katsomassa elokuvaa

2019 Sarja. Suurin pettymys (Osa 2)

Date: 2020-07-11 03:11

jatkamme samaa turhautumista, että käyttäjät portaali "Movie news" kokenut, kun katselet joitakin hankkeita vuonna 2019. Jos jostain syystä missasit ensimmäisen osan, seuraa linkkiä.

"Jack Ryan" (Amazon)


kauan Odotettu jatko-osa "Jack Ryan" on osoittautui rehellisesti heikko. Henkilökohtainen elämä päähenkilö vetäytyy taustalle ja ei oikeastaan osoittanut, ja ystävyys Senaattorin kanssa, joka oli syy kaikki lisätoimia Ryan, paljastaa pintaa, jolloin kaikki hänen kärsimyksensä ei koettu olevan täysin vilpitön ja ei pakottanut häntä hengissä. Helposti esitellä uusia hahmoja, jotka saavat kunnon näytön aika, ja on myös helposti päätellä, jättäen käsittämätöntä, vihjailu ja kysymys, mitä varten he todella ilmestyi.Otetaan tärkein teema diktaattori esitti niin kliseinen ja kömpelö (älä tallenna hyvä peli näyttelijä, joka soitti hänelle), että katoaa kaikki juonittelua ja ostrosyuzhetnogo, kaikki muuttuu hävyttömän ennustettavissa, jolloin menetti tunteen realismia. Jännittävä etsivä, ja vakava poliittinen Trilleri sarjassa, ei jälkeäkään jää, toinen kausi tulee yksinkertainen taistelija kanssa henkilökohtainen vendetta. (JDY)

"Maa Joulu" (AMC)


Ensimmäinen teleadapter toimii Joe hill, poika kuuluisa Stephen king, tuli romaani "Maa Joulu", joka kertoo vastakkainasettelua nuori tyttö, Victoria McQueen ja Charlie Manx on kuolematon psykopaatti syöminen lasten sielut. Syitä, miksi tämä sopeutuminen ilmestyi luettelo pettymyksiä 2019, tasan kolme. Ensimmäinen: melko suuri ajoitus. Tarina jokaisessa jaksossa liikkuu niin hitaasti, että sen jälkeen, kun tarkastelet vaikkapa neljä jaksoa, et jätä tunne, että mikään ei ole muuttunut, että sarja vain polkeminen vettä. Leikkaa luojat näyttää koko asia kuusi sarjassa, hän olisi vain hyötyä tästä. Toinen syy on riittämätön merkkiä. Sankareita älyttömästi ja tehdä typeriä asioita jokaisen jakson, se vain henkisesti ja fyysisesti vaikea katsella. Ja kolmas syy - puute julmuutta, että niin houkutellaan eri kuvaus. Se pyytää pari ylimääräistä litraa punainen aine.Ainoa, joka yritti pelata koko sarjan heidän harteillaan, se on Zachary Quinto, jotka söivät koira, pelaa erilaisia hulluja ja psykopaatteja. Mutta vaikka tämä tehtävä ei ole alle voima. Muuten, jopa kesällä sarja uusittiin toisen kauden. Toivotaan, että luojat sci-Fi-kauhu on korjata kaikki virheet ja näyttää meille jotain ansaitsee huomiota, koska mahdollisuudet täällä, ja ei pieni. (Scream 4)

"Hyviä merkkejä" (Amazon)


Sarja ei sääliä rahaa Amazon, joka perustuu bestseller-Neil Gaiman ja Terry Pratchett, itse asiassa, Gaiman ruorissa kuten kirjailija ja show-juosta, Michael sheen ja vailla David Tennant rooli enkeli ja demoni, joka päättää estää lähestyvästä Maailmanloppu, koska molemmat liian kuin elää Maan päällä.Mikä voisi mennä pieleen? Oikeastaan vastaus tähän kysymykseen on edelleen epäselvää, miten ja miksi tällainen lupaava materiaali vasemmalla on unwatchable spektaakkeli, jossa irvistys, avoimesti hammy toimijat, kiero juoni, täysin vailla niin juonittelua ja taikuutta romaani ja happo grafiikka sarjakuva erikoistehosteita. Silloin, kun on liian naiivi aikuisille ja liian sekava lapsille. Graafinen esimerkki siitä, että jotkut kirjat ovat parempia, ei elokuva. (OlegD)

