katsomassa elokuvaa

2019 Sarja. Tärkein herkkuja (Osa 1)

Date: 2020-07-11 03:12

Täydentää raportoinnin sykli artikkeleita-sarjan, julkaistiin vuonna 2019, kaikkein nautittavaa Luku on "Suurin innostus 2019". Siellä käyttäjät portaali "Movie news" jaa heidän henkilökohtainen innostus ja tarjoutua maksamaan huomiota televisio, joka aiheutti heille. Alkaa, osa yksi.

"Rakkaus, kuolema ja robotit" (2019- ) (Netflix)


Mainitse sanoja "kauhu" tai "anthology" kuvaus genre ja formaatti elokuvan tai sarjan usein tekee katsoa sitä huolellisesti. Mutta jos on vielä "animaatio", on toivottavaa, että julma ja verinen kohtauksia ei ole liian rajoitettu soveltamisala ikä luokitus. Sarja "Rakkaus, kuolema ja robotit" on perusteltuja odotuksia. Useimmat, jos ei kaikki, 18 animoituja tarinoita, täynnä mielikuvituksellisia elementtejä, huumoria, kauhua, geeky kuin inhoa, ja chill takaisin ja myötätuntoa päähenkilö löytää sympaattinen yleisö ja suositellaan katseltavaksi ainakin kerran. Paljon juoni linjat kuljettaa syvempi filosofinen merkitys, moraali, ensi silmäyksellä, yksinkertainen, mutta valuu pitkä meditaatio.Panache eri jaksot vaihtelee riistää graafinen herkkuja esimerkkejä mestariteoksia taito CGI vaikutuksia, ja jopa cameo live toimijoita. Sarja kattaa monia tyylilajeja ja alalajit: post-Apocalypse, draama, Komedia, seikkailu, cyberpunk, science fiction, vaihtoehtoinen historia, kauhu. "Käyntikortti" jokainen jakso on visuaalinen ilmoitus avain "kuvat" - tarina kolme kuvia avaaminen krediittejä. (xen04158602)

"Carnival rivi" (2019- ) (Amazon)


Sarja ei ole tehnyt minut suunniltaan ilosta, mutta aion selittää, miksi se päätti artikkeli se - fantasia genre! Kyllä! Hän ei usein hemmotella sarjan fanit. Ja tämä kysyy sielu: suunniteltu pienintä yksityiskohtaa outo maaginen maailma ja sen outoa asukasta. Luojat eivät ole stinted, ja yleisö on täysi vaikutus läsnäolo: syöksyi sumu ja kastui sateessa, rakasti ja vihasi, saanut ja menettänyt. Silmää miellyttävä hienot puvut ja alkuperäinen meikkiä. Ääni on ympäristön ja tumma musiikki pumpataan oikean tunnelman. Mutta tärkein asia on kimurantti juoni. Juonittelu - se, mitä haluamme ja löytyy tämän tarinan, ja hyytävä murha mysteeri ja seikkailuja päähenkilöt, joskus muistuttaa todellisuutta, ja joskus voimakkaasti muuttumassa huippu phantasmagoria. Nämä äkillinen käänteitä alkaen selvää, fantasia maailmassa ja voitti minut yli viewer.

Valettu on päällä: Orlando bloom, Jared Harris, Indira Varma, David Gyasi, Karla Crome ja monet muut, on yksinkertaisesti upea. Ainoa negatiivinen - Cara Delevingne. Monet ovat raivoissaan, mutta tämä on minun subjektiivinen käsitys, mikään ei auttanut. Ehdottomasti en pidä tästä näyttelijä. Vaikka en voi olla eri mieltä – se on tehtävä keijut se on kaikkein harmoninen. Kara on jotain älyttömään, ei ilma pehmeä, mutta jännittävä ja väistämätöntä. Jumalan kosto.
Sarja uusittu toinen kausi, niin onnellinen sukeltaa tähän maailmaan uudelleen. Ja tavata otsikko merkkiä ja asukkaiden synkkä kaupunki Burg. Toivon, yli häntä aurinko nousee. Ehkä laitan jopa Karan kanssa, kuka tietää? (Angelina)

"Orange - hitti kauden" (2013-2019) (Netflix)


hänen arvoinen valmistua vuonna 2019 lähestyi yksi parhaista TV-ohjelmia noin vankilan elämää – "Orange - hitti kauden", joka perustuu omaelämäkerta entinen vanki. Se kaikki alkoi jo niin kaukana vuonna 2013, kun ensimmäinen kausi, joka alkoi streaming Netflix, älykäs CIT Piper Chapman (Taylor Schilling), joka elää melko huoletonta elämää, jossa hänen sulhasensa, on vankilassa, koska virhe väkivaltainen nuoriso ovat tehneet itsensä tuntenut.

