa 12. syyskuuta 2019.

maanantai, 4 marraskuu


"Tumma alkuja" (BBC/HBO) – fantasia seikkailu yhteinen tuotanto BBC: n ja HBO perustuu kuuluisan samannimisen trilogian Philip Pullman. Maailmassa, jossa päähenkilö elää tarinan nuori Lyra (Daphne CIN), kaikki ihmiset ovat ns daimonit eläimiä, joka on osa ihmisen sielun. Lyra, orpo, asuu yksi Oxfordin yliopistoissa. Eräänä päivänä hänen läheinen ystävä katoaa, ja hän lähtee etsimään häntä. Hänen matka, täynnä vaaroja, salaisuuksia, petosta ja ihmeitä, hän tapaa noita ja panssaroitu karhu, tapaa vanhempiensa kanssa, löytää uusia ystäviä ja oppii maaginen aine nimeltä Pölyä. Yksi Johtajista hankkeen, Otto Bathurst, korosti, että joitakin osia kirja ja elokuva "the Golden Compass" on muutettu antamaan sarja enemmän modernin ilmeen, verrattuna Viktoriaaninen tyyli romaaneja. Tärkeimmät roolit pelataan Ruth Wilson, James McAvoy, Lin-Manuel Miranda, Ruta Gedminas ja muiden toimijoiden kanssa. Kisa on jo uusittu toinen kausi.

sunnuntai, 10 marraskuu


"Dublin-murhat" (Starz) – rikos draama yhteinen tuotanto BBC, RTÉ Yksi ja Starz perustuu useita romaaneja Irlantilainen kirjailija Tana ranskan "Dublin henkirikos". BRITANNIASSA hanke käynnistettiin lokakuussa, mutta se ei ole syy, miksi ei kirjoittaa siitä marraskuussa, eikö? Joten, vosmiseriynogo kauden kaksi ensimmäistä kirjaa sarjassa – "metsässä" ja "Kuolleet ovat tulossa takaisin?.." Kaksi nuorta Dublin etsivä Rob Reilly (Killian Scott) ja Cassie Maddox (Sarah vihreä), tutkivat murhaa, jonka uhri on lapsi, jonka ruumis löytyi metsästä. Murha haiskahtaa rituaali, ja paikalliset muistuttaa, että 20 vuotta sitten näissä paikoissa, jotain vastaavaa tapahtui, ja jos ei koskaan ratkaista.

torstai, 12 marraskuu


"Mandaloren" (Disney ) - uusi sarja, jonka toivomme tavata – hyvin arvoinen katso perävaunut tilaa Western Star wars-Universumin perustettu Jon Favreau. Toiminta, seikkailu, Trilleri tapahtuu viisi vuotta tapahtumien jälkeen on esitetty kuudes numero episodi "Jedin paluu", ja tärkein sankari on palkkionmetsästäjä planeetalta Mandaloren suorituskykyä Pedro Pascal.

perjantai, 15. marraskuuta


"Nukke" (Hulu) – naisten Komedia, jonka on tuottanut naisille itselleen. Jewel (kat Denningsin) jälkeen pitkä suhde kaveri lähti, ja nyt nuori nainen tarvitsee muistaa, miten olla ystäviä naisten kanssa, hän oli täysin unohtanut, miten tehdä. Komedia johtava rooleja, myös tähdet Brenda song ja Shay Mitchell.

ensimmäisellä puoliskolla. marraskuuta 2019 uusia vuodenajat tulevat takaisin joitakin suosittuja TV-ohjelmia, mukaan lukien "Jack Ryan" (01.11 Käytetyt), "Shameless" (10.11), "Rick ja Morty" (10.11), "the Man in the high castle" (15.11).

Kinganon. Elokuvat alkupuoliskolla. joulukuuta 2019 | Paras video pelit. huhtikuuta 2019 | Parhaat elokuvat ensimmäisellä puoliskolla kesäkuuta 2019 | Parhaat elokuvat joulukuun puolivälissä, 2018 | Paras elokuvia maniacs | Kotivideoita: 10 paras LED-Televisiot Sony iso näyttö | Palkinnon KinoNews 2020 mennessä. Vuosipäivä tasaus | Paras vampyyri elokuvia | Paras elokuvia hait | Kinganon. Elokuvia toinen puoli helmikuun 2020

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogony tiede ja tekninen instituutti, perus organisaatio täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.