"Kuoleman jälkeen" (Netflix)


rakkaus Ricky Gervais, ei häpeä myöntää sitä. Hänen huumoria, joka oli alkuperäinen, Brittiläinen versio "Toimisto", terästetty kohtalainen annos mustaa todellisuudeksi ottaa opiksi ja samalla ei hukuttaa abyss toivottomuuden. Kuitenkin, hän yrittää ottaa enemmän dramaattinen materiaali, "kuoleman Jälkeen" osoittautui melko unelias tarina, liian surullista naurua sellaisenaan, ja liian suora optimaalisen emotionaalinen vaikutus. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä tarina kertoo miehestä, joka yrittää löytää merkitys elämässä, kun hänen vaimonsa kuoleman, voit katsella samaa etua kuin tehdyn asfalttia.Ottaen huomioon palautetta Internetissä tämä sarja voisi olla jotain erityistä, eräänlainen psykoterapian niille, jotka ovat viime aikoina menettäneet rakkaansa. Gervasen, vahingossa tai ei, törmää sarjan mutkaton, mutta ne eivät ole yhtä tosia totuuksia, jotka toimivat kuin balsamia sielulle, ellei sielusi oli haavoittunut hyvin erityinen paikka. Jos ei, niin tämä osoittaa, ei todellakaan ole sinua varten. (OlegD)

"Tumma alkuja" (BBC/HBO)


Uutisia käynnistää sarja perustuu trilogian Philip Pullman "Tumma alusta" monia hyväksyi innokkaasti. Ensimmäinen, suuren budjetin fantasia-sarja on melkein olemattomaksi. Toiseksi, niille, jotka ei odottamaan jatko elokuva, 2007, suurella todennäköisyydellä tyydyttää odottaa TV-muodossa. Ja lopuksi, lähde on melko vahva edustaja genre, ja kirjallisuudesta ylipäätään. Kuitenkin, kanssa alusta kokoaminen toimijoiden osa yleisöstä, tuttuja kirjoja, oli melko epäilyttäviä, koska kuvat eivät vastaa kirjallisuudessa. Vielä enemmän tilanne paheni katsella ensimmäinen sarja. Lisäksi suoranainen visuaalinen miscasting, mikä nauru replay Ruth Wilson ja ei-Dogliani Luciana, Msamati sarjassa, ei käytännössä ole juonittelua ja odottamattomia juonenkäänteitä, joita kirjoissa oli tarpeeksi.Lähes kaikki kortit on paljastettu kerralla, ei keskittyen tähän tarpeeksi huomiota. Ja jos yleisö ovat niitä, jotka juuri alkanut lukea "Northern lights", he luultavasti olla pettynyt, että ensimmäinen sarja, törmätä spoilerit. Ja tapahtumat "Pimeä alkoi," sitä paitsi, älä päättyy ensimmäinen kirja. Onnellinen myös fanit James McAvoy, joiden ulkonäkö, lukuun ottamatta ohjaaja, on minimoitu. Kuitenkin, kausi ei ole vielä valmis, ja siksi meidän mielestämme voi muuttua parempaan. Mutta mitä ehdottomasti ei voi kiistellä, on kuvan laadun, kunnon grafiikka, soundtrack ja avaaminen krediittejä. Jälleen, televisio. (MiB)

"Peaky blinders" (BBC)