Sarja täysin tietää, miten yhdistää kuohuviini Komedia ja voimakas draama. Ja lähes jokainen hahmo hengittää. tämä räjähtävän seoksen. Kiitos kaunis tyyli kerronta sujuvasti siirtymät tärkein juoni lukuisia takaumia ja takaisin, paljastaa ydin merkkiä sarjassa. Ja edellisessä jaksossa sinun vihasi, voi aiheuttaa vilpitöntä myötätuntoa tai kunnioitusta. Ja kaikkein komedia merkkiä voi olla sideainetta, joka ei ole naurun asia.

viimeinen ja seitsemäs kausi draama, lähes täysin kaappasi vallan johtajuuden tyylilajit saa todella korkea huomata lopettaa tämä hieno historia, jakamalla kohtaloita toiset niin, että jotkut merkit tuntea vilpitöntä iloa, ja yli nykyinen ja tulevaisuuden toiset jää vain surullinen huokaus.

Watch vai ei katsella? Kuten se tai ei, kuten se? Jokainen päättää itse. Voimme vain sanoa varmuudella, että tunnereaktio ja sen jäljen sielu-sarja on varma että jättää jokaisen katsojan. (Paraselene)

"outoja asioita" (2016- ) (Netflix)


Kolmannen kauden suosittu show veljekset Gaffarov osoittautui hyvin epätavallista. Luojat ei pysähdy, ja päätti kokeilla genrejä, lisäämällä nuoriso Komedia. Ulos tuli erittäin mukava kausi, ehkä jopa kaikkein sielukas kolme. Ominaisuus kolmannen Luvun teema oli "punainen karpalo" - paha venäjän kanssa, heidän ikuinen ovela suunnitelma. Ja sitten luojat ovat onnistuneet saavuttaa hämmästyttävä tasapaino vain kirjoittamalla tämän linjan niin, että sankareita edelleen tuntuu totta, ja kaikki järjettömyys Yleensä tuntuu erittäin makea, putki parodia, jossa veljekset Gaffery ei pilkata "paha venäjä" ja tunnustettu niitä vilpitön rakkaus.Uusia voit mainita yllättäen suuri suorituskyky Dacre Montgomery, joka tulevaisuudessa voi olla erittäin hyvä ura. Ei niukka Netflix ja talousarvio - lopullinen hirviö näyttää hyvältä, ja taistella hänen kanssaan on henkeäsalpaava. Vuosina selvästi ole mielenkiintoisin kesällä elokuvateattereissa kolmannen kauden "outoja tapauksia" ovat melko voi kiivetä yli kaikki kesän myyntihittejä tänä vuonna – jännittävä, hauska, koskettava, vilpitön. Se on silti loistava valinta niille, jotka haluavat viettää viikonlopun elokuvien sarja. (Andrey253)

"Lemony Snicket: 33 onnettomuutta" (2017-2019) (Netflix)


Kokemusta "Game of thrones" osoittanut, että se on erittäin riskialtista ryhtyä sopeutumista ei ole vielä valmis sarja kirjoja, koska on olemassa riski, että kanava palkkasi kirjailijoita voidaan selvästikään ole yhtä lahjakas kuin tekijä toimi. Mutta sitten Netflix ei ole antanut suutari, mukauttaa täydellinen sarja kirjoja Daniel Handler kolme vuodenaikaa hänen johdollaan. Kolmas ja viimeinen kausi pystyi luottavaisin mielin vastata odotuksia faneja.Valettu johtaa Neil Patrick Harris vielä sytyttävät, joukossa tulokkaita erottuvat Allison Williamsin ja Richard E. Grant. Hämmästyttävä tyyli ssa tuli jopa enemmän tulinen, tuo hieman synkkyyttä. Hyvin päättyy tämä on kaunis, tyylikäs ja hauska seikkailu tapahtui, itse asiassa, melko surullinen ja koskettava, jättää miellyttävä jälkimaku. (Andrey253)

"Euphoria" (2019- ) (HBO)