Kuin jos emme rakasta Shelby perhe ja liitettävä kaikki sen jäsenet, uuden kauden "silmälaput" ymmärrys siitä, että on vihdoin tullut aika osa heidän kanssaan, tulossa selkeämpi. Ja tämän pitäisi olla valmis vuonna 2016. Nyt kaaria useimmat merkit näyttävät tarpeetonta ja turhaa, hahmot eivät kehity, ja ongelmia, jossa ne uudestaan ja uudestaan saada tylsää ja koskaan intrigueing, puhumattakaan kauniista levyt päähenkilöt, mitä kokemus jonkun kohtalo tasaisesti yleensä nolla.
Jotta voidaan maksimoida niiden yleisö, luojat sarjan päätti tällä kertaa esille kaikki keskeiset aiheet, jotka koskevat rotuun, sortoa seksuaalivähemmistöjen ja loukkaa naisten oikeuksia, unohtamatta sanoa: "nyky-yhteiskunnassa". Kuitenkin, niiden luotto, ole unohtaneet uskollisia faneja, paluu kerronta jätti meidät varhain useita merkkejä, vaikka pari kohtausta. Kuten tuoretta verta muodossa Sam Claflin ja Anya Taylor-iloa, ensimmäinen tehtävänsä erittäin karismaattinen ja houkutteleva, vastenmielinen, ja toinen kausi ei tarvita muuta kuin sokeria lihaa. Mutta mitä on täysin mahdotonta kiistellä on se, että Cillian Murphy on myös hyvä rooli Thomas Shelby ja jatkaa vetää seuraava sarja. (MiB)

"Dublin-murhat" (BBC/Starz)


Enemmän draama-sarja, jossa roiskuu musta Komedia rakastan tumma etsiviä. Joten se oli hieman kolea katsomaan, mukulakivillä rintalastan satuttaa hengittää, ja finaali jäljellä tyytyväisyyttä. Erilaisia dekkareita ja heidän elokuva mukautukset, olen mieluummin ison-Britannian – kauhea, primitiivinen, väkivaltainen ja paha. Yleensä, kun olet törmännyt genre-elokuva tai TV-sarja "made in GB", odotan hauskaa iltaa. Kyllästynyt "Dublin-murhat" en ollut. Ja tunnelma on oikea, ja näyttelijät ovat minulle uusia/tuntemattomia Killian Scott ja Sarah green pelasi hyvin seuralaisia, etsivää ja murha lapsen metsässä lupasi ankara ajaa, ja kyläläisten kanssa heidän tuotemerkin British arvoituksia-arvoituksia lisätään tavallista charmia ja takautumia oli teema.Ongelmia on hiipinyt huomaamattomasti lähempänä kauden loppua. Ja kuten tavallista, se on kirjoitus, joka tuli näyttää olevan kokenut alalla etsiviä Sarah Phelps. Kuka olisi uskonut, että ottaa kansainvälistä tunnustusta ja kirjallisuuden palkintoja, romaaneja Tana ranskan "metsässä" ja "Kuolleet ovat tulossa takaisin?..", ovat niin ineptly yhdistää yksi elokuva. Jo katsomassa sarjan, ihmettelevät, miksi? Miksi ei ottaa kaksi erillistä kauden erillinen historia ja ei tee häly, joka lopulta tapahtui? Phelps on tarpeeksi lahjakkuutta kirjoittaa "kirjaimellinen" script töihin (kuten oli laita "neekeripoikaa"), mutta "gag", hän menee niin ja näin - "Test of innocence". Lopulta, katsomaan loppuun kohtaus oli aika epämukavalta, koska hölynpölyä, että oli tapahtumassa ruudulla. Joten Kyllä, minulle "Dublin-murhat" olivat pettymys, vaikka en odottanut katsomaan heti, kun kuulin näyttelystä. Mutta kirjoja on lukenut päästä eroon epämiellyttäviä jäämiä. (brune)Tekijät: JDY, Scream 4, OlegD, MiB, brune

Sarja 2019.

2019 Sarja. Uutuuksia lokakuuta (Osa 2) | Vastaan Coronavirus elokuvafestivaaleilla | Paras elokuvia hait | Kokoelmia Venäjän ja IVY-Maaliskuu 21 - 24, 2019 | Kokoelmia Venäjän ja IVY -, 11 - 14. huhtikuuta 2019 | Teaser traileri elokuvan "Avengers 4". Sana peli | Terminator. Haluttomuus oppia materiaalia tappaa franchising | Sarja. Lupaavia innovaatioita 2019 | Elokuvia 2019. Ennusteet maksuista. Osa 1 | Paras teini elokuvia

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea ontogony opetukset ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.