Otsikkoa ei petä. Tämä vaikutus saat lähtö. Ihmisen turmeluksen joskus viettelevä; joten katso jotain kiellettyä ja huolellisesti piilossa ja tarjoaa show. Väsyttävä liian steriili teini draamaa ja kuvottavaa oikea käyttäytyminen opiskelijoiden kanssa harmiton poikkeamat säännöistä. "Euforia" kääntyy armon alla ja näyttää monet demonit, jotka vetää sen päähenkilöt. Huolimatta uppoutua pimeään whirlpool omia fantasioita ja haluja, he tuntevat henkilöt, joilla ei ole sama muoto ja eivät ole linjalla. Jotain tällaista on tapahtunut kotimaisten TV-sarja "School", jonka Valeria Gai Germanicus, kuitenkin, ammunta tyyli vastasi "dogma 95". Siellä on erittäin tarkka ja liikkuva kuva. Epätavallinen kamerakulmia, tyylikäs svetogor kelluva kamera, aktiivinen lavastus -, video-asennus ja iloinen musiikki. Toiminta tutkii psyyken nuorten ja maailma pyörii sen ympärillä, ei kerroit on ulkomaalainen elementtejä, joten tarina ei ole keksinyt sen Laura Palmer.

Tärkein etu sarjassa on hahmot, jotka ovat vilpittömästi eläytyä. Lisäksi täällä on erittäin kirkas Duo Sendai ja metsästäjä Shafer. Kemia heidän välillään vain huokuu ruudun läpi. Kehui dramaattinen suorituskyky Sendai (muuttuneet niiden tapa vaikka outo, mutta silti positiivinen Em-Jay on lukion opiskelija, jolla on ongelmia lääkkeiden kanssa). Vaikutuksille ja "rainbow" katsojat osoittavat ehkä pidä siitä, mutta selvästi, tämä on raikas tuulahdus samassa genre, joka tuhoaa mallin ja menee pidemmälle kuin normaalisti. On odotettavissa toinen kausi. (George)

"Sex education" (2019- ) (Netflix)


Muista, oli tämä upea Brittiläinen TV-sarjassa "Skins"? Niin, "Sex education" on kuin nuorempi veljensä. Kuten ne ovat hieman erilaisia, mutta sisältö ja värikylläisyys ovat hyvin samankaltaisia. Sanomattakin on selvää, että tarina on teini, joka tulee sukupuoleen terapeutti koulussa, oli tuomittu menestykseen. Komea, nuori valettu ja Asa Butterfield ja Gillian Anderson vuonna päärooleissa on vaikea kuvitella spektaakkeli enemmän hauskaa, mutta luovat samalla vaikuttaa koko lista kiireellisiä ongelmia, kohtaamaan nuoria.Tietenkin, kaikki tämä on hieman vanilja hahmo, mutta murehtia sankareita se. Päinvastoin, toisin kuin saman "Euforia", että luojat eivät tukehtua katsojan tilanteen vakavuutta, vaan flirttailu hänen kanssaan, että on todella tärkeää, dramaattisia hetkiä vielä enemmän tunnistettavissa ja mieleenpainuva yleisöä. (OlegD)

"Hämmästyttävä Rouva Meisel" (2017- ) (Amazon)


ennakoiden vapauttamaan kolmas kausi tämä ihana näytä, että se on aika miettiä todella hämmästyttävä kauneus Rouva Meisel, nuori nainen, varakas Juutalainen perhe, joka lähettää kaiken helvettiin unelma tulla koomikko. Kun ensimmäinen kausi, on jo aika vaikuttava, sarja on puhjennut kukkaan mellakka värejä. Räikeä asuja ja kauniita maisemia (Oh, Pariisi!) tarjoile hieno tausta ikimuistoinen peli toimijoiden, heidän terävä pilailu ja pitkiä kahakoita rapina – allekirjoitus liikkua Luoja "Gilmore Girls", Amy Sherman-Palladino.Utelias hän on myös Johtaja useita jaksoja – yhdistää teatteria klassinen Hollywood-tuotannon kanssa jazz-flight-kamera, joka pyöri taiteilijoita harjoiteltu pienintä yksityiskohtaa myöten tanssia. Jotenkin laatijat sarjan hallita nauraa heidän merkkiä ja vaalia niitä, osoittaa, kuinka kirkas ulkopuoli piilossa haavoittuva sielu. Ja feminismi ei ole täällä hengittää myrkyllisiä ilkeys, vaan avoimen vilpittömästi: lopulta, miehet ovat yhtä värikkäitä kuin naisilla. (OlegD)

"ja Kirppukasa" (2016-2019) (Amazon)


Kaikki taide on laajennus jonkun ajatuksia, tulkinta tiettyjä ajatuksia, kuvaus joku on epävarma, mutta ehkä kaikki eivät samaa mieltä, että tällä hetkellä kirkas, terävä ilme nainen voi mennä ilman provosointia, koska pelkkä naisen lausahdus, erityisesti elokuva, varsinkin maailmassa, erityisesti niin terävä, se on uutuus. Miehillä, se on jo pitkään ollut tapana, mutta nainen julkisella paikalla alkoivat avoimesti puhua seksistä, yksinäisyydestä, uskonnosta... monille se on luonnollinen hylkäämistä, sanomalla, että naiset eivät ole väliä vitsi tällaisista aiheista. No, lähinnä se on mitä tekee "Flybag" täytyy nähdä TV-sarja.Luoja Phoebe Waller-silta ei ole mitään hävettävää. Anna hänen luonteensa ja ei ole omaelämäkerrallinen, mutta se jotenkin näkyy tilanne ja tunteet Luoja, sen kompleksit ja sen luonnetta. Näin tämän kaiken takana piilee tarina ylimääräisen yksinkertaisuus ja sydämellisyys perhesuhteet, rakkaudesta, kuolemasta, syyllisyydestä. Sankaritar Waller-silta, joskus itsemurha nopeasti, yrittää tuhota itsesi, satuttaa itseäsi ja muita, koska se on mitä tekee meistä psykologinen trauma: se tappaa mitä on ihmisen meille. Toinen kausi on lyhyt, mutta erittäin tarkka, tarkka ja loistavasti hauska sarja, tarina on vain noin elpyminen tämän ihmiskunnan, noin kapinan henki, anteeksiantoa menneisyyden virheitä, niin se auttaa paljon tunnettu syvyyksiin Internet "seksikäs pappi" Andrew Scott. Ei ihme, että se on "Flybag", joka alkoi yhden tunnin sooloteos, jossa äänet muut hahmot olivat äänenä ystävien ja sukulaisten Waller-silta, teki tänä vuonna Emmy paras Komedia-sarjassa. (OlegD)

"Perilliset" (2018- ) (HBO)


Toisen kauden yksi parhaista tragikoominen sarja 2019 jätti unohtumattoman jälkimaku ja lievää ärtymystä, koska odottaa edelleen tämän perheen Trilleri tarvetta vuodessa. Jos ensimmäinen kausi, katsojat tajusi, että katsomassa jotain ihmeellistä jossain keskellä prosessia, toinen Luku lähes välittömästi innostunut. Silti, siellä oli paljon ihmisiä, lupaavat lopullinen kuolema – kirjaimellisesti tai vertauskuvallisesti, väkivaltainen tai itsemurha – ei ole väliä. Yksi merkittävä kohokohtia toisen kauden "Perilliset" oli keskittyä perhe Parvia lähes kaikki on kääntynyt nurinpäin niiden heikkouksia ja vikoja, haavoittuvuus ja erittely. Mutta mikä on erityisen siistiä – niiden "supervoimia" on ihailtavaa.Lähes kaikki meni julkinen ruoskinta ja selvisi aiheuttaa sympatiaa, ja siinä piilee taito script - osoitamme empatiaa roistoja. Todellinen käänne elokuvassa tai TV-sarjassa tapahtuu, kun näennäinen sankari, hahmo menettää pisteen tuki ja maton hänen jalkojensa alta poiminut ja hän ei ole sankari, ja varsin kyseenalainen moraalisesta näkökulmasta tyyppi. In "Perillisiä" kaikki päin. Tietenkin nämä "myrkyllinen" Parvia ja niiden välittömässä ympäristössä ei ollut valkoinen ja pörröinen, mutta he ovat taistelijoita, jotka ovat mahdotonta tyrmätä. Muoto artikkeli ei liity yksityiskohtainen analyysi "ekstaasi". Jos olet fani määrätty terävä ja nokkela dialogi, farssi, satiiri ja draamaa, kolmiulotteinen merkkiä ja ajattelin après, älä ohi. On toiveita siitä, että "Perilliset" tulee olemaan uusi nimitys "paras valettu sarjassa" tulevan Palkinnon Kinonews 2020 mennessä. (brune)

Jatkoi: "Sarja 2019.

Sarja. Uusi Mma-2018. Osa II | Sarja. Uusi helmikuuta 2020 (Osa 2) | Elokuva. Odotukset 2019. | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1 | Paras elokuvia hait | Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli | Parhaat ulkomaiset sota-elokuvat | 2019 Sarja. Uusi kuukausi syyskuu (Osa II) | Viimeinen Mohikaani. Muisti Stan Lee | Sata tuhoisin elokuvia twenty-first century. Osa 6

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä ontogony tiede ